Отслабване Мария: -23 кг

отслабване над 50 кг

Днешната мотивация е Мария. Тя се свърза с мен, след като беше свалила 45 кг с много глад и беше в застой. Помогнах й да свали последните 23 кг за 8 месеца. Сега продължава да тренира за още по-стегнат вид, не сa шега работа свалени 68 кг! Ето как се промениха другите мерки:

Килограми: -23 кг (като преди това беше свалила вече 45 кг)
Талия: -15 см
Ханш: -13 см
Бедро: -14 см
Прасец: -7 см
Ръка: -6 см

здравословно отслабване

Мария казва, че винаги е била пълна, още от дете. Ако искаш завинаги да си в перфектна форма, пиши ми и започваме твоята промяна. Изпрати ми само 3 думи “искам перфектна форма”. Ще съм до теб в трудните моменти и максимално ще те улесня, като ти изготвя много вкусно меню, само с любимите ти храни. Без значение дали си веган, вегетарианец или ядеш всичко. Виж каква програма за промяна на начина на живот следва Мария. Ти също можеш да има снимки преди-след отслабване, само трябва да започнеш.

—–

Здравейте! Казвам се Мария и съм на 21 години.

Дойде и моят ред да съм мотиватор за много жени, които са били в моето или подобно положение! Реших да напиша отзива си, защото в началото те ми бяха необходими, за да повярвам, че е напълно възможно с постоянство, крачка по крачка да преоткрия новото си Аз.

Винаги съм била пълна, още от дете. Рядко ядях вредни храни, но си похапвах доста тестени и сладки изделия. Малко са диетите, които да не съм изпробвала и винаги резултатът беше един – сваляш 15 кг, качваш 20 кг. И така до близо 130 кг, а само на 18 г.

Реших се на цялостна промяна в начина си на хранене, костваше ми много ровене в интернет и книги. Резултат имаше, за 2 години бях свалила около 45 кг с цената на чест глад, еднообразна храна, нерядко изтощение, моменти на качване и сваляне.

Дойде момент, в който 2-3 месеца глад не доведоха до никаква промяна, но продължавах. Тогава една приятелка сподели, че е започнала да тренира вкъщи с Руми.

Идеята ми хареса – нямаш извинение, че навън е дъждовно, студено, че е късно, че фитнесът ще е препълнен… Просто ставаш сутрин, изпиваш си кафето и правиш тренировка. Видях, че Руми изготвя и персонални менюта. Замислих се, че последните месеци се бях ограничила дотолкова, че 99% от храната ми станаха зеленчуци, явно правeх нещо не както трябва, само тормозех организма си и той отказваше вече да работи с мен и за мен, имах нужда от професионална помощ.

Разгледах отзивите… толкова грандиозни промени. Казах си, че нищо не губя, щом те могат и аз ще успея.

Писах й.Чувствах се мотивирана и вярваща, че ще успея. До сега бях изтърпяла толкова много глад и си казах, че ще изтърпя още, ако трябва. И тук момента на изненадааа… отварям менюто, чета и… гледам колко се похапва. Замислих се, че ако до вчера съм яла видимо 1/4 от храната, която ще ям от утре, няма ли това да доведе до обратен ефект?…

С едно на ум започнах менюто и резултатът първата седмица беше огромен – не само килограми и сантиметри, а енергия и удовлетворение от себе си и най-любимото ми – отново започнах да ям вкусна храна.

След всяко ядене си облизвах пръстите. Повярвайте ми, не е никак трудно да си на персонално меню, ако ядеш вкусно и разнообразно, както започнах аз след всичките изтезания последните години. Тренировките ми действаха невероятно, имах толкова много сили в себе си, бях се превърнала от изтощен възрастен в хиперенергично дете.

Исках да тренирам още и още, а преди това бях човек, който казваше: “От глад ще умра, но няма да спортувам”. Осъзнах, че тренировките и гладуването нямат нищо общо, с едното сваляш, а с другото се стягаш и оформяш.

отслабване с персонално меню

Не всичко е цветя и рози… минах през няколко момента на срив, но всеки път Руми беше насреща с мотивация, съвет, информация относно проблема.
Последният случай беше покрай празниците, бях се отдала на Коледния дух със всичките му сладки изкушения, качих 2 кг и почувствах голямо неудовлетворение, не исках да си правя снимки както правя всеки месец, за да следя промяната. Писах на Руми, успя да ме мотивира наново и ме накара да осъзная, че 2 кг не са кой знае какво, обратимо е, стига да действам с нови сили. 🙂

Имаше и доста моменти, в които никак, ама никак не ми се тренираше. Казваш си нали и утре е ден… Ама ставам от леглото и преди да ми мине някоя друга такава мисъл започвам. И сега не ми е любимо да се чувствам с треперещи мускули, изморена, потна, едвам дишаща по време на тренировка, правя го за момента след това, за момента, в който след тренировка за ръце, например, с огромен зор вдигаш чаша вода, едвам, едвам отиваш да си вземешдуш, а след душа си чистооо нов.

Е, сега трябва да си черпя приятелката, че ми показа сайта :D. Направих своята промяна, единственото, за което съжалявам е че не се бях свързала с Руми по-рано. За 2 години бях свалила около 45 кг с доста глад в очите, а с менюто на Руми свалих малко над 20 за 8 месеца с многооо ситост.

Промяната е във всяко едно отношение – чрез тренировките ще се научите да се състезавате със себе си, да сте амбиционзи, чрез менюто ще се научите да чувате тялото си и да разбирате от какво има нужда, а когато тялото и душата са в баланс, пред човек няма препятствия, които да не може да преодолее. Вкус се възпитава, навици се изграждат! 🙂

Преди каквато и да било промяна, трябва да повярвате, че тя ще се случи, никой не би се борил за нещо, което смята, че няма да постигне. Не е трудно, когато знаете, че е възможно, когато има кой да ви предложи меню с любимата ти храна, за да не се чувствате лишени, когато преоткриете спорта (примамливо е, когато са само 30 минутки на ден 🙂 ), когато има някой, който знае как да ви мотивира с една дума и да ви подкрепи. А дори да има моменти на спадове, не им се отдавайте, а продължавайте напред с пълна сила. Това е моята рецепта – вяра, търпение, добро меню, тренировки и търсене на адекватна помощ при нужда.

На Руми едно огромно благодаря, че беше основна частица в сбъдването на целта ми от дете, а на вас ви желая здраве и вяра, че можете да постигнете всичко 🙂

отслабване с персонално меню

Ако правиш едно и същшо нещо, няма ка да излезеш от омагьосания кръг. Трябва да промениш нещо, за да има различен резултат. Започни промяната с писмо до Руми с 3 думи “искам перфектна фирма”.