Отслабване Златка

отслабване с храна

Днес ви мотивирам с историята на Златка, която за 5 месеца се промени страшно много и нямам предвид само физически. В началото на кореспонденцията ни беше неуверена и плаха, а в края вярваше в себе си и разпери криле да покори нови територии 🙂

За 5 месеца визуално постигна следното:
Ръст: 170 см не се промениха 🙂
Килограми: от 81.5 на 63
Талия: от 83.5 на 63 см (споделя, че талията й сега е колкото бедрото преди 🙂 )
Ханш: от 108 на 89 см см
Бедро: от 63 на 47 см
Прасец: от 37 на 32 см
Ръка: от 29 на 22 см

Искаш ли да хапваш вкусно, само храни, които обичаш, да тренираш по 20 минути вкъщи и да си в най-добрата си форма? Изпрати ми имейл и ще ти изготвя вкусна програма, специално за твоите цели. Виж какво включва програмата за промяна на начина на живот. А тук може да видиш много снимки преди и след промяната на хора, с които сме работили за изграждане на нови навици (хранителни и спортни).


Казвам се Златка , на 33 години. По време на трудна бременност с близнаци успях да стигна от 68 кг до 93 кг. С раждането слязох на 81 кг и така си останах дълго време.

Тук е мястото да ви кажа, че аз обичам да се храня, лакома съм. Нямам точно определено любимо ядене, обичам да хапвам всичко.

Обичам и да готвя, защото доста време покрай майчинството си седях вкъщи и готвенето ми стана любимо хоби.

Но не се харесвах.

Не харесвах лицето си, което беше твърде кръгло, не харесвах тялото си, дори нямах огледало, в което да се оглеждам в цял ръст, защото това, което виждах ме потискаше. Да не говорим ,че почти не си купувах дрехи, защото от колана на дънките висяха паласки, ако успеех да си намеря размер!

И така започнах да търся начин да сваля килограми.

Разбира се, като всички първо започнах с “диетите на момента”. Исках резултати сега и веднага! Исках да си ям както преди и да отслабвам. Малкото и свалени с глад (ВЯРВАЙТЕ МИ, аз не мога да стоя гладна!) килограмите се връщаха с лихвите след приключване на поредната измислена диета.

Като всички, които в един момент решават да започнат борба с килограмите и аз попаднах в омагьосан кръг. Пробвах и да ходя на фитнес, но пак не ми се получи. След фитнеса си хапвах порядъчно, защото си мислих, че е достатъчно, че съм тренирала.

Сайта на Руми чета от години. Интересни ми бяха историите на момичетата, които са отслабнали с нея. Четях и препрочитах и във всяка история виждах по малко от себе си. Програмата на Руми обещаваше да включва само храните, които обичам, това е едно от нещата които ме накараха да й пиша, НО не се реших да пиша доста време.

Обърнах се към нея, едва когато бях изморена от поредния провал.

Руми беше за мен последна надежда!

Месеци преди да й пиша събирах кураж ,за да го направя.

Планирах го за края на ноември. Избрах си ден и в този ден й писах!

Руми отговори веднага, поиска ми всички данни и ми каза, че ще мине малко време, за да ми изготви персонално меню. Голямо чакане!

Най-сетне няколко дни преди Коледа получих имейл с готовото меню, подробни напътствия и ТРЕНИРОВКИ!

отслабване за 5 месеца

Започнах да чета и се учудих колко много се яде! И все вкусотии! И мъфини има! И баница!
Знаех, че съм взела правилно решение!

Започнах да спазвам менюто дословно дори на Коледа. Не ядох нищо, което не беше включено!
Не съм гладувала нито ден, даже имаше дни, в които не изяждах всичко написано. Научих се да слушам тялото си и да разбирам кога наистина съм гладна и кога имам нужда просто да ям по навик.

Резултатите не закъсняха!

Чудех се, че хем ям каквото обичам, хем отслабвам!

И разбрах колко малко всъщност е нужно, за да сме сити и доволни! Започнах да си водя дневник , в който записвам и до днес какво и колко хапвам, още си нямам вяра и имам нужда понякога да се натъпча с някое изкушение, но от Руми научих, че дори и да паднем важното е да се изправим и да поправим нещата, защото “менюто” трябва да се превърне в начин на живот, а не е нещо, което има начало и край.

Единствено се наложи да използвам цялата си воля, за да тренирам! След 4 дни тренировки ме болеше и косата, задъхвах се, лежах на пода, а от мен се вдигаше пара!
След първия “паднал” сантиметър от талията вече нямаше сила на света, която да ме спре! Ставах преди будилника! До ден днешен, вече минаха 6 месеца не съм пропуснала нито ден за тренировка!
Така измина цяла зима, а аз олеквах все повече, купих си нови дрехи и огледало, в което вече се гледам в цял ръст!

Постигнах целта си 65 кг след 5 завъртания на менюто, а сега се храня по правилата за задържане и в момента съм 63 кг, без да съм се лишила от пица, сладолед или каквото ми се яде в момента!

И си измислих ново мото: Яж, тренирай и се обичай!

Яж- РАЗУМНО (Руми ще те научи как точно)!

Тренирай редовно и завинаги!

и се

Обичай, защото си човека, с който ще прекараш цял живот!

Съжалявам единствено, че не се обърнах към Руми по-рано!

Руми е прекрасна, винаги любезна, винаги готова да помага, подкрепя и да подава ръка, когато паднем.

Никога няма да спра да й благодаря, че я има!

Италианците казват така “Пробвай, за да повярваш”!

Пробвах и повярвах във формулата на успеха : персонално меню с любими храни и домашни тренировки с Руми!

отслабване след раждане

Искаш ли и ти да имаш снимки преди и след отслабване? Пиши ми и започваме да работим за твоята промяна с твоите предпочитания за храни и цели.