Отслабване Емона

Здравейте, Прекрасни 🙂

Днес ви представям една млада, упорита дама 🙂 Много съм впечатлена от нейната целуестременост, от зрялото й отношенение към промяната 🙂 Работата с Емона е истинско удоволствие, говорим на един език :)))

Тя не искаше да изглежда добре в новата си рокля, в новите дънки или за плажа. Емона искаше да се чувства добре, да прави нещо добро за тялото си 🙂

И успя! :))) А като бонус получи по-стегнато и изваяно тяло 🙂 Разлика в килограмите преди/след няма 🙂

Но разлика във вида има, нали? :)))

Ето колко важни са снимките – промените в случая се виждат на тях, не на кантара 🙂 За другите, по-важни, но неизмерими промени, ще прочетете в разказа на Емона 🙂

Преди да започна работа с клиент под 18 г, първо искам да се чуя с родител 🙂 Без знанието и подкрепата на родителите не би се случила промяната 🙂 Ако си тийнеджър, на когото предстои бал, да знаеш, че сега е моментът да започнеш работа по промяната си :)) Нека се чувстваш добре в кожата си, а не просто в роклята/костюма 🙂

Няма вълшебни отвари и пръчици 🙂 Напиши ми двете думи „Искам промяна“ и поемаме по пътя заедно 🙂

Тук може да видиш какво включва Индивидуалната програма.

Казвам се Емона, през февруари навършвам 17 години.

Когато момичетата около мен вече се тревожеха за фигурата си, аз бях още незасегната и някак встрани от мисълта, че “трябва” да тренирам, да полагам някакво усилие, за да изглеждам по-добре. На всичко това слагах етикет “суета”.

Истината е, че никога не е излишно човек да подобри себе си и в последствие това, което вълнуваше съучениците ми, завладя и мен.

Лутах се между това, което бях чувала, не знаех откъде да започна и дали правя нещата правилно. Нуждаех се от насока, тъй като неуспехът ме поваляше.

След време ме диагностицираха с Хашимото и разбрах, че трябва да се грижа за себе си, да спортувам и да се храня балансирано. Все неща, които един тинейджър с базови познания за здравословен начин на живот, не би постигал сам.

Само аз си знам колко трудно ми беше през онези 2 години, в които “се справях” сама и колко щастлива бях, когато Руми внесе светлина в объркания ми режим.

Най-значимото за мен от изминалото време с режима, е по-доброто ми здравословно състояние.

Тя не е лекар, и все пак, чрез комплексното действие на правилно хранене и спорт, си възвърнах жизнеността, сдобих се с така жадуваната от всички момичета фигура и със самочувствие.

Началото, разбира се, беше трудно. В сравнение с предишните усилия, които полагах обаче, сегашните си сили впрягах в нещо, което е целенасочено и изпитано, ЧЕ ДЕЙСТВА!

Както казва Руми – това, което не ни убива, ни прави по-силни.

Така започва всяка моя тренировка, така завърша и всеки мой нов, прекрасен ден!

Мога да ти помогна, напиши ми имейл с думите “Искам промяна” и да действамеее 🙂 Още вдъхновяващи истории виж тук 🙂