Отслабване Симона

Здравейте, Прекрасни 🙂 Днес ви мотивирам с великолепната Симона, която искаше да види в огледалото Дамата, Красавицата 🙂 Симона успя, за 4 месеца постигна това – да е в хармония със себе си, да се харесва! (Всички сме различни и напредваме с различни темпове, разгледай и други снимки преди-след, ще се убедиш :)) Общото между всички успели е, че започват!

Ако искаш да започнеш, да стъпиш на пътя, който води към перфектна форма, ако имаш смелостта и желанието да го извървиш, изпрати ми имейл със само 2 думи „искам промяна”. Заедно ще успеем 🙂 Тук може да видиш какво включва програмата, която изготвям.

Здравейте,

И аз, както много други успешно помирили се с външния си вид жени (БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУМИ), реших да разкажа своята история свързана с безспирната борба с неправилното и нередовно хранене, допълнено с ежедневното, както и нощно преследване на шкафа със сладко 🙂

Разбира се, всичко това, гарнирано с огромна щипка липса на спортна активност, даде своя резултат, в един момент да застана пред огледалото и жената, която видях отсреща, да няма нищо общо с Мен 🙂 Жената/Дамата/Красавицата, която бях свикнала да виждам, беше всъщност доста по-близо до определението ЛЕЛКА 🙂

Точно в този момент разбрах, че съм стигнала дъното и имам нужда от крещяща промяна 🙂 Ако се върна някъде назад във времето, търсейки фактите, които бяха довели до това, да не успея да разпозная себе си, е ясно, че всичко започна много отдавна, още преди да родя дъщеря си, когато просто напълнявах и отслабвах бързо в зависимост от режима ми на работа, почивка и липсата на време.

Никога не намирах време да мисля за себе си и да се грижа редовно за здравословното си състояние, защото знаех, че дори и да кача някой килограм заради собственото си лакомо око или така наречено чревоугодничество, бързичко, с малко лишения ще отслабна.

Разбира се, бързото отслабване, с напредването на годините, остана в миналото и споменът за него е единствено миличките, нежни стрии, с които обичайно скъпите кремчета и масажи не успяват и до ден днешен да се преборят 🙂

Така, с напредване на времето се омъжих, родих една прекрасна дъщеря, която вече е на 7 и един ден на чаша вино с приятелки, почти всички установихме с немалка самоирония, че не сме онези млади мацки със стегнати крака и дупе,
а по-скоро жени с „Рубенсов“ нюанс оформени.

От гледна точка на годините ми (а те не са много – 38) установих, че е време да направя промяна и да се опитам да възвърна онова което е останало в спомените ми.

Доста дълго се лутах, пробвайки различни спортове, диети поне няколко милиона, рецепти, обещаващи бързо отслабване в рамките на дни, часове и минути, процедури във най-добрите естетични клиники, хапчета, детокс програми, чайове и какво ли още не и въпреки липсата на резултат, не се отчайвах.

Тайно знаех, че разковничето е някъде там и продължавах да търся решение на порочния кръг, в който сама се озовах през годините.

Докато един ден не открих сайта на Руми, който започнах да разглеждам и чета седмици наред и един ден събрах смелост да й пиша 🙂

Престраших се, след като пробвах няколко от рецептите на сайта, които здравословни, бързи, лесни, се оказаха и мммммм, много вкусни 🙂

Тогава разбрах – ето, това е моето решение – няма как да не работи за мен, след като не отнема време, вкусно е, засищаш се бързо, а пък калориите са малко.

Събрах смелост и писах на Руми, разбира се, светкавично получих изготвен за мен режим, отговарящ на 2 предизвикателства и за най-добрите диетолози – меню без определени видове ядки, без млечни продукти и без глутен.

Като си получих менюто, тренировките и позитивното настроение и мотивация от Руми си казах: “Е, сега вече няма как да се излагам“ има човек, който толкова труд е вложил за да ми помогне и аз не мога да го предам!

Така, следвайки режима, който повярвайте е вкусен, лесен, бърз, само за 3-4 месеца аз съм отново ОНОВА момиче – със стегнатите крака и дупе, страхотно настроение и най-големият плюс за мен лично, е не само промяната на външния вид, а ЦЯЛОСТНАТА промяна – аз съм НОВА ЖЕНА – стъпваща уверено, сигурна и убедена, че няма невъзможни предизвикателства, а всичко има решение и това, което трябва, е да се намери пътя!

Вече съм щастлива, позитивна и след като открих Руми, се радвам, че й се доверих – ТЯ промени нагласата ми към здравето, храната и живота изцяло!!!

Сега съм ежедневно – добре нахранена, изглеждаща чудесно и усмихната!!!

Руми,

БЛАГОДАРЯ ТИ за това, че изцяло ме подкрепяше, мотивираше и винаги откликваше на всичките ми въпроси.

За мен Ти си чудо, което ми подари съдбата (сайта ти го намерих случайно), но и човек, които ме накара да отворя широко очи и да разбера какво е храна, здраве и вътрешен мир!

Симона

Направи си среща с Красавицата в огледалото и работи, за да се случи, без значение след колко време 🙂 Започни днес и всеки ден ще те приближава до срещата 🙂 Напиши ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и започваме!