Отслабване Оля

отслабване

Прекрасни, мотивирам ви с бързата промяна на Оля, която е късметлийка с такива големи резултати за толкова кратко време. Обикновено се иска 2-3 пъти повече време за такава промяна.

Докато обсъждахме какво иска да има и да няма в режима, много ме разсмя с този въпрос “Това с десертите да не е някакъв капан 🙂 Харесах си 4 – Мъфини със сини сливи, Бисквити щруделки, Мокро Брауни с ябълки и Шоколадов крем с банани и бадемово масло.” – обикновено предлагам рецепти от сайта и разбира се и десерти 🙂

Ако искаш да отслабваш вкусно и да тренираш само по 20 минути на ден, изпрати ми имейл само с 2 думи “искам промяна” и започваме да работим за твоята перфектна форма. Тук има описание какво включва програмата, която изготвям.

Оставам те с разказа на Оля 🙂

Здравейте на всички!

Първо искам да поздравя всички вас, които се борите със себе си и поставената цел:) Страхотни сте!!! На всички онези, които все още не са се решили да започнат
или просто се лутат хаотично между диети и фитнес, искам да кажа – Заповядайте и добре дошли в света на Прекрасните! Да, точно така се чувствам, Прекрасна!

Благодаря на Руми, за това че ме подтикна да поизтупам от праха забравените от мен самочувствие, сила, жажда за живот и радост!

Казвам се Оля и съм на 34 години.

Срещнах Руми съвсем случайно, докато се “ровех” в интернет в опит да открия упражнения, подходящи за домашна обстановка. Когато пуснах нейното видео, останах много приятно изненадана. От другата страна стоеше мило момиче, което със спокоен глас обясняваше в детайли къде е добре да се фокусираме, когато
правим тренировка.

Колко невежа съм била тогава, мислех си, че с малко повече пот ще постигна резултат… 🙂 Истината е, че прекалявах със сладкото и преяждах редовно. Сещате ли се за онзи момент, в който много добре осъзнаваш, че си се нахранил, но продължаваш да се тъпчеш, защото мозъкът ти казва, че ти е много вкусно? … Е, правех го често!

Започнах да чета блога на Руми. Това, което затвърди решението ми, че тя е моят човек, бяха всички нейни ежедневни разкази от първо лице. Разбрах, че и тя е като всички нас. Вечер вместо книжка, четях по една, две или няколко статии от блога.

И реших – искам промяна! Искам да бъда част от хората, които управляват ежедневието си и го правят с усмивка. Писах на Руми и получих своя режим, съобразен
с моите любими ястия. Спомням си, че го чаках с нетърпение и когато го получих се радвах като малко дете. Менюто ми бе разнообразно и вкусно!

Разбира се, че не ми беше лесно. Трудно ми беше да оставя захарта, но го направих от раз. Бях категорична и исках да видя резултат. Кафето ми е без захар, десертите които приготвям са от рецептите на Руми, хапвам си плодове и се чувствам страхотно.

Както казва Руми, вкуса се превъзпитава. Освен със захарта, постигнах успех и със солта 🙂

Промяната, от която съм най-доволна е свързана с “моето проглеждане”. Понеже бях стриктна, купих си везна и всичко минаваше през нея, не си позволявах да кривна от написаните грамажи.

Честно казано, Руми ме улесни страхотно, защото вече не ми се налагаше да мисля какво ще приготвям за вечеря. 🙂 Та, бях си аз като едно роботче, докато изведнъж не ме фрасна чувството, че съм се променила!

Ходех абсолютно всяка сутрин до тоалетна (понякога и вечер), бях станала по-издържлива и силна, пристъпите на мигрена бяха сведени до нула, нямах газове и чувството на подутост вечер просто беше изчезнало, тонуса ми се повиши, почувствах се красива и щастлива!

Това ме подтикна да разбера какво се случва вътре в тялото ми. Започнах да чета по темата, купих си няколко книги и се промених.. завинаги!

Целта ми вече е постигната. Имам си едни любими дънки и бях решила, че докато не успея да се намъкна в тях, ще бъда на режим. Направих го, за по-малко от два месеца. Вече хапвам и готвя без моята приятелка електронната везна, но си имам нова цел :)))

Често виждах в очите на приятелите и обкръжаващите ме несъгласие. Исках да обясня… не, исках да изкрещя, че на мен ми е комфортно, че това е моят избор и се чувствам напълно удовлетворена от него, че вече нямам нужда да се натъпча и че те са хората, които са за съжаление.

Разбира се, не го направих. Не е нужно всички да мислят като мен. За мен беше важно, че половинката и семейството ми ме разбират. Храната вкъщи се промени завинаги, а и не само храната 😉

Промяната може да се случи само тогава, когато ние сме готови за нея. Едва ли има човек, който да не иска да обича себе си и да се чувства страхотно в кожата си.

Това което постигнах надхвърли моите очаквания.

Руми, винаги ще ти бъда признателна за насоките и помощта, които получих!

Благодаря от сърце!

Поздрави 🙂
Оля

Искаш ли и ти да се променяш докато хапваш вкусно и тренираш кратко вкъщи? Изпрати ми имейл и започваме 🙂