Отслабване Сияна

Прекраснииии, гответе се за една феноменална промяна! Толкова е вдъхновяваща, вълнуваща, спираща дъха 🙂

Много ме зарадва Сияна, вече две години задържа супер формата, която постигна 🙂 Това е много важна част в обучението, което включва Индивидуалната програма 🙂 Тестваме, учим се, калибрираме се, правим си изводи 🙂

В резултат – не само постигаме топ формата си, а и я поддържаме във времето 🙂

Това ти предлагам, прекрасна, не се фокусирай върху темпото, с което вървиш към целта :))

Мисли за това, че се грижиш за себе си, зареждаш тялото си с хубава храна, тренираш за здраве и неусетно промяната се случва :))) Един ден просто няма да се познаеш 🙂 Защото си нова!

Но си се променила не само външно 🙂

Научила си се междувременно да се грижиш за тялото си, и работиш на всички фронтове – да бъдеш здрава, щастлива, в отлична форма :))

Да, външният вид дава увереност и сила, но истинската сила идва от това да знаеш, че можеш да постигнеш целите си и че можеш да контролираш процеса.

Искаш ли да ти се случи промяната? Поискай я и ми изпрати ми имейл с 2 думи „Искам промяна“!

Оставям те с феноменалната Сияна 🙂 УОУУУ!

Привет скъпи дами,

Много се надявам моята история да вдъхнови и мотивира много от вас, а също така да ви накара да извикате: „Защо не започнах вчера??!!“

Да, това беше въпросът, който си задавах след всеки свален килограм и след всеки минус в таблицата с мерки. „Защо не започнах по-рано?“

Защо отлагах толкова дълго?“

Забременях 57кг, не бях пълна, но и никога не съм се възприемала като слаба, все имаше нещо в тялото ми, което не харесвах.

По време на бременността всички ми казваха, че трябва да ям като за двама, и че каквото кача, по време на кърменето лесно ще го сваля, а като проходи детето, ще стана чудна фиданка.

Е, както може би се досещате, не стана точно така. Да, ядох като за двама, дори и за трима, ако ме питате, в резултат, на което качих близо 35кг.

След раждането свалих някое и друго килце, но по време на кърменето си върнах всичко, въпреки че не се спирах по цял ден и изминавах километри с количката.

Така заковах 88 кг, които за моят ръст от 160 см, са си ужасно много и ги поддържах близо година.

Всичко ми тежеше, едвам прибирах ръцете към тялото си, а дрехите, които носех, се брояха на пръстите на едната ми ръка и ми стояха ужасно.

Страх ме беше да спазвам каквито и да е диети, за да не се отразят на кърмата ми и почти се бях примирила, че така ще изглеждам от тук нататък.

Тогава случайно попаднах на сайта на Руми. Прочетох историите на всички жени и в повечето открих себе си. Отне ми време докато се реша да й пиша, защото честно казано, малко ме плашеха тренировките. Не можех да си представя как ще намирам време да тренирам с прохождащо дете и една камара домашни задължения, а и с моята пищна снага не се виждах да правя лицеви опори или коремни преси (да, така си представях домашните тренировки).

Една сутрин се събудих и хапнах подобаващо. Стана ми за пореден път ужасно тежко, погледнах се в огледалото и си казах, че не може повече така (виж Сияна преди да започне своята промяна). Седнах на компютъра и писах на Руми, защото наистина исках промяна и така моето пътуване към мечтаното тяло започна.

Руми ми изпрати хранителен режим, който беше съобразен с това, какво обичам да хапвам, и с това, че все още кърмя.

Заедно с режима, получих и тренировъчната програма, която включваше три нива – начинаещи, напреднали и супер напреднали.

От писмото на Руми лъхаше толкова много позитивизъм, че буквално исках да започна още в деня, в който получих режима и тренировките.

Няма да ви лъжа, че ми беше лесно. Всяко начало винаги е трудно, но за да има трайни резултати, наистина трябва да излезем от зоната си на комфорт.

Режима спазвах стриктно, все пак се състоеше основно от храни, които обичах, а рецептите на Руми бяха безумно вкусни.

В началото чувствах глад основно вечер, но с времето организма ми се нагоди към новия начин на хранене и дори е имало случаи да не мога да си изям всичкото ядене за деня.

Да си призная честно, преди да започна бях доста предубедена към диети, в които трябва да мериш стриктно всичко, което ядеш. Мислех си, че е трудоемко и води до вманиачаване.

Е, истината е, че в началото това е единствения начин да успяваш да контролираш храната, която приемаш, особено за човек, който е хапвал безразборно колкото и каквото си поиска.

С времето спрях да меря, добих усет за количествата и най-важното, превърнах този начин на хранене в част от живота си.

За тренировките какво да ви кажа, бяха си живо предизвикателство, особено в началото. Първите дни едвам правех по две повторения и мускулната треска не закъсня. Охках, пуфках, но не се отказвах, а Руми беше с мен през цялото време и когато усетех, че дори малко се разколебавам, веднага й пишех, а тя на момента се отзоваваше и ме вкарваше в правия път ?

Истината е, че с упражненията на Руми за първи път чувствах, че тренирам правилно. Хареса ми това, че можеш да изпълняваш всяка тренировка, дори и никога да не си тренирал и независимо колко тежиш и колко застоял начин на живот си водил преди това.

С всеки изминал ден усещах как ставам все по-издържлива и колко по-леки ми стават упражненията. Толкова горда се чувствах от себе си, защото не преяждах, нямаше го ужасното чувство на тежест в стомаха, кипях от енергия и вече бях убедена, че това е най-правилния път, по който можех да поема.

Така неусетно минаха пет месеца, в които спазвах наистина стриктно режима, вече бях минала на ниво напреднали в тренировъчната програма, а зад гърба ми бяха близо 15кг. Все още имах доста за сваляне, но вече не отвръщах глава като се погледнех в огледалото.

Старите дрехи забутах в най-тъмния ъгъл на гардероба и вече не ми се виждаше мираж, че дрехите от преди бременността може и да ми станат.

Разбира се не спрях до тук, защото виждах, че има резултати и знаех, че това е начинът да достигна мечтаната петица в началото на килограмите си ?

Резултата, който виждате на снимките, постигнах за година и половина и вече две години поддържам тази си визия. Най-важното е, че се чувствам добре в кожата си и пълна с енергия.

Тренировките се превърнаха в част от живота ми.

Все още тренирам пет дни в седмицата, понякога 30мин, понякога 15мин, но след всяка тренировка до ден днешен се чувствам адски добре, свежа и енергизирана. (виж Сияна преди да започне да тренира)

Към ден днешен тежа между 52 кг и 55 кг (не знам с точност), но с времето се научих, че килограмите не са най-важни. Важното е да се харесваме, като се погледнем в огледалото, да се чувстваме здрави и силни.

Минусите в табличката за този период също ще споделя с вас. Бях намалила:

Тегло – от 88 кг на 52 кг (МИНУС 36кг!)

Бюст – от 110 см на 84 см

Талия – от 95 см на 64 см

Ханш – от 115 см на 85 см

Бедро – от 71 см на 49 см

Прасец – от 41 см на 34 см

Бицепс – от 34 см на 23 см

Благодаря ти Руми, че промени живота ми, че ме научи как да откликвам на нуждите на тялото си и най-вече, че повярва в мен и ме държеше да не падна в моментите, в които се чувствах разколебана.

Започни днес, още сега, изпрати ми имейл само 2 думи „искам промяна“ и започваме да работим заедно!