Отслабване Аделина

Прекрасни, как сте? 🙂 Готови ли сте за доза вдъхновение?

По-скоро е двойна доза, защото до нашата главна героиня стои един Аполон :))
Винаги е по-лесно, когато имаш подкрепа 🙂

Ето я Аделина, която беше неудържима по пътя към целта си 🙂

Хапваше вкусно, заедно с мъжа си, тренираше редовно и нищо не можеше да я спре 🙂

Радвам се, когато клиентките ми споделят и за другите промени в живота си, тези, които не могат да се видят на кантара или метъра, но са мноооого важни 🙂

Чувството на лекота, енергия, сила, болежки, които отшумяват, подобрена стойка… 🙂

Отключват се промени на много нива :))

Вдъхновението, с което Аеленина зарази съпруга си, беше точно резултат на усещането, което тя излъчваше, а не просто на килограмите, които беше стопила първите месеци 🙂

Предстравете си една щастлива, енергична съпруга, фурия, която се гони с детето :)) Е, ще се включи в забавлението и съпругът, няма начин :))

Днес са Аделина и Аполон :))) Чувстват се по-добре и от преди сватбата, по на 20 години :))

Ако искаш да влезеш във форма и да си истинска фурия, изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и започваме да работим по твоята програма за промяна на начина на живот. Това е описание на индивидуалната програма.

Здравейте,

Казвам се Аделина и съм на 29 години.

Отлагах споделянето на опита си много дълго, не се чувствах готова и достатъчно уверена. Е, сега вече мога с огромна гордост, радост и благодарност към Руми да кажа, че постигнахме голяма промяна, която продължава.

През октомври 2017г. родих второто си дете, още в началото на бременността качих доста килограми.

Към болницата се отправих почти 100кг., а от там се прибрах 86 и така си останаха.

Като студентка бях около 50 килограма, постепенно станах около 60, а преди да забременея с първото и с второто си дете бях 70 (не беше идеално, но биваше), а 86 си беше много зле.

Основният проблем за мен беше, че се чувствах зле. Много тромава, изморявах се лесно, постоянно имах горещи вълни…. След коледните празници и великото ояждане вече не можех да дишам и си казах, нещо трябва да се промени. Този преломен момент всеки сам си го усеща, нищо не става, ако някой друг ти го наложи.

Щом дойде първият работен ден от новата 2018г. и големият ми син тръгна на градина, започвах с тренировките за начинаещи на Руми. Няма да крия, беше ужасно трудно, тренировките за начинаещи ми се струваха като изкачването на Еверест, едва издържах до края на тренировката, да не говорим, че и координацията ми куцаше, прекарвала съм по 5 минути чудейки се как точно да изпълня някое упражнение. Не знам дали беше смешно или трагично.

Тренирах 5 дни в седмицата каквото и да се случваше. Въпреки че бебето се будеше много често, понякога буквално през час, случваше се и баткото да боледува и да остане вкъщи, но нищо не ме спираше.

На 29 януари събрах смелост и писах на Руми за индивидуално меню. Кърмех активно и това също ме смущаваше, но реших, че няма да отлагам за някой ден, след като спра да кърмя. Бях малко притеснена дали ще се справя и до колко ще съм сериозна, тогава съпругът ми ме подкрепи.

Започнах с режима, продължих да тренирам и с календарите. Никога не съм спазвала диети и не съм си давала сметка как точно се храня. Може и затова смятах, че изяждането на цял шоколад не е кой знае какъв проблем. Не си бях давала и бегла сметка коя храна какво представлява или колко калории е. При мен проблемът идваше от сладкото, общо взето хапвах нещо, за да се каже, че съм яла основно и преминавах към голямото десертване. И все се чудех, какво толкова ям, че напълнявам, та аз ям предимно салати.

Рецептите бяха учудващо лесни и включваха само любимите ми храни, приготвени по най-вкусния начин, който можете да си представите. Някои рецепти са ни толкова любими, че нямаме търпение да дойде денят, за който сме си планували. А количеството храна за деня беше предостатъчно, никога през целия си живот не бях се хранила толкова обилно.

