Отслабване Цвети

Момичетааа, днес ви вдъхновявам с тази шокираща промяна, пълна метаморфоза на една млада дама 🙂 Не си мислите, че всичко с Цвети беше цветя и рози… :))) Имаше и бодлички, трънчета, крачки встрани, крачки назад, но очевидно и засилване за дъъъълъг скок :)) Е, тя го направи, реши, че ИСКА промяната, разбра че няма вълшебни пръчици и златни рибки, трябва да се потрудим, дааа! Нагласата на Цвети за промяната отлежа, не се случи веднага 🙂 Но Цвети избра да се случи 🙂

Всички сме различни, затова светът е така цветен, интересен :)) Различно време ни отнема да постигнем мечтаната цел, тяло, но общото между всички успели е, че започват! :))

Ако искаш да започнеш промяната си, направи една малка, първа крачка – изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и започваме да работим заедно. Тук може да видиш още снимки преди-след отслабване. Това е описание на индивидуалната програма. А сега те оставям с Цвети и пъстрото настроение, което ни носи :))

Здравейте и от мен, Прекрасни. На 20 г съм.

Както всяка жена, винаги съм искала да изглеждам добре, както с дрехи, така и по бански.

Правила съм де що диета има – последното, което пробвах, беше 90 дневната диета, проба – грешка, както се казва 🙂

С ТЯХ НЕ СЕ ИЗГРАЖДАТ ПРАВИЛНИ ХРАНИТЕЛНИ НАВИЦИ.

От доста време знаех за Руми и нейния сайт, правила съм нейни рецепти и прочие, но едва преди 2 години се осмелих да и пиша за персонално меню.

Когато ми каза, че то ще включва любимите ми храни, не можах да повярвам – хем хапваш това, което обичаш, хем да слабееш. Звучи супер, нали 🙂

След като ми изпрати менюто, няколко пъти започвах и се спирах, пак започвах да го следвам и все се отказвах. Тогава не разбирах, че промяната изисква време. Не става лесно. Ние не сме магьосници – да щракнем с пръсти и да изглеждаме перфектно или всичко да бъде такова, каквото ни се иска.

Най-големият проблем бяха тренировките – мързеше ме, да си го кажа (поне аз сега така си го обяснявам). Исках всичко да се случва бързо. Но за 2 седмици или месец няма как да очакваме високи постижения, вследствие на което, пак си започнах тъпкането с боклуци и дааа … всичко наново.

И така, достигнах 92 кг (никога не съм тежала толковааа)
Докато не дойде и моментът, в който си казах че има 2 варианта – да стане по-зле или само да спечеля от всичко това.

Започнах упорито и спазвах всичко стриктно (тегля на везна).

Програмата, с която започнах и сложих ново начало, е Дупемания. Просто си казах – нека си следвам всичко, да пробвам да издържа 3 месеца – (продължителността на програмата), пък да видим какво ще стане. Иииии, всичко се обърна . Още на първия месец беше видима разликата. Това само ме надъхваше за още, и още.

И така, вече 5 месец тренирам редовно – сега с календара на Руми, и си готвя вкусотийки.

Около 2 пъти седмично си позволявам по чаша вино (не винаги ми се пие де, но все пак сме хора ) и много рядко малко бира.

Вървя пеша минимум 8-9 км всеки ден.

Не изпускам момент за разходка 😀

Чувствам се много по-добре, започнах да обичам себе си и най-важното – да се харесвам.
Няма невъзможни неща, НЯМА. Всичко, което ни спира, са само оправдания и МЪРЗЕЛ.

Правете промяната за ВАС самите, за здраве, комфорт, за да се чувствате добре, а не заради някой друг :)))

Зареди ли се с ентусиазъм? :)) Ако ти е омръзнало от метода проба-грешка и искаш да започнеш пълна промяна, хайде, да действаме :)) Ще хапваш само храните, които обичаш, тренирайки кратко, в комфорта на своя дом 🙂Изпрати ми имейл, Прекрасна, само с 2 думи „искам промяна“, и започваме!