Отслабване Ели

Прекрасни, как сте?

Ще ви запозная днес с много упорита млада дама. Резултатите, които виждате на снимките, са за 13 месеца, но по-важното е, че Ели продължава своя победен ход 🙂 И забележете, нарича го “пътешествие”, “мисия” :))

Страхотна нагласа! :))

Уроците в разказа на Ели са ценни, гонейки планове и мечти, често забравяме за единствения си неизменен спътник, нашето тяло 🙁 Идва моментът, в който то ни напомня за себе си! Е, ще трябва да го послушаме :)))

Послушай тялото си и ми изпрати имейл с 2 думи „Искам промяна“ ? Виж какво включва програмата за промяна на начина на живот :))

Здравейте, момичета от всяка възраст, казвам се Ели, на 28 г. Тринадесет месеца след режима на Руми, споделям моите “междинни” резултати, които не спират днес и сега, а продължавам своето пътешествие! След завършването, като всеки млад човек, се лутах в бясно преследване и изпълнение на различни мои мечти и планове, но това, което занемарих, е моя и единствен спътник, МОЕТО ТЯЛО. Винаги съм била с нормално телосложение между 55-60 кг.

След осъзнаването какво съм му причинила, се хванах да поправя нещата, диети (без хляб, сладко… ) течности и прочие, хаотични упражнения, а резултат минимален. Бързият метаболизъм, който имах през тийнеджърството и ранните двайсет, някак си беше ме напуснал. Искам да отбележа, че съм се занимавала със спорт и именно тази спортна злоба и упоритост ме поддържаше да продължавам, въпреки минималистичните резултати. Престраших се да пиша на Руми, а знаех за нейната мисия години преди това.

Започнах с доста високо тегло близо 89 кг. Уау, нали! Е, днес съм 70 кг, което си е -20 кг, целта ми е 60 кг, а с малко повечко късмет, мечтаните 55. Диетата която Руми ми изготви, абсолютно на 100% беше съобразена с моите странни предпочитания, защото е ИНДИВИДУАЛНА, какво по-хубаво от това!

Получих пакет файлове със специални упражнения в три нива – начинаещи; напреднали; супер напреднали. Тренирам 5-6 дена, без оправдания, в момента съм на последното ниво, когато се чувствам ок, правя и двуразово трениране 1-2 пъти в седмицата. Може да ви прозвучи прекалено строго отношението ми към мисията, но наистина мотивацията зависи колко ви е писнало/боляло да сте затворник на тяло, с което не сте съжителствали никога и не знаете какво да го правите, с какво да го обличате. Преди режима имах и много здравословни проблеми …, но ето, година по-късно, вече не си спомням и тях.

Мисията ми продължава, но аз съм напълно нов човек, с нови знания и умения, които ще изпълнявам цял живот, както казва Руми, “диетата е за определен етап, но тренировките са за цял живот”. Благодаря от сърце на Руми, тя е вълшебница!

Ако искаш да си нов човек, с нови знания и умения, да не си затворник на тяло, което не знаеш какво да правиш, как да облечеш, изпрати ми имейл само 2 думи „искам промяна“ и започваме да действаме!