Влез в перфектна форма и я запази завинаги. Виж във видеото как

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес инструктор

Ела в Студиото сега

Опитай моя съвсем различен подход!

Работила съм с над 40 000 жени и съм разработила успешен метод за създаване на навици, специално за жени, който ще ти помогне да загубиш нежеланото тегло трайно.

Студиото не прилича на нищо, което до момента си пробвала.

Това е ежедневно обучение с лесни, малки стъпки за хранене, тренировки, изграждане на полезни навици, предназначени за жени, които искат трайна загуба на тегло. Върни увереността си, запали метаболизма си, и превърни тялото си в машина за изгаряне на мазнини!

Ела в Студиото сега

Какво получаваш в Студиото

300+ тренировки, 500+ рецепти, 15+ тренировъчни програми, онлайн срещи на живо, затворена ФБ група – всичко в една платформа с възможност за персонализиране, специално разработена за жени от всички възрасти и физическа форма!

Достъп от всяка локация, 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, от всяко устройство!

Apple-Devices2
feature-1

Тренировки

300+ тренировки организирани в програми, с които работиш за извайване на тялото. Отделяш 10-30 минути на ден за тренировки, които изпълняваш в домашни условия. Тренирай, когато искаш. Тренирай, колкото искаш. Тренирай, където искаш.

feature-1

Хранене

500+ рецепти организирани в различни менюта, от които избираш според любимите си храни. Не е нужно да ядеш пилешко с броколи от сутрин до вечер! В Студиото се храниш с пица, спагети, торта, каквото обичаш и влизаш в мечтаната форма!

feature-1

Калкулатор

Специално разработен калкулатор, който прецизно определеля колко храна да приемаш на база твоите ежедневни навици, движение, данни (години, височина, килограми). Не гадай как да изградиш менюто си, използвай научен подход!

feature-1

Общност

Получаваш достъп до затворена Фейсбук група, в която Прекрасни дами те подкрепят, отговарят на въпросите ти, мотивират те, вдъхновяват да продължаваш да напредваш към твоята цел. Връщаме те в правия път, когато кривнеш.

testimonials-image

Руми Илиева, твоят личен треньор, който се грижи за здравето ти отвътре навън

Помогнала съм на повече от 40 000 жени да влязат в мечтаната форма и да я задържат завинаги! Мога да ти покажа най-лесния начин да създадеш трайни здравословни навици, така че да избегнеш йо-йо ефекта.

Разбирам, че животът понякога може да бъде забързан, имаш много дини под една мишница – работа, семейство, приятели, лични интереси. Предлагам ти години проучвания, тесване на различни методи и една работеща формула – Студиото.

Тренировки, за които винаги имаш време. Ефективни за всяка възраст, независимо дали сега започваш да тренираш или имаш сериозен опит. Тренировките са изключително разнообразни и интересни. Можеш да избираш за кои проблемни зони да работиш.

Вярвам, че мисията ми е да помагам на жените да бъдат по-здрави и щастливи, и да сбъдват мечтите си!

Ела в Студиото сега

Великолепните разултати на дамите, които тренират в Студиото

  • Вероника

   Вероника 2 снимки
  • Кристина Атанасова

   Screenshot 2022-11-07 at 17.04.16
  • Снимка пост 09.11 - 1
  • Яна

   Yana-Stoyan
  • Снимка пост 11.11 - 2
  • Кристина Савова

   Rumi-Studio-Progress-1080x1080px-v01-e1667486779155
  • Elena Ivanova Bilareva, Студио
  • Я.Е., 7 месеца в Студиото

