Отслабване Таня

отслабване Таня

Започнахме работа с Таня преди 2 месеца. Спомням си, че тя искаше да започне менюто 1 месец след като го изготвя и се радвам, че ме послуша да започне веднага. Беше преди Коледните празници, а знам, че това е времето, в което хората покачват най-много килограми. Ако се започне персонално меню преди празници, това неутрализира ефекта на последващото голямо ядене, а и като знаеш какъв труд си положила за резултатите, някак не ги захвърляш с лека ръка и голямо преяждане.

Съветът ми към всеки е да не чака перфектно време – такова никога няма да има! Започни сега, веднага, даже и след 2 дни да пътуваш за 2 седмици. Няма значение, че са само 2 дни – ще научиш нови неща, ще си по-внимателна с храненето по време на пътуването. Животът ще се случва независимо какво планираш! Така че следвай си менюто, даже и да го нарушаваш от време на време – по-добре отколкото да не правиш нищо? Ако искаш да ти изготвя програма за перфектно тяло, пиши ми на имейла, ще го намериш в страницата За контакт.

Писмото на Таня

Никога не бях имала сериозни проблеми с килограмите, но и това се случи. По време на бременността ми имах страхотен апетит и просто нямаше как да не ям, тъй като ми ставаше лошо, ако не хапна. Лошото беше, че ми бяха необходими доста големи количества храна. Така по време на самата бременност напълнях много и след като родих не можах да сваля килограмите.

След раждането продължих да прекалявам с количествата храна, тъй като кърмех. Интересното беше, че и след като приключих с кърменето не се усетих как продължавам да ям доста големи количества и дори качих още килограми.

Бях се отчаяла, тъй като никога преди не съм била толкова пълна и реших, че е време да направя нещо и да си върна формата. Започнах да контролирам видовете храни, които хапвам, както и количествата.

Правех различни физически упражнения и постоянно ровех из интернет пространството и си търсех упражнения, диети и т.н. Така попаднах на сайта на Руми. Стана ми доста интересен и започнах да чета различните публикации, да разглеждам упражненията и менютата.

Харесах си определени упражнения и започнах да ги правя всеки ден. Резултати имаше, но не колкото ми се искаше. Успях от ужасяващите 73 кг да стигна до 65 кг., но спрях да свалям. Месеци наред си седях на 65 кг и нито качвах, нито свалях. Все не можех да се наканя да се свържа с Руми за да ми изготви персонално меню, тъй като никога преди не бях спазвала диета. Притеснявах се, че няма да мога да се справя, но един ден се реших.

Руми ми отговори веднага (Бележка на Руми: не винаги е така, зависи колко писма имам за деня), поиска ми необходимата и информация за изготвянето на менюто. Описах и какво е важно за мен, какво бих искала да постигна, какво обичам да ям, както и какво не харесвам.

преди-след Таня

Тя ми изпрати персонално меню и упражнения. Тъй като беше началото на декември и предстояха празниците, аз и написах, че ще започна програмата от 01.01.2013 г., но тя ме посъветва да не отлагам и да започна веднага (много съм и благодарна за този съвет).

За моя изненада, нямах никакъв проблем със спазването на менюто. Количеството храна ми стигаше, не ми беше проблем да си приготвям различните ястия, тъй като количеството е малко, става много бързо. Започнах да правя и упражненията. Усетих, че спазвайки менюто и правейки упражненията се чувствам много добре, по-свежа, по-заредена с енергия. Чувствах се много по-лека, не усещах тежест в корема (от преяждане).

Още след една седмица на менюто вече имаше видима промяна в тялото ми (бях вече 63.5 кг, 2.2 см надолу от бюста, 2 см от талията, 2.5 см от бедрото, 2 см от бицепса). Чувствах се прекрасно и бях много доволна от резултатите.

(Бележка от Руми: скоростта на намаляване на мазнини е индивидуална, не се сравнявай с никой. Даже и да сваляш по-бавно, не се демотивирай. Важно е в края да си с по-добри мерки, без значение дали са за 2 или за 6 месеца!)

Единствено имах проблем с липсата на сладко и ограничаването на плодовете (по 1-2 на ден). Да си призная, така и не можах да спра сладкото и хапвах по 1-2 шоколадови бонбона на ден 🙂

Така след 4 седмици спазване на менюто и правене на упражненията, дойде момента да се снимам и да направя сравнение с първите снимки. Имаше видима разлика, чувствах се много доволна и мотивирана от постигнатото и реших да продължа да спазвам менюто още 28 дни.

Започнах да се чувствам добре в кожата си, влизах си вече в старите дрехи, за което бях изгубила надежда.

Спазвах менюто още 4 седмици и реших, че ще почина известно време. Много се притеснявах, че когато прекъсна менюто ще напълнея отново, но за момента (вече 2 седмици не съм на меню) не съм мръднала, даже продължавам да свалям. Продължавам да си правя упражненията и съобразявам какво и колко хапвам. (Бележка от Руми: задържането на килограми е функция на това как се храниш след това. Ако се върнеш към старите си хранителни навици, ще си върнеш и мазнините).

И така за момента, резултатите ми са следните:
– 6 кг. надолу
– 5.5 см от бюста
– 7.5 см от талията
– 8.5 см от ханша
– 6 см от бедрото
– 1 см от прасеца
– 3 см от бицепса

В началото не мислех, че ще успея да спазвам менюто, но се установи, че това не ми беше никакъв проблем, напротив……………. Горещо го препоръчвам на всички, които искат да отслабнат без да гладуват и да се мъчат.

отслабване Таня

Много съжалявам, че не го започнах от самото начало, когато открих интернет страницата на Руми, но важното е, че макар и след месеци се реших. Не се чудете, просто действайте и няма да съжалявате. Резултатите идват бързо и действат много мотивиращо.

Нямам думи да изразя благодарността си към Руми, която през цялото време ме подкрепяше и мотивираше!