Отслабване Анета

Прекрасни, напразнувнахте ли сееее :)) Забавлявахте ли се, танцувахте ли, разхождахте ли се дълго, тренирахте ли? Или може би повечко хапнахте? :))

Нормално е празничните дни ни вадят също от зоната на комфорт, с всички трапези на тях, защото обикновено поставяме храната в центъра на събитията :)) Да се разходиш от маса на маса, от баница на капама, от тиквеник на баклава, баби, майки, тъщи и свекърви, лели, стринки…еха, истинско предизвикателство!

Разбирам теее 🙂 А сега, когато си пълновластна господарка в своята кухня,
вземи нещата (черпака) в свои ръце и напред към промянатаааа 🙂

Може да си хапваш и тиквеник, и баница, в съобразени за теб количества и приготвени по подходящ начин 🙂 Ще хапваш вкусно, ще тренираш редовно и след няколко месеца ще си кажеш като Анета ” Никога не съм се харесвала толкова много, колкото сега!

Много ме радват тези думи и ме вдъхновяват, искам да те заредя с тях и да ти пожелая да се обичаш! 🙂

Изпрати ми имейл с двете думи „Искам промяна“ и започваме заедно 🙂 Виж какво включва програмата за промяна на начина на живот.

Оставям те с разказа на Анета 🙂

Преди да забременея никога не съм се чувствала зле в кожата си, ама никога.
Тук отварям една скоба, за да кажа, че и никога не съм се харесвала толкова много, колкото сега!

На този етап от живота ми килограмите нямат значение, защото се харесвам, когато се погледна в огледалото, но преди не беше така, затова ще ги използвам, за да се добие някаква представа.

Когато забременях бях 53 кг, а когато родих и започнах да кърмя, заковах кантара на 74 кг.

Дъщеря ми стана на годинка и спрях да кърмя. Започнах да тренитам с Руми деветдесет дневното предизвикателство за начинаещи и бавно започнах да свалям килограми, стигайки до заветните 69 кг. Тогава се оказа, че отново съм бременна.

Това действие със забременяването и кърменето до годинка се повтори общо три пъти през две години. Но след третото ми дете, зимата на 2017-2018 г. нещата много се влошиха, станах 80 кг, и се чувствах ужасно. Тромава, без самочувствие, всичките ми дрехи ми стояха ужасно, бях подтисната, не се харесвах, уморявах се бързо, едвам ставах сутрин…

Често си казвах, че от утре започвам, но това утре така и не идваше…

Тогава ми излезе реклама на Руми във Facebook.

За нея бях чувала още преди много години, споменът ми е, че съм попадала на нейни видеа. А преди време приятелка ми сподели, че е спазвала хранителен режим, но някак още не бях достатъчно “узряла”, за да разбера какво точно ми казва тогава.

Ето, че моментът беше дошъл и водена от чувствата ми взех, че писах. Ако слушах разума си, още щях да се чудя дали да го направя.

Винаги съм си знаела, че Руми е моят човек. Нейните тренировки, отговарят изцяло на моето разбиране и усещане за движение и натовареност. По-важното е че не ме кара да ходя на фитнес и да тренирам с уреди, а всичко се свежда до гири и ластик вкъщи.

Нейният начин на комуникация по email ме устройва напълно.

Тя отговори много бързо, мило и разбиращо. Нещо, от което имах нужда, просто някой да ми вдъхне увереност, да ми каже, че е възможно да отслабвам, докато кърмя.

Тогава ми изготви меню, на база на храните, които обичам и с минимални компромиси от двете страни. Меню, което беше съобразено с моите любими храни и с кърменето.

Признавам си, заради Руми започнах да хапвам плодове. Нещо, което преди не консумирах изобщо.

В началото започнах да тренирам упражнения за начинаещи и да спазвам стриктно каквото ми се полага от менюто за деня.

Резултатите видях още първата седмица. Цели четири кила. Помня колко се мотивирах и как следях постиженията си в таблица.

Понякога не успявах да изям цялата полагаща ми се дневна храна.

За 5 месеца успях да сваля 23 килограма.

Какво повече да кажа, с днешна дата съм много щастлива. Ям, каквото ми се хапва, но не преяждам. Това е нещо, което съм решила да изпълнявам и занапред. Не виждам удоволствие в това да ме боли корема и да го чувствам подут.

Вече не меря всичко, което ям, а залагам на интуицията си.

Тренирам всеки ден по половин час, а уикенда почивам. В момента тежа 57 килограма, които приемам просто като една цифра и изобщо не са ми мярка за визията, защото съм била тези килограми и преди, но от сланинки, а не от мускули и смея да твърдя, че разликата е огромна!

Днес, като се погледна в огледалото, се харесвам и най-важното – имам ужасно много енергия и съм щастлива! ❤️

Прекрасна, бъди щастлива, силна, енергична 🙂 Изпрати ми имейл с думите “Искам промяна” и стартираме заедно, до теб съм, за да помагам 🙂