   Я.Е., за 7 месеца Студио
  • Десислава

   Десислава (2)
  • Мариана Калчева

   studio_FB review2
  • Веселина Петрова

   Преди години ползвах индивидуална програма, която за тогава си свърши работата, но не успях да напасна за себе си в дългосрочен план. Сега, връщайки се пак, с радост установявам колко много е надградила самата Руми и колко по-комплексно и цялостно подхожда към нещата, с акцент върху повишаване качеството на живот, осъзнато и спокойно изграждане на навици и добри избори. Винаги съм смятала, че е хубаво да се поглеждат емоциите и психологическия аспект на нещата и се радвам, че най-накрая някой от фитнес инструкторите адекватно изследва темата, дори и въпроси, които не са свързани с хранене и тренировки, и не се ограничава до предлагането на поредния продукт с меню, грамажи, калории и т.н.
   За мен, точно този подход беше тригерчето да се върна и мотивирам и да търся по-добро себеусещане. За което съм много щастлива и благодарна!

  • Десеслава Митева

   32 години, майка на две деца

   Тренирам с Руми, откакто я открих. Първото ми раждане беше 2015г., а второто 2017г. И през двете бременности тренирах и се хранех с балансираните менюта на Руми. Формата си възстанових с двете нейни програми “fit30” и “Дупемания”. Всяка жена, когато роди си мисли, че няма как да се възстанови и да изглежда, както преди, но аз дори изглеждах и се чувствах по-добре и от преди бременността си.

   testimonial-1
  • Донка Педашенко

   Donka-Pedashenko-1
  • Весела

   Програма "Великолепни корем и дупе"

   Програмата е наистина великолепна. Подходих малко резервирано заради това, че е по- мека и с по-леко кардио. Но.. програмата е много умно измислена и с памук вади душата. Аз съм с мускулна треска редовно, а тренирам отдавна-силна и издръжлива съм. Благодаря, Руми, за усилията, новаторството и новите предизвикателства, които ни предлагаш.

  • Петя Тасева

   Искам да вдъхна сила и вяра на всички, които сега започват. Точно преди 1 година започна моето предизвикателство с Руми Илиева. Разликата е 20кг в двете снимки, но самото чувство на лекота и прекрасност е уникално. Искам специално да благодаря на Руми. За стимула, за прекрасните рецепти и за уникалните тренировки. Прекрасна си!

   176105190_10224337799375664_6355867471593458650_n
  • 🥰 💬 И.И.

   Тренирам с теб от доста време (мисля че станаха вече 2г.) В понеделник започнах новата програма ”Обичам тялото си”. Държа да отбележа, че освен тренировките, спазвам и хранителните режими. Чувствам се прекрасно и се радвам, че ви открих! Ще изпратя една снимка-колаж на моя резултат, постигнат благодарение на вас😍

   Ивета
  • Веселина Тодорова

   studio_FB review
  • Снимка пост 09.11 - 2
  • Снимка пост 11.11 - 1
  • Моят резултат за по-малко от 3 месеца с програмата “Високоефективна”. Само тренировки, без хранителен режим.

   Да, разбира се, че може. Аз съм изключително благодарна на Вас за тренировките Ви. Нямам много свободно време. Тренирам докато детето ми спи – рано сутрин или на обяд, затова мога да си позволя само 20-30 – минутните тренировки

   Видях, че дори само толкова е достатъчно, важното е да има постоянство.

   IMG_20220518_225209_475
  • Райна Георгиева

   41 години

   Студио “Прекрасна” наистина е добра идея с неизчерпаеми възможности! За протокола, тренирам вече четвърта година с Руми започнах 60кг. 162см. постигнах 49кг. 162см. и не съм мърдала от това си постижение години. Не мога да кажа, че да тренирам ми е любимо, но го правя, защото тялото ми се чувства добре затова нямам намерение да спирам!

  • Десислава Петрова

   Desislava-Petrova

Не пропускай тази възможност, да станеш част от най-голямото онлайн фитнес Студио в България, създадено специално за жени, в което те очаква всичко необходимо за твоята перфектна форма!

Ела в Студиото сега
 1. Присъедини се

  Ела в Студиото!
  Веднага след като се регистрираш и плащането ти се отрази, получаваш незабавен достъп до Студиото и видео с указания как да използваш ресурсите пълноценно, и започваш веднага!

