Отслабване Стойка

Прекрасни, днес ще ви мотивирам със Стойка, която в никакъв случай не беше с наднормено тегло, но искаше да изглежда различно :)) Да, Стойка е късметлийка, но се потруди, храни се добре и тренира здраво.

Няма значение дали искате да разкарате последните мазнинки или имате 10 килограма излишни :)) Промяната се случва по един начин – Индивидуално меню + тренировки :))

Ако искаш да ти изготвя програма, изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“! Тук ще видиш описание на индивидуалната програма.

Здравейте, казвам се Стойка и съм на 35 години, никога не съм била с наднормено тегло, но като всяка жена, като се погледна в огледалото, винаги виждам нещо, което не ми харесва. Аз като се погледнех, не харесвах доста неща 🙂

Спазвала съм много диети, правила съм упражнения, но нещо не се получаваше. Беше ми трудно да намеря точната диета, тъй като аз не ям месо. Един ден, докато търсех за пореден път диета, попаднах на сайта на Руми, и бях очарована от нещата които прочетох, но само разглеждах и до там. Всеки ден влизах в сайта и разглеждах снимките на жените и си казвах това е невъзможно, явно тук има фотошоп.

Докато един ден реших да пиша на Руми, тя веднага ми отговори и така започна моята пълна промяна. Руми ми изготви режим и когато го видях си казах – супер ще ям всичко, което обичам и няма да качвам, бях във възторг. Също така ми изпрати тренировки, които започнах веднага. В началото беше трудно, но с помощта на Руми, която не ме остави и за миг, нещата тръгнаха в правилната посока. Нейната подкрепа и мотивация бяха много важни за мен, за да не се откажа, колкото и на моменти да беше трудно.

Когато започнах сама да виждам как се променя тялото ми, се чувствах заредена с енергия и не се отказах и за момент, като спазвах стриктно режима под зоркото око на Руми :), което за мен беше много важно. След два месеца тренировки и режим разбрах от собствен опит, че снимките, които гледах в началото са реални, а не с фотошоп, защото и аз имам такива снимки, истински са :)))) Никога до сега не съм спазвала диета и не съм тренирала с удоволствие, за разлика от сега, ако се случи да не мога да си направя тренировката за деня, не се чувствам добре.

Благодаря ти, Руми, за всичко което направи за мен, ти ми помогна да харесвам това, което виждам в огледалото, като се погледна – жена със самочувствие.

Чакам твоя имейл само с 2 думи „искам промяна“ и започваме работа заедно :))