Отслабване Ели

Днес ще те мотивирам с промяната на Ели, която не беше с наднормено тегло, но искаше по-стегнато тяло. От снимките се вижда, че най-голямата промяна е в талията и ханша и банският й стои перфектно 🙂 Ели се справи чудесно, спазваше менюто и тренираше по план. Изготвих й персонално меню без месо, 3 пъти седмичо риба, с млечни храни, малко бобови и плодове и много зеленчуци. Вижте какво споделя Ели и да я поздравим, особено сега, когато идва сезонът на морето и тя със самочувствие ще се разхожда по плажа 🙂

отслабване ели

Казвам се Ели и съм на 34 години. Никога не съм имала проблеми с теглото, въпреки че тендирам да си похапвам сладко. И вярвах, че така ще продължи завинаги. Уви. Последните 7-8 години вниманието ми беше концентрирано върху работата, една бременност и понатрупах малко мазнинки. Предимно по ханша.

Ходех на фитнес, но мотивацията бързо се изпаряваше след като не виждах резултат. И вкъщи спортувах, но и тези проблясъци не траеха дълго. Диети никога не съм правила, не смятам че те са решение.

Дълго следях сайта на Руми и впечатлена от позитивните отзиви реших и аз да се свържа с нея. В нейния метод видях перфектния начин да реша проблема си: персонално меню + тренировки.

Тя бързо ми изпрати плана и започнах. Персоналното меню не е трудно за спазване и не съм чувствала глад. Тренировките са ок, има трудни и по-лесни упражнения. Предизвикателство е да ги правиш всеки ден, но вече не мога да живея без тях.

отслабване ели

Сега, два месеца по-късно съм минус 4 кг и обиколката на ханша ми е 8 см по-малка. Тялото ми е видимо по-стегнато, но най-важното е, че се чувствам прекрасно, защото направих нещо за себе си.

Мога дори да кажа, че тази стъпка положи основите да променя начина си на хранене и се надвам да мотивирм и други с това писмо. Вече готвя и дори си меся нисковъглехидратни сладкиши. И съм щастлива. Защото не гледам на това като на диета, а като на един по-добър начин на живот.

отслабване ели

От Руми: Ако искаш да ти изготвя персонално меню според твоите предпочитания за храни, пиши ми на имейла, има го в страницата за контакт.

А сега да поздравим Ели за желанието за промяна, за волята (защото не всичко е цветя и рози докато си на персонално меню!), затова, че иска да е красива мама и желана жена!