Отслабване Даниела

отслабване даниела

Днес ще ви мотивирам с резултатите на Даниела, постигнати не за месец, не за два, не за 3, а за 1 година! Ето как протече всичко. Започнахме да работим с Даниела, докато още кърмеше. Даниела ми пишеше ежедневно по няколко пъти със страшно много въпроси. Споделяше какво й е трудно, какво й харесва – всичко за процеса, който беше нов за нея.

Имах сериозни съмнения дали ще успее 🙂 Обикновено не говоря така на клиенти и не споделям съмнения, но с Даниела имаме дълга връзка и можем да си позволим подобни откровения 😀 . С този огромен апетит съм изненадана, че постигна каквото постигна! Промяната й е огромна, вярно за по-дълъг период от време, но какво от това?! Сигурна съм, че който и да попитам “Готов ли си 1 година да тренираш и да се храниш добре, за да постигнеш целите си?” – ще ми отговори “Да”.

Това, което липсва на хората е вяра, че могат да успеят и преценка нормално ли е това, което им се случва. За нормално се смята да свалиш 8 килограма за месец, а 500 г за 1 седмица се смята за провал. Първото е безумие, а второто е реалният успех. (Макар че когато става въпрос за 500 г може да е грешка на кантара, а и теглото варира с 1-2 кг. през денонощието, затова го следя за месец назад, а не седмица за седмица).

Винаги обяснявам, че не можеш да заложиш успеха си на нещо толкова колебливо като теглото и никога не ми вярват първите няколко седмици 🙂 Обикновено след 3-4 седмици клиентите започват да разбират какво имам предвид, като казвам да си следят обиколките (имам си мой метод на измерване, който не изисква да се мериш на едно и също място всеки път и въпреки това показва реалния напредък).

Почти всяко писмо, което получавам има нещо от сорта “искам бързо да видя резултат, защото иначе ще се демотивирам”. И аз искам да науча испански за месец, ама не става!

Няма нещо, което в живота да се случва за месец – всичко иска последователност и работа. Имах съмнения дали Даниела ще ми повярва, че промяната иска време, че какво като за 2 месеца е напреднала по-малко от другите хора.. Нали все пак е по-напреднала спрямо СЕБЕ СИ, т.е. има по-малки обиколки спрямо 2 месеца назад. Какво печелиш, като се сравняваш с други хора?! Другите хора с твоите гени ли са, твоите хормони, с твоя начин на живот …

Важното е като се сравниш със СЕБЕ СИ в миналото да си напреднала! Няма значение за какво време се случва промяната! Ако не можеш да научиш чужд език за месец, защо очакваш да се промениш за месец?!

Много пъти казвах на Даниела, че промяната на вкуса иска време. Не може да си ял бисквити и шоколад по много пъти на ден и за седмица или месец да спреш да ги обичаш – просто не става така. Промяната иска време!

За 1 година:
-15 см от талията
-14 см от ханша
-8 см от бедрото
-3 см от прасеца
-5 см от ръката

Оставям те със страхотната промяна на Даниела, която вече иска много повече 🙂 Дани, страхотна си 🙂

Ако искаш да работим заедно за твоята промяна, с вкусна храна (включвам в менюто само храните, които обичаш) и домашни тренировки, изпрати ми имейл и започваме. Пиши ми само, че искаш промяна, аз ще ти изпратя от какво имам нужда. След месеци или година можеш да си в перфектна форма! Стегната, секси и здрава!
——————————————–

И така – започвам моята приказка за голямата промяна в моя живот!

Казвам се Даниела, на 30 години съм, имам син на 2 години. Истинско богатство!

Още по време на бременността от хормони и хапване качих 15 кг, и до края на 9 месец вече бях 82 кг! Никога не съм тежала повече от 65 кг! за ръст 168 см. Родих, свалих 5 кг, после ги наваксах от системите в болницата (родих секцио) и забих кантара на 77 кг и това беше. Същинска мецанка! Започнах да кърмя, похапвах много питателна храна…по съвет на бабите.

daniela-back

Една вечер на терасата с мъжа ми говорехме и се зачудих защо не ме е прегръщал скоро? Като се прегърнах аз, и като усетих две тлъсти гънки на гърба!!! Пощурях! Никога не съм имала мазнини на гърба, нито пък корем, но реших, че е отпуснат от раждането. Много се депресирах, стана ми мъчно, мама Мецана…. Рових, рових в нета, харесах 90 дневна диета, свалих 2 кг и се отказах, доскуча ми.

Не знам как, ровейки, попаднах на fitnesinstruktor.com. Отворих, зачетох се, гледам упражнения вкъщи (преди тренирах тае бо вкъщи, много се кефех) и ми светна една лампичка. Видях и рецептата за тиквеното реване..хм! Отворих на отзивите и….. взех решението! Започвам промяната.

Веднага писах на Руми, тя ми отговори мигновено, прати ми упражнения и меню само за мен.

Започнах да скачам, обаче менюто ме затрудняваше – с бебе на ръце, кърмех, посред зима да се тича до магазина за броколи… Изпитвах трудност, но не се отказах. Ядеше ми се лютеница, бял хляб…пица!

След няколко месеца имах известен напредък (но аз исках за тези месеци да съм заприличала на Руми! Високо се целя, хаха!) Тя ми помагаше, съветваше, успокояваше! Пак не се отказах! Няма как, организмът ми вече беше свикнал на спорта и на специалното хранене, не ми даваше да се отказвам.

Един ден обаче на Руми й писна от моите мрънканици и с две думи ми каза- “залавяй се за работа сериозно, нямаш този късмет с гена на другите дето отслабват за 2 месеца, работи, вече знаеш как!” – но разбира се, доста по-деликатно и възпитано.

/Бележка от Руми: винаги казвам на клиентите, че съм като помощните колела, с които се учиш да караш колело, но трябва някой ден да ги махнеш и да караш колело сам./

И се заех наистина – е, тогава ми беше най-трудно, да преценя сама храненето си, да се преборя със апетита към сладките и пиците, които обичам да приготвям вкъщи…а кантарът не мърдаше, освен с грамове…

daniela-side

Но не съм спирала за ден да скачам, нито веднъж! Правех зареждания, после пак диетата…..и така една година! Попълвах си усърдно таблицата с мерките и се кефех! Кантарът показваше по-малко, метърът се свиваше около тялото ми :)))

Лятното меню на Руми се оказа МОЕТО МЕНЮ, успях да сваля още килограми и стигнах до тези, които си пожелах в началото! Йесссс!!!!

Сега съм щастлива, мъжът ми всяка вечер ми казва – я се събличай по-бавно, че си станала много секси! 🙂 А дупето ми е под прицел постоянно!!! Било камък!

Всички приятели ми се възхищават и искат съвет как да отслабнат!

Готвя с удоволствие по рецептите на Руми, вкъщи всички обичат тази храна, спокойна съм, че давам на тялото си здравословна и полезна храна, движение, а на душата си – лекота и удовлетворение.

Моята борба продължава – още няколко см от обиколките, искам вече плочки на корема, хубав трицепс и крака на кобилка! :))) Затруднявам се все още, залитам по тестените изделия, но ще успея да изритам всичко вредно! Даже успях да забравя вкуса на готовите торти! 🙂

Руми, ти си незаменима за мен, благодаря ти!

Заедно с Борис (сина ми) успяхте да промените живота ми!