Отслабване Меги

Здравейте Прекрасни, хайде да разбием още няколко клишета с промяната на Меги 🙂 Знаете как малки фрази, често използвани, от мнооого на брой хора, се забиват в съзнанието ни и след това си изграждаме бариери 🙂
Това е невъзможно” чуваме най-вече от някой, който не е опитал дори 🙂

Ако искаш да разбиеш клишетата, с които си живяла до момента, изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“! Тук ще видиш описание на индивидуалната програма.

Оставям ви с Меги, насладете й се :))

Здравейте, момичета. Казвам се Меги и съм на 45 години. Първото нещо, в което искам да ви убедя е, че отслабването след 40 години, както и отслабването след секцио е напълно възможно и не е непостижимо. Винаги съм тежала 48-49 кг, от малка тренирам и смея да кажа, че през годините като момиче се радвах на доста хубава фигура. Когато родих обаче нещата се промениха. По време на бременността качих 25 кг, след което успях да сваля доста. Но се застопорих на 56 кг, при височина 159 см. Имаше месеци, в които успявах да сваля, но не успявах да ги задържа.

Следя сайта на Руми от 7 години и най-накрая се реших да ѝ пиша. И причината съвсем не беше, че искам да отслабна. Чувствах ужасна липса на енергия. Сутрин ставах в 8, водех детето на училище, прибирах се да пооправя малко вкъщи и в 12 часа вече се чувствах все едно съм прекопала 10 дка :). Това продължи около година. Реших, че единствената причина е начинът ми на хранене и се оказах права. Писах на Руми, че искам промяна. Обясних ѝ проблемите си, два дни уточнявахме любимите ми храни и зачаках програмата. Не чаках дълго – бях се настроила за месец, но Руми я изпрати много бързо.

Още след втория ден на режима почуствах страхотен прилив на енергия. Почти три месеца по-късно все още се чувствам доста енергична. А най-голямата ми изненада беше още първата седмица, когато коремът много видимо се беше прибрал. Първата седмица от режима ми беше най-трудно, защото количеството храна, което приемах ми беше малко и се чувствах лееко гладна. Но това беше само първата седмица. После свикнах. Най-странно ми беше, че трябваше да готвя без мазнина. Но повярвайте ми, че мусаката така е много по-вкусна 🙂 Вече вкъщи всички я ядем така.

Е, имаше и прегрешения от време на време, но Руми винаги беше насреща със съвети и решение. Като повечето от вас си мислех, че готвенето ще ми отнеме много време. Като се има предвид, че изобщо не обичам да готвя. Но всъщност всичко се приготвяше много бързо – ако кажа, че някои неща се приготвяха буквално за 15 минути изобщо няма да преувелича. Меренето също не ми беше проблем – бях се заредила с кантарче още преди да пиша на Руми.

Сега мога да се похваля с резултат от 50 кг, талия 64 см – смъкнала съм цели 10 см от талията си. Най-важното нещо за един успех са мотивацията и постоянството. Всичко друго са оправдания. Изказвания от рода “Ти какво искаш на тази възраст е нормално да напълнееш” или “Щом си родила секцио е нормално да имаш корем” само ме мотивираха да докажа, че това не е вярно. Че човек може да се промени, стига да го иска. Аз продължавам 🙂

Вярвай в себе си, докажи, че можеш 🙂 Искаш ли промяната – тогава се бори за нея!
Напиши ми имейл със само 2 думи „искам промяна“, и да разбием клишетата :))