Отслабване Ема

Здравейте, Прекрасни 🙂

Знаете, моето мото е “Искам да съм щастлива, не перфектна!” 🙂 Мисля, че човек трябва да се чувства добре в тялото си и + 2-3-4 килца, защото по-стройните бедра не могат да ни направят по-щастливи 🙂

Ема, вдъхновението днес, изглежда чудесно на снимките и преди, и след 🙂 При нея промяната не е точно във визията или поне, акцентът далеч не е там :)) Сами ще се убедите, че изглежда суупер 🙂

Промяната дойде на друг фронт – Ема осъзна, че натъпкването, а после хапването на листо маруля + якии тренировки не й вършат работа 🙂

Ето я, доволна, хапва жива, истинска храна, тренира за здраве и като бонус, е подобрила формата си :))

Да, по-стройните бедра не носят щастие 🙂 Да се заобичаш, да се погрижиш за себе си – ето това е промяна, която носи щастие 🙂

Пиши ми имейл с 2 думи “Искам промяна” и не само ще влезеш във форма, но и ще промениш начина, по който се чувстваш 🙂

Здравей Руми,

Както всяко начало и това беше изпълнено с несигурност, неяснота (въпреки че аз съм човек, който винаги се е интересувал от това с какво се храни), страх, но и вълнение и вяра и…… Както всяка ситуация в живота и тази се случи в своето време и с правилния човек (Прекрасната Руми).

Аз никога не съм била с наднормено тегло, но в годините, тъй като съм много емоционален човек, се е случвало да залитам с храната.
Тя е най-лесният и най-честият отдушник на неизказаните и неизживяни емоции.
Но това само задълбава и нагнетява проблема, какъвто и да е той.

Този път, след поредния празник и няколко дневно УГОЯВАНЕ, се чувствах на дъното.
Знам, че може би звучи пресилено и някой би казал: “Хората имат такива проблеми, това момиче за какво се е закахърило”!?

Е, да, но! Всеки е различен и именно в това е красотата на света, както казва нашата, а вече и моята любима Руми.

Познавам Руми или по-скоро сайта й от около година, много ми хареса начина на мислене, на представяне, въобще това естествено и толерантно отношение на Руми.

Пробвах няколко тренировки (календарите, 90-дневното предизвикателство), много ми беше приятно, точно за мен.

Аз спортувам, любителски, от години и спортът винаги ми е носил много радост, осъзната, НО!

Какво се случва, аз спортувам, напъвам се, ставам рано, стрес, натиск, работа, лични преживявания, завърташ се в така познатата спирала.

В която забравяш себе си, забравяш да се чуваш, да се усещаш, а тялото е една от най-перфектните и фини машини, които са почти безпогрешни.

За пореден път си мислех, сега ще се натъпкам до припадък, после ще спортувам мнооого, ще ям маруля и всичко ще бъде ок, да, ама не!

Отново отчаяние, ниско самочувствие, нежелание да се виждам с хората, лошо настроение (което понякога оправдавах с предменструалния си синдром), умишлено саботиране, а животът тече покрай теб!

Тогава реших да пиша на Руми, разменихме няколко мейла, в които тя беше абсолютен професионалист, което ме накара да се чувствам още по-добре и по-сигурна. Страшно естествена, мила, ясна и позитивна!

Изпрати ми хранителния режим, в който имаше любимите ми, и така забранените в моето съзнание, паста, пица и всичко, за което тя така старателно ме питаше, за да бъде точно за мен!

Започнах с голям ентусиазъм, мерех, готвех, носех (и все още нося и ще нося) кутии с храна, понякога ми е било гладно, но започнах да ям много зеленчуци, пия много вода, по принцип пия и това за мен не беше трудно.

Първите няколко седмици се мерех на всеки 6 – 7 дни, но след това трябваше да пътувам и имах много ангажименти, дори се бях притеснила, че ще изляза от режима. Но фактът, че се хранех само с истинска храна, макар и не точно по режима, в някои ситуации, беше достатъчно, за да има ефект.

А ефектът, всъщност това е магията на Руми, знам, че не е магия, а последователност, труд, любознателност, но за мен е магия!

Защото искам да вярвам в чудеса, чудеса, които хората могат да правят, а Руми е от тези хора, които те карат да се усмихнеш, да се заобичаш, да се грижиш за себе си, а оттам и за другите.

Руми е феята, която ме омагьоса и се надявам винаги да съм под влияние на тази магия!
Безкрайно ти благодаря!

Продължавай да твориш и да радваш себе си и хората около теб!

Ема

Вярвай в магията и ще ти се случи 🙂 Пиши ми имейл с двете вълшебни думи “Искам промяна”, за да те орисам на успех! 🙂