Сбогом целулит, здравей секси дупе!

Ах, този целулит, така мъчи жените, а всъщност това са женските депа за бебе, т.е. ако жената е бременна и няма храна, подкожните мазнини около бедрата и дупето, гарантират, че ще има достатъчно енергия за бебето.

Обаче вече достъпът до храна не е проблем, а депата от мазнини се превръщат в козметичен недостатък.

Екшън план „Сбогом целулит”

Първо: Осъзнайте, че целулитът (така както изглежда) е комбинация от подкожни мазнини, обездвижване, лошо кръвоснабдяване и лимфен поток, нарушена структура на кожата на засегнатите места.

Второ: Да атакуваме всяка от причините

Мазнини – атака с хранене. Това е хранене, при която се консумира разнообразна храна, но приеманата енергия е по-малко от необходимата, така тялото се обръща към подкожните мазнини за набавяне на липсващата енергия.

Обездвижване, лошо кръвоснабдяване и лимфен поток – атака с ежедневни упражнения за цялото тяло с акцент върху бедра и дупе. Тялото е система и трябва да се тренира като система, а не като съвкупност от части. Не се препоръчва трениране само на засегнатите с целулит части. Достатъчни са 10 минути упражнения на ден, в съчетание със съобразено хранене, това дава резултат винаги!

Антицелулитни упражнения

Нарушена структура на кожата – атака с масаж и козметични процедури, но ако не се прилагат заедно с меню и тренировки имат лек козметичен ефект, само за времето, през което се правят. Антицелулитните масажи не помагат, ако не се съчетаят с меню и упражнения. Може да си направите сами масаж, като използвате каквото и да е масло, за да ви се плъзгат ръцете и енергично масажирате бедрата и дупето, позволени са пощипвания, целта е да се подобри кръвообръщението. Подобряване на кръвообръщанието води до по-добро хранене на тъканите и извеждане на отпадъчни продукти в следствие на метаболизма.

Всяка жена може да премахне целулита, но това не става за седмица или ден, иска се постоянство. Храненето с енергиен недостиг ще вкара тялото ви в режим на горене на мазнини, а тренировките ще изваят малки, стегнати мускули, които придават секси излъчване.

Започнете днес и първите малки резултати ще са видими след седмица. След това всяка седмица ще откривате подобрение, а след няколко месеца кожата на бедрата и дупето ще е гладка и здрава.