Отслабване Анна

отслабване анна

Мотивирам те с историята на Анна за нейната промяна. Много ми хареса това, че е видяла урок в своята промяна и че вече се харесва, не защото е отслабнала, а защото се цени!

Според мен, Анна се промени страшно бързо, още повече, че кърмеше, когато започнахме, а тогава подхождам доста консервативно с намаляването на храната и обикновено резултатите не са така бързи. Но даже и като е бърза промяната, на клиентите винаги им се струва бавно 😉 Имам наблюдение върху много хора и Анна определено се промени бързо, късметлийка 🙂

Историята й снимките са след 3 месеца меню и тренировки, но докато ги публикувам мина 1 месец и вече е с подобрени мерки. Минусите по-долу са след 4 месеца (снимките са след 3 месеца):

-18 кг (от 82 на 64)
-16 см от талията (от 88 на 72)
-18 см от ханша (от 112 на 94)
-12 см от бедрата (от 67 на 55)
-4 см от прасците (от 40 на 36)
-5 см от ръката (от 29 на 24)

Ако искаш да започнеш своята промяна, пиши ми на имейла, само 2 думи “искам промяна”.
————————–

Здравейте!

Казвам се Анна и съм на 35 години.

Реших да споделя с вас голямата си позитивна промяна, защото знам, че има много жени, които искат да направят нещо за себе си, за да се чувстват комфортно в тялото си. Аз самата се мотивирах допълнително четейки и гледайки снимки с прекрасните резултати на жените, които са следвали програма направена от Руми.

Руми, Страхотна си !

Първо искам да споделя, че не винаги съм била дебела. Напротив ! Бях слаба и за разлика от сега, все си намирах нещо в тялото, което да критикувам и да правя нещо за да го поправя. В това лошо няма, но когато качих близо 30 килограма разбрах, че не е било нужно да съм толкова строга.

Следя сайта на Руми много отдавна и тренирах заедно с нея, когато имам възможност.От диети не се интересувах точно в този период.

Забременях. И обратно на очакванията на всички, аз започнах да качвам килограми стремглаво.

В началото не разбрах какво се случва, но с напредването започнах да се притеснявам. Дойде моментът в който бях на кръстопът …да започна някаква разумна диета или да се оставя по течението и след това да му мисля.

Не знаех какво да правя и разумни диети не намирах. Тогава се сетих отново за Руми.

Намерих примерно меню за бременни и писах. Тя обаче ми отказа и с право. Насърчи ме да й пиша, когато родя и спра да кърмя.

Аз се успокоих и нито за ден не се съмнявах, че ще сваля всичко излишно след като родя. Постоянно повтарях като отслабна това ще направя, това ще облека…

Не очаквах, че килограмите ще са толкова много и страшни.

Продължих да качвам. Ограничавах много храни, не се хранех много повече или различно от преди бременността си, но незнам как успявах да дебелея. Отказах се да мисля и се оставих.

Родих прекрасно момченце !

Качих се на кантара и той показа страшните 84 килограма.

анна отслабване

Ужасих се. Успокояваха ме, че с кърменето лесно ще ги сваля, едва ли не от само себе се. Добре! И без това не знаех къде се намирам, бях изморена и хапвах, когато намеря време и каквото имам без да го мисля.

След 2 месеца установих,че съм свалила едва 2 килограма и край.

А зимата се оказа доста по-страшна от лятото, когато става въпрос за дрехи и обувки. Не ми стават ботушите, носех мъжки якета, клинове и спортни “официални” екипи. За капак на всичко вече започнах да се осъзнавам колко некомфортно се чувствам с тези килограми.

Суетата дори остана на заден план.

Пак започнах да чета в сайта на Руми и попаднах на материала и страхотната промяна на Даниела. Благодаря и на нея за споделеното!

Видях, че е започнала по време на кърмене и вече не ми се чакаше и минутка.
Тук е моментът да спомена, че родих секцио и по препоръка 6 месеца трябваше да се пазя.

Не чаках 6, а още на петия месец вече бях писала на Руми. Тя ме посъветва да се консултирам с лекаря си. Послушах я. И започнах програмата. Имах и допълнителна храна, заради кърменето.

В началото ми беше много трудно. Ставах в 6 часа, хранех сина си, след това той заспиваше, а аз тренирах. Килограмите ми тежаха и едва успявах да изкарам цялата тренировка, но не се отказах.

След първата седмица вече бях -3 кг. и ги усетих в ежедневието си. След това се наложи да променя времето за тренировка. В някакъв момент успявах да тренирам едва вечер. А в момента дори нямам редовен час за тренировка. Когато успея. Но това не ме отказва и отново имам резултат.

Изненадана бях от менюто. Не очаквах, че с малко бебе ще успявам да готвя разнообразно, дори по рецепта. Успях още на първия ден. Не бях гладна, беше ми вкусно и това ме насърчи допълнително. Оказа се лесно, защото Руми е направила всичко и аз само трябва да следвам, без да се замислям как да съчетая продуктите, какво да приготвя.

Доста по-късно станах “ветеран” и се осмелих да правя замествания и да променям неща, които са допустими. За всичко я питах и тя много позитивно ми отговаряше, дори понякога да бях малко досадна. Насърчаваше ме, когато мрънках, че не ми се получават резултатите както бях свикнала, защото макар да бях подготвена и спокойна, че процесът ще е дълъг, когато започнах да свалям бързо ми хареса и очакваният застой след това ме изкара извън баланс за кратко време.

Anna-back

Благодарение на Руми и нейните позитивни съвети не изгубих надежда, а се стегнах и продължих.
Сега резултатът е налице. Все още съм малко далеч от това, което искам, но съм много по-близо от колкото преди да започна менюто.

Спокойна съм и знам,че ще постигна това, което искам в тази насока. Да, имам още коремче, искам да се стегна, искам релеф…но не го мисля особено. Знам, че и този момент ще дойде. Продължавам да следвам персоналното меню, да тренирам заедно с Руми и да си нося онези стари любими дрехи, които бях скрила в кашони и за момент бях изгубила надежда,че ще ги облека отново.

Сега имам енергия да тичам в парка, да си разнасям количката по стълбите и дори да се оглеждам във витрините тайно.

Не съжалявам, че напълнях толкова (Това май съм го писала и на Руми 🙂 ) Е, да, можеше и да не се случва, но нямаше да получа урока, който сега имам.

Бях слаба, изглеждах добре, но все се критикувах. Сега изобщо не е така. Харесвам се! А най-голямото удовлетворение за мен беше усещането на промяната ден след ден.

Резултатът от това напълняване е едно прекрасно и много палаво момче, което ме радва и ме прави щастлива. А резултатът от промяната с менюто ме направи по-уверена и дисциплинирана.

Гордея се с това което постигнах и едно Огромно Благодаря на Руми не знам дали ще е достатъчно!

Руми, Благодаря за това, което правиш за всички жени като мен!

Ако искаш да започнеш своята промяна, пиши на Руми само 2 думи “искам промяна”.