 2. Започни промяната

  Разгледай ресурсите в Студиото и направи план за действие – избери си меню, тренировъчна програма и започни “Курс за изграждане на навици”. Това е планът да започнеш да губиш сантиметри от талията си веднага!

 3. Празнувай напредъка

  След 10 дни дрехите ти стават широки. Настроението ти се подобрява. Кожата и косата ти изглеждат по-здрави и бляскави. Отърваваш се от убеждението, че ТИ не можеш да си във форма, като си докажеш, че МОЖЕШ!

Влез в Студиото сега!

 • 2 плана на цената на 1

  6 месечен план

  179 .00
  лв

  Всички програми и тренировки
  5 менюта с рецепти – Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

  Купи

  2 плана в Студиото на цената на 1
  Плащаш 6 месеца, получаваш 12

  Цените са валидни до 21.07.2024 г

 • 2 плана на цената на 1

  3 месечен план

  119 .00
  лв

  Всички програми и тренировки
  5 менюта с рецепти – Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

  КУПИ

  2 плана в Студиото на цената на 1
  Плащаш 3 месеца, получаваш 6

  Цените са валидни до 21.07.2024 г

 • 2 плана на цената на 1

  12 месечен план

  299 .00
  лв

  Всички програми и тренировки
  5 менюта с рецепти – Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

  Купи

  2 плана в Студиото на цената на 1
  Плащаш 12 месеца, получаваш 24

  Цените са валидни до 21.07.2024 г

Не можеш да решиш? Пробвай безплатно за 7 дни

✓ Получаваш достъп до първата седмица на всички програми и тренировки

Пробвай безплатно

Имаш въпроси за студиото?

 • Какво е онлайн фитнес студио „Прекрасна“ и подходящо ли е за мен?

  Онлайн фитнес студио „Прекрасна“ е онлайн мястото със стотици тренировки и рецепти, с които може да тренираш и готвиш в комфорта на своя дом. Може да си в перфектна форма без да напускаш дома си. В студиото имаш достъп до тренировъчни програми за извайване на цялото тяло или разнообразни програми с акцент дупе, с акцент корем, 13 минутни тренировки (да, всяка тренировка е по-добра от никоя), тренировки подходящи за из път (когато пътуваш, на ваканция си), тренировки, които са подходящи при болежки в коленете, глезените, ставите и още много, много тренировки. За да гледаш тренировките от онлайн фитнес студио „Прекрасна“, трябва да имаш интернет връзка. Не можеш да използваш студиото, ако нямаш интернет.

 • Ще продължавам ли да бъда таксувана месец след месец?

  Не. Не взимаме автоматично никакви плащания. Ако избереш едномесечен достъп до онлайн фитнес студио „Прекрасна“, имаш достъп 30 дни до студиото. След този период преценяваш дали искаш да си удължиш достъпа или не. Същото важи и за 6 месечния достъп. Плащаш еднократно в началото и след това сама преценяваш дали искаш да продължиш. Таксата е еднократна и се заплаща в началото на закупуване на плана.

 • Какви начини за плащане има и коя система за плащания използвате?

  Можеш да заплатиш за онлайн фитнес студио „Прекрасна“ по начин удобен за теб: банкова карта, Stripe, Epay платформата, на каса на Easypay, банков превод. Избери удобния за теб начин. Плащанията с банкови карти се извършват през системата на Epay, които са оторизирани от Борика. Ние не събираме данните на банковите карти. Плащанията са защитени от Epay.

 • Кога мога да започна?

  Веднага! Ако заплатиш плана си с банкова карта, Paypal или през платформата на Epay, услугата ти се активира веднага. Ако направиш банков превод, плащане на каса на Easypay, достъпът ти се активира в работни дни, когато преводът се отрази в нашата банкова сметка. Може да отнеме 24-48 часа.

Не намери отговор? Свържи се с нас