Отслабване Елица

отслабване с Руми

Елица е майка на 2 деца, която след всяка бременност се взема в ръце и влиза във форма. Страхотна изненада ми направи, като изпрати снимки 1 година след като започнахме да работим заедно. Промяната в числа:

Тегло: – 12 кг
Талия: – 16 см
Ханш: – 16 см
Бедро: – 12 см
Прасец: – 5 см
Ръка: – 5 см

Искаш ли да влезеш във форма и да имаш подкрепата на Руми? Пиши й само 2 думи “искам промяна” и започвате да работите за промяна на твоя начин на живот. Виж какво включва програмата, която Руми изготвя за теб и която Елица следва.

Оставям те с разказа на Елица:

Моята първа “среща” с Руми беше преди 2.5 години, след като бях родила първото си дете. Бях качила доста килограми по време на бременността и дълго време след това не успявах да ги възстановя.

След като се върнах на работа нещата станаха още по-зле – започнах да качвам килограми. Липсваше ми движение. Нямах време за спорт в зала и за дълги разходки навън. Пробвах различни диети, гладувах, но бързо се отказвах-резултат нямаше. Бях отчаяна и не вярвах, че някога пак ще върна предишната си форма.

Попаднах на сайта на Руми съвсем случайно. Разгледах го, прочетох всичко- всеки ред, всяка дума. Руми ме спечели с възможността да тренирам у дома. Прочетох всяка една история и вдъхновяваща промяна на другите жени и си казах-щом те са постигнали това, значи и аз мога!

Свързах се с Руми. Тя ми изготви персонално меню и тренировъчен режим. Започнах моята промяна още на другия ден- не исках да отлагам! След 3 месеца резултатът беше страхотен. Бях свалила 8 кг и изглеждах страхотно.

менюта за отслабване

Забременях с второто си дете и прекратих тренировките. Започнах да си хапвам всичко, което ми харесваше. Не исках да се лишавам и бременността беше извинение за всичко, което хапвам. Знаех, че след това има начин да влезна във форма. Отново качих доста килограми.

След като родих, не отлагах дълго промяната. Изчаках малко време да се възстановя и два месеца след като родих дъщеря си, започнах 90 дневното предизвикателство. В началото спазвах персоналното меню, което Руми беше изготвила за мен.

Тренирах редовно, не пропусках тренировка и нито за миг не съм си намирала извинение. Чувствах се страхотно. Но с храната беше по-различно. Беше трудно, доста. Все се изкушавах с нещо сладко :))) В последствие се научих какво и колко да ям и как да приготвям храната си.

С времето започнах и да устоявам все по-често на изкушенията :))) Този път нещата се случваха по-бавно, но аз не се отказвах. Знаех, че с постоянство резултатът ще дойде :))) Малко по малко килограмите и обиколките вървяха надолу.

Разбрах три истини – само с тренировки не се отслабва; килограмите са относителна мерна единица и че ние сме това, което ядем:)))

Сега успявам да облека дрехи, които не са ми ставали години наред. Вече харесвам това, което виждам в огледалото. Чувствам се хубаво и секси мамче ;-)))

Но не спирам до тук. Продължавам в същия дух, тъй като сега това е моят начин на живот:)))
Благодаря на Руми за усилията, стимула и вдъхновението!

Моят резултат за 1 година в цифри :

Тегло: -12 кг
Талия: -16 см
Ханш: -16 см
Бедро: -12 см
Прасец: – 5 см
Ръка: – 5 см

отслабване с тренировки

Ако искаш да научиш кои са подходящите храни за теб и в какви количства, за да поддръжаш форма винаги, пиши на Руми и тя ще ти изготви вкусно и лесно индивидуално меню, което ще комбинираш с 20-30 минути тренировки вкъщи. Отслабването може да е по вкуса ти 🙂