Постепенно започнах да харесвам салатата си дори без сол и оцет, или пък слагам съвсем мъничко. Вкусът ми се промени коренно, сега бленувам за купа салата или някой сладкиш от рецептите на Руми. Все по-рядко ми се дояждат вредни храни, но ако се случи си хапвам и така, когато нищо не е забранено, не го мислиш постоянно.

За известно време си брояхме калориите с приложение на телефоните и тогава придобихме точна представа, коя храна точно какво ни дава, не само като калории, а и мазнини, протеини и въглехидрати. Това беше много ценно за нас.

Покрай забързаното ежедневие, честно казано първите 12 седмици минаха неусетно, имах някои леки забежки през тях, но бързо се връщах към правилата.

А резултатите за 12 седмици бяха изумителни. Бях свалила 10 кг., отново си бях облякла старите дрехи. Няма по-скъпи дрехи от тези, които до скоро не са ти ставали. :))))

Върнах си самочувствието. А силите…. Имам сили да преобърна света.

Забелязах, че започнах да тичам заедно с детето, редовно се състезаваме. Върнах се в детството си, тогава бях такава, всичко се случваше тичешком.

Голяма разлика усетих и в стойката си, болките в гърба ми изчезнаха.

Имам Хашимото, което драстично се подобри още през първите месеци.

Сега да ви споделя как се отрази промяната и на съпруга ми. Той работи на компютър по цял ден. Когато се прибираше от работа беше толкова изморен, че сядаше на дивана и не можеше да мръдне. След като започнах да тренирам му споделих, колко по-жизнена се чувствам, тогава започна и той. За него не беше толкова трудно, той е с нормално тегло. След като започнахме да се храним с менюто на Руми, свали 7 кг. Вече няма и 1 мазнинка по него, с тренировките извая тялото си като Аполон.

След първите 12 седмици дойдоха и великденските празници, там имаше козунаци и други все така “диетични” храни, беше голямо съгрешаване. Тогава обаче усетихме, че когато хапваме неща извън менютата от Руми се чувстваме доста неприятно, стомасите ни стават нередовни, усещаме тежест и въпреки първоначалното удоволствие,
след това не е никак приятно.

Аз се поуспокоих, когато вече се бях върнала в предишния си вид и не отдавах чак такова значение на храната. Пак си следвахме рецептите от Руми, но някак си вече бяхме свикнали с всичко и не обръщахме внимание, така минаваше още време и резултатите продължаваха да стават все по-дори. Превърнахме режима в начин на живот, всичко стана много плавно и естествено.

Набавяме си храната предимно от пазара, а месо и риба от места, за които знаем, че са с добро качество. В хипермаркетите влизаме по-рядко и предимно за консумативи.

Пакетирани стоки не купуваме и не внасяме вкъщи. Ако решим да съгрешим с нещо то се случва навън, просто се отървахме от лошите навици и сметките в магазините драстично намаляха.

Да, вярно, че приготвянето на храната отнема време и организация, не е като да си извикаш пица по телефона, или да си вземеш готвенко за вкъщи, но с желание и добра организация, всичко се постига.

Сега тренираме и с PUSH, справяме се отлично, а новите рецепти в програмата са много вкусни и лесни. Руми не спира да ни изненадва с вкусотиите си.

Вече 10 месеца по-късно съм безкрайно щастлива да ви споделя, до къде ме отведе Руми. Тя ми посочи пътя, аз го последвах и ето ни тук.

Това, което за мен беше най-мотивиращо в комуникацията с Руми беше още през първите седмици, бях се озовала на семейно събиране, на което всеки беше донесъл нещо домашно и вкусно, а аз опитах от всичко. Тогава споделих с Руми и очаквах да получа сериозни критики, а вместо това тя ми каза, няма нищо, продължаваш по план. Това ми подейства много мотивиращо и за мен това беше ключът – позитивното отношение.

Цялото ни семейство извлече много ползи от тази крачка, всички се радваме на много вкусни рецепти без никакви угризения. А и двамата със съпруга ми изглеждаме, и още по-важното, се и чувстваме по-добре и от преди сватбата 🙂 Чувстваме се буквално на 20 години.

Благодаря, Руми.

Затвори очи и си представи чувството на лекота, за което говори Аделина 🙂 Ти си свежа, щастлива, тичаща фурия 🙂 Запомни това усещане и започни да работиш, за да го имаш в живота си 🙂 Чакам те, тук съм 🙂