Платени тренировъчни програми

На тази страница са най-добрите програми на Руми, подредени по трудност.

Първата програма е най-трудна, надолу стават по-лесни.

Ако не знаеш коя програма да избереш, изпрати имейл на Руми и се посъветвай с нея. Имейлът на Руми е: studio@fitnesinstruktor.com

fit30
Невероятни резултати за 30 минути на ден тренировки вкъщи! Стопи мазнините и извай тялото, което искаш за 12 седмици! Програмата е подходяща за всеки, който има поне 1-2 месеца опит с тренировки. По-трудна е от Дупемания. Тренировките са разделени на горна и долна част на тялото. Един ден се тренират бедра, дупе и прасци. На следващия ден се тренира корем, гърди, гръб, рамене и ръце. Тренировките са снимани в по-трудно и в по-леко ниво. Кликни тук, за да вземеш програмата fit30.

КОРЕМ МЕЧТА
Тази програма буквално залепя корема за гръбнака!
В “Корем мечта” създаваме връзка между дишане-мисъл-мускул. Тренираме цялото тяло и с всяко издишане стягаме корема.

Имаме и 3-минутни минита, в които осъзнато работим за активиране на дълбоките коремни мускули. На пръв поглед, колко са 3 минути!? Нооо, когато започнеш да изпълняваш минитата, ще усетиш, че колкото повече напредваш, толкова по-трудни ти стават.

Това е така, защото с времето се научаваш да активираш все повече мускулни влакна, да задържаш мускулите активни по-дълго време и напрежението, което усещаш е все по-голямо. Даже в началото може да ти се сторят лесни минитата, ако е така, това означава, че трябва работа и търпение да започнеш да активираш корема здраво.

Не съм споделяла, че след като родих, около 4 месеца след това не усещах връзката мисъл-мускул. Задавах команда към мускулите на тазовото дъно, а те не реагираха, което много ме натъжаваше и се чувствах безсилна .. Това, че не усещах нищо ме демотивира и не правех всеки ден упражненията за тазово дъно. С времето нещата започнаха да се получават. Сега си мисля, че това е забавило прогреса ми и от опита и знанията, които имам сега, бих правила тези упражнения всеки ден Спокойно, става въпрос за фини релаксации и стягания, които могат да се правят ежедневно след раждане.

Много бих се радвала, ако изпълняваш 3-минутните минита 5 пъти седмично, за да изградиш и засилиш връзката дишане-мисъл-мускул. Програмата действа и само с 3 пъти седмично минита, така че не се притеснявай, ако нямаш възможност след всяка тренировка да изпълняваш 3 минути за корем. Кликни тук, за да вземеш програмата КОРЕМ МЕЧТА.

УНИКАЛНА
УНИКАЛНА е първата програма, с която експертно работиш едновременно за оформяне на цялото тяло + избираш тренировки специално за твоите проблемни зони.Работиш за твоите проблемни зони. Сама избираш между тренировки за бедра, брич, корем, ръце и др. Пестиш време, с кратки, но супер ефективни тренировки. От началото до края е максимум 40 минути.Избираш упражнения от 3 нива на трудност – Начинаещи, напреднали, супер тренирани. 12 седмична програма с най-разнообразните упражнения! Премахваш скуката и чакаш следващата тренировка с нетърпение. Изключително подходяща за трудно мотивиращи се тренират. Всяка тренировка започва с 5 минути разгряване. Следва тренировка, която оформя цялото тяло. За финал 5 минути разтягане. Вземи програмата тук.

ДУПЕМАНИЯ
Стегнато тяло за 12 седмици. Повдига и окръгля дупето, но няма да имаш нужда от по-голям размер дънки 🙂 Прибира корема, стяга и оформя цялото тяло. Дупемания е 12 седмична тренировъчна програма за бързи резултати. Тренировките са по 20 минути + 10 минути разгряване и разтягане, така че за 30 минути постигаш резултати, които се равняват на часове тренировки. Получаваш 16 силови тренировки, 6 кардио тренировки и 10 мини дупеподпалвачки. Програмата е снимана в по-леко и по-трудно ниво. Руми изпълнява тренировките в по-труден вариант, а през цялото време има допълнителен прозорец, в който виждаш как да модифицираш упражнението в по-лесен вариант.Кликни тук, за да вземеш програмата Дупемания.

Total Body Shape
Програма с 3 пъти седмично тренировки. Стяга и оформя цялото тяло с аеробни и силови упражнения. Тренирате в избрани от вас 3 дни от седмицата, като редувате ден с тренировка и почивен ден. Например тренирате понеделник, сряда и петък, а в останалите дни почивате. Всички тренировки натоварват цялото тяло до 20-та минута, така че ако бързаш, може да прекъснеш тогава тренировката.

Ако искаш да тренираш 5 пъти седмично с тази програма, тогава прави тренировката до около 20-22 минута и на следващия ден направи втората част на тренировката. Така всъщност ще имаш 6, а не 5 тренировки в седмицата. Кликни тук, за да вземеш програмата Total Body Shape.

PUSH
ТРЕНИРОВКИ, СЛЕД КОИТО СЕ ПРЕРАЖДАШ. Програма за повишаване на силата и издръжливостта. Тонизира и оформя цялото тяло, изправя стойката, прибира корема. Това са тренировки с постепенно и нарастващо натоварване, за 3 месеца, значително повишаваш силата и издръжливостта си! Програмата включва: 8+8 силови тренировки, 8+8 възстановителни тренировки – 12 седмичен календар. Меню с богат избор от рецепти, с които да съставиш свое меню и да хапваш каквото на ТЕБ ти се яде. Програмата включва тренировки 3 нива – начинаещи, напреднали и супер напреднали.Може да започнеш програмата с напреднали и да я завършиш със супер напреднали, защото се развиваш постоянно. Вземи програмата тук.

За Из Път
В перфектна форма докато пътуваш, с 15 минутни тренировки. Подходящи за хотелска стая. Упражненията изискват само ластик и твоето тяло 🙂 Тренировките са по 15 минути + 10 минути разгряване и разтягане. Снимани са за ниво начинаещи, напреднали и супер напреднали. Кликни тук и вземи програма За Из Път.

Стегни и Оформи
Това е програма за начинаещи, но всеки месец включвам по-трудни упражнения, така че след тези 4 месеца си готова да продължиш с ниво напреднали. Важно е да напредваш плавно и постепенно, за да вработваш тялото си, да научаваш правилната техника на изпълнение на упражненията, за да усещаш всички ползи от тренировките и да се предпазиш от болежки. Кликни тук и вземи програмата програма Стегни и Оформи.

Високоефективна програма
Специална тренировъчна програма с малки тежести, нежна към ставите, натоварваща за мускулите. Програма от 2 нива, всяко включва 5 тренировки. Всяка тренировка е 20 минути + 10 минути разгряване и разтягане. Тази програма е нежна към ставите и е подходяща при болки в коленете, дискова херния, ставни проблеми, диастаза след раждане.

Програмата не е възстановителна за тези заболявания, а заобикаля ограниченията им и дава възможност на всички да тренират въпреки предизвикателствата. В програмата няма клек, напад лицеви опори и планк, коремни преси, изолирани коремни упражнения.

Тренираш в комфорта на своя дом и в удобно за теб време. Може да тренираш сутрин, обед или вечер, когато имаш възможност. Важното е да си направиш тренировката за деня.

Кликни тук, за да вземеш Високоефективната програма.