Отслабване Виктория

Прекрасни, как стеее, замириса ли на пролет? Много е красива пролетта, пъстротата, свежестта, звуците и ароматите й 🙂 Знам, че понякога преравянето на гардероба за пролетно-летни дрешки не е приятно начинание! Но от нас зависи да променим това 🙂 Виктория ще сменя гардероба си, но с по-малък размер дрехи 🙂 Започна сама, без подкрепата на семейството си, но още на първия месец спечели съпруга си за своята кауза 🙂 Боец!:) Метаморфозата, която постигна за 4 месеца, е впечатляваща 🙂

Ако искаш и ти да постигнеш топ форма, да се храниш добре, да тренираш редовно, изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и започваме твоята метаморфоза. Тук може да видиш какво включва програмата.

Оставям ви с историята на Виктория и доброто настроение от писмото й 🙂

Решавам се да напиша моята история, защото мисля, че на 43 г. борбата с килограмите е много по-трудна, отколкото на 25 г. И, ако попаднеш на правилния човек, който да ти даде точната рецепта, а и да бъде твоята подкрепа, нещата се случват.

Сайта на Руми го следя още от 2014 г. Но едва 2017 г, след поредица от режими – на Ваня Червенкова, 90 дневна диета и т. н., всички минали без резултат и с психическо затормозяване (два дена картоф, два дена месо и т.н.) и разбира се, непродължили до края, разбрах че сама не мога да се справя.

И един щастлив ден, в края на септември, като захладня и извадих зимния гардероб, се оказа, че аз не мога да вляза в нито един от панталоните си. И тогава си казах – време е за промяна. Не споделих на никой – свързах се с Руми и зачаках моето персонално меню. И така, след 20 дни аз започнах. Първо искам да кажа, че нито за момент не съм почувствала, че съм на някакъв специален режим – та аз ядях храните, които обичах и готвех в общи линии така, както и преди.

Е, разбира се, че си купих везна и си мерих порциите, правих по две салати на мен, и на съпруга ми. В началото готвех и в две тенджери, докато в един момент си казах – е стига толкова, семейството ще яде от моите храни. Само не успях да отуча мъжа си от пържено и повече мазнина в салатата.

За един месец ми отпадна и двойното готвене. Намирам и още един плюс – в неделя аз си правих моето седмично меню, така че като се прибера от работа, вместо да се чудя половин час какво ще готвя, аз вече съм подготвена, а този половин час тренирах с упражненията, изпратени от Руми.

И като казах упражнения, аз мразех двигателната активност, но си казах, че нямам право да разочаровам и затова искам, не искам, трябва и да скачам. Един месец ми трябваше да усвоя правилната техника. И така, неусетно преминах и напреднали, и супер напреднали.

И отново Руми, като че ли ми четеше мислите, ме насочи към следващите тренировки, защото тези, които имах, вече не ме затрудняваха толкова. Сега всяка сутрин правя 15 мин аеробика и се чувствам толкова бодра и изпълнена с енергия и това го казвам аз, която не обича спорта. И така неусетно минаха четири месеца, в които, благодарение на Руми, научих че можеш да се храниш разнообразно и да сваляш мазнини, да тренираш, защото ти е кеф, а не защото трябва, и на 43 да изглеждаш като ученичка (така твърди мъжът ми).

Ще вмъкна само, че моят най-голям коректив е съпругът ми, който, като разбра с какво съм се захванала, ми каза, че хвърлям едни пари на вятъра и пак ще си ходя дебела, но като видя резултата, и то още първия месец, стана моята втора, след Руми, подкрепа и към днешна дата се шегува, че пак ще се влюби в мен, така, както преди много години.

И сега нещата с летния гардероб се повтарят, но в обратна посока (всичко ми е голямо). Но това е плюс, ще имам нов летен гардероб.

Аз почти съм изпълнила плана. Сега остава може би по-трудната част, задържането на килограми. Но Руми и затова ми е дала много ценни съвети.

Момичета и момчета, не се колебайте – без усилия, с правилния човек до себе си – Руми, ще постигнете зашеметяващи резултати.

Благодаря ти от все сърце, Руми!

Искаш ли и ти да заприличаш на ученичка, докато хапваш вкусно и тренираш вкъщи?
Изпрати ми имейл и започваме! :))