Отслабване Рали

Прекрасни, мотивирам ви днес с Рали, която за година успя да постигне чудесен напредък! 🙂 Рали се превърна в уверена дама, което привидно се дължи на новата визия, но истинската сила идва от това да знаеш, че можеш да постигнеш целите си и че можеш да контролираш процеса.

Искаш ли да хапваш вкусно, само храни, които обичаш, да тренираш вкъщи, когато ти е удобно и да държиш под контрол процеса? :)) Изпрати ми имейл с 2 думи “Искам промяна” 🙂 Виж какво включва програмата за промяна на начина на живот.

Здравейте, аз съм Рали и съм на 45 години.

Хората около мен вече не вярваха, че мога да се променя (между нас казано, и аз имах огрооомни съмнения). Не че не исках или пък не опитвах всякакви методи – различни режими на хранене, периодично тръгвах на фитнес, плуване, дори – представяте ли си!! – ходех на кънки.

Мислех си, че е много лесно да „скоча“ отново в старата си форма без големи усилия. Е, оказа се, че съм изпаднала в голяма заблуда – килограмите продължаваха някак неусетно да се трупат: от стрес, напрежение, почти пълно обездвижване, нездравословно и неправилно хранене и др.

Работата ми е свързана с пътуване + седене зад бюро – чудна комбинация!

Така от предишните си 62 кг стигнах до ужасяващата цифра 84. Това за период от 8 години.

Миналата година големият ми син беше абитуриент. В началото на годината, докато му купувах костюма за бала, се видях в едно от огледалата в магазина. Не просто се огледах, а се видях и истински се уплаших. Реших, че няма да съм най-дебелата майка на абитуриент тази година. Не и аз! Това беше искрата, която ме запали.

Известно време преди това бях попаднала на един клип на Руми в YouTube – защо без диета не може де се отслабне. Помислих си – това момиче колко хубаво говори и колко вярно.

Видях и нейни упражнения за различни области на тялото, пробвах някои от тях, други просто не можеш да изпълня, защото вероятно щях да получа инфаркт.

Реших, че ми трябва и режим. Писах на Руми в началото на февруари. Даже бях свалила 2 кг.

Започнах веднага, щом получих режима си. Аз готвя добре и всички менюта ми харесваха безкрайно много – първо, защото включваха всички мои любими храни и не на последно място щях да готвя за себе си. Първо измервах моята храна и докато тя се приготвяше, готвех за семейството си. Не ми тежеше, забавлявах се. Обикновено обединявах закуската и обяда, както и следобедната закуска с вечерята, вероятно и затова не се чувствах гладна.

Упражнения правех 5 пъти в седмицата, вечер. Тренирах двуразово – сутин правех кратката тренировка (15 мин), а вечер – основната за деня. Случвало ми се е да правя упражнения дори в 22.00ч, но не ги пропусках.

Разбира се, не всичко беше цветя и рози. Имах пропадания – почти месец се бях занемарила доста. За себе си разбрах, че трябва да поддържам тонус не само на тялото, но и на духа си – ако се чувствам тъжна, унила, имам проблеми – това ми влияе зле и „забравям“ добрите си намерения и целите си.

Във всички моменти, и хубави, и лоши – Руми беше до мен със съвет, мили думи и подкрепа. Без да съди, без да укорява, без да сочи с пръст. Руми, благодаря ти за всичко!

Сега, 12 месеца по-късно, мога да покажа резултатите:

Тегло – от 82-сега 67
Талия – от 94-сега 78
Ханш – от 113-сега 96
Бюст – от 107-сега 96
Бедро – от 67-сега 57
Прасец – от 41-сега 37

Вече не спазвам режима, изготвен от Руми, но внимавам какво и колко ям.

Аз съм от най-големите и верни нейни фенове. Изкарах Fit30, сега започнах и Дупемания. Освен това ходя на танци и Kangoo Jumps и смея да твърдя, че не се давам на 20-25 годишните момичета.

Има още какво да направя за себе си (още няколко см и кг – особено за корема – Руми, очаквам следващата серия да е за коремни мускули ), но вече знам, че не е невъзможно.

Всеки може да успее – с постоянство, вяра и мъничко инат, ден след ден, докато намери в себе си прекрасното момиче, което е всъщност.

Ралиии, прекрасниии, докато сме на темата с коремчетата, ето го и Каленарът за плоско коремче:

Искаш ли да кипиш от енергия, да грабиш от живота с пълни шепи, да се смееш, да танцуваш, изпрати ми имейл само 2 думи „искам промяна“ и започваме да работим заедно 🙂