Великолепни корем и дупе

Програма, с която оформяш цялото тяло, извайваш плосък корем и кръгло дупе!

 • Начинаещи
 • Напреднали
 • Супер напреднали
 • Краен резултат
  Отслабване, извайване, стягане
 • Времетраене
  35 минутни тренировки
 • Продължителност
  8 седмици
 • Уреди за тренировките
  Гири, ластик, стол

В програмата “Великолепни корем и дупе” треньорът Руми Илиева комбинира по специален начин най-добрите упражнения за отслабване и извайване на цялото тяло, като обръща голямо внимание на оформянето на стегнат, плосък корем и кръгло, повдигнато дупе.

Само след броени седмици, чувстваш тялото си тонизирано, стегнато, леко.

Тренировките са подходящи за напълно начинаещи, тренирали и яко трениращи.

“Великолепни корем и дупе” е перфектна за извайване на твоето стегнато и женствено тяло.

Тази програма е супер стягаща, оформяща и горяща и то само за 30 минути на ден (с включено разгряване и разтягане). За много кратко време тренираш цялото тяло, при това вкъщи, и след това се наслаждаваш на живота.

Само след 8 седмици с програмата:
⭐ стягаш и оформяш цялото тяло
⭐ повдигаш и окръгляш дупето
⭐ извайваш плосък, стегнат корем
⭐ имаш повече енергия
изградила си навик да тренираш редовно

Вземи “Великолепни корем и дупе” в онлайн фитнес студио Прекрасна

Великолепни корем и дупе е подходяща за теб, ако искаш:

👌 плосък корем
👌 повдигнато и кръгло дупе
👌 да тренираш 35 минути на ден, 5 пъти седмично, в уюта на своя дом
👌 да оформиш тяло с меки и женствени линии
👌 да увеличиш жизнената си енергия
👌 да тренираш възможно най-ефективно и без травми
👌 да не мислиш кога какво да тренираш, защото програмата е експертно разработена за бързи резултати
👌 да пестиш време, защото тренираш вкъщи и си уплътняваш времето без да седиш в задръстване по пътя до фитнеса или да чакаш за уреди.
👌 да научиш правилната техника на упражненията, защото само тогава те действат. През цялото време в тренировките ще виждаш правилната и неправилната техника на изпълнение. Важно е не само да знаеш какво да правиш, но и какво да НЕ правиш.

Вземи “Великолепни корем и дупе” в онлайн фитнес студио Прекрасна

Ето и какво споделят някои вече трениращи в Студиото момичета за програмата:
💬 anapapadopulu: Тренировките са уникални! Така добре не се бях чувствала отдавна. Благодарност!

💬 Антония:Любимата ми програма вече! Чувствам се страхотно след нея! Много разнообразна, натоварва различните части на тялото, има си всичко.

💬 suepreme: Тази програма е балансираната – като време, натоварване и подредба на упражненията. Тренирам с ниво напреднали. Тъкмо се напрегна някъде на към края на основната част и си мисля -“Мале утре сигурно няма да мога да ходя; или няма да мога да си вдигна ръцете” – а на следващият ден усещам просто съвсем сладко-лека болка в мускулите, което доволно опъва тирантите на усмивката ми. Благодаря Руми – правиш все по съвършени програми. Тази вече ми е най-любима!

💬 Evape: Супер програма, минава в графа ”Любими” ❤️ Много ми харесва мобилността и релаксацията в края на тренировките ❤️

💬 Марияна Колева: Днес завърших програмата “Великолепни корем и дупе” и искам да благодаря на Руми, че отново си е свършила работата брилянтно! Програмата не е изморителна, в същото време натоварва приятно мускулните групи, супер тонизираща, зареждаща и резултата при мен е видим. Всеки ден я започвах с желание. Не усетих как изминаха седмиците наистина и със сигурност ще я повторя.

В Студиото получаваш ОЩЕ:

👉 Рецепти, тренировки и мотивация, за да постигнеш мечтата си за великолепно тяло!

👉 Всичко необходимо, за да се грижиш за себе си външно и вътрешно. Отворено е за теб 24 часа в денонощието и пасва на твоя ритъм на живот.

👉 Прекрасна, сплотена група, в която си говорим по женски, мотивираме се, вдъхновяваме се, споделяме трудностите и търсим решения заедно. Правим ежемесечни срещи онлайн на живо по интересни за теб теми.

👉 Неограничена подкрепа и напътствия от Руми – твоят личен фитнес треньор.

Ела в студио „Прекрасна“

Всичко за мечтаната форма - на едно място!

30% отстъпка

3 месечен план

119.00 79 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 3 месеца
Намалението е до 30.06.2024 г.

6 месечен план

179.00 129 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 6 месеца
Намалението е до 30.06.2024 г.

12 месечен план

299 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 12 месеца
Намалението е до 30.06.2024 г.

Дочка Стефанова

48 години

Tренирала съм с всички програми на Руми! Последно тренирах с най-новата програма "Корем Мечта". Невероятна програма бих я повторила отново! Тренирам от март 2018г и продължавам да го правя и досега. Чувствам се жизнена и енергична, януари ще навършва 48 години, и до момента не съм била в по добра форма.

Зорница Славчева

30 години

Тренирам с Руми от началото на 2018 г., бих казала почти без прекъсване. Оказа се изключително постижимо това да си тонизиран, здрав и енергичен, посредством ежедневните малки крачки. В студиото се чувствам като дете в магазин за играчки, от който може да си вземе, каквото пожелае. Е, към днешна дата се чувствам все по комфортно в тялото си и все повече го предизвиквам!

Кристина Расташка

40 години

Тренирала съм с всички програми на Руми - "fit30", "Дупемания", "За Из Път", "Уникална", всички! Поддържам форма с нея от не знам кога. На 40 се чувствам прекрасно, особено докато правя ренегатско на стол със скок. Руми, благодаря че те има!

Райна Георгиева

41 години

Студио "Прекрасна" наистина е добра идея с неизчерпаеми възможности! За протокола, тренирам вече четвърта година с Руми започнах 60кг. 162см. постигнах 49кг. 162см. и не съм мърдала от това си постижение години. Не мога да кажа, че да тренирам ми е любимо, но го правя, защото тялото ми се чувства добре затова нямам намерение да спирам!

Десеслава Митева

32 години, майка на две деца

Тренирам с Руми, откакто я открих. Първото ми раждане беше 2015г., а второто 2017г. И през двете бременности тренирах и се хранех с балансираните менюта на Руми. Формата си възстанових с двете нейни програми "fit30" и "Дупемания". Всяка жена, когато роди си мисли, че няма как да се възстанови и да изглежда, както преди, но аз дори изглеждах и се чувствах по-добре и от преди бременността си.

Диана Борисова

38 години, с 2 деца

Руми, благодаря! Тренирам всеки ден и резултатите са у-ни-кал-ни! Тренировките са страхотни, разнообразни, интересни и натоварващи. Радвам се на раменете си, на стегнатите ръце и на корем, който не съм имала и на 20. На 38 с две деца съм в най-добрата си форма и продължавам напред!

Имаш въпроси за студиото?

 • Какво е онлайн фитнес студио „Прекрасна“ и подходящо ли е за мен?

  Онлайн фитнес студио „Прекрасна“ е онлайн мястото със стотици тренировки и рецепти, с които може да тренираш и готвиш в комфорта на своя дом. Може да си в перфектна форма без да напускаш дома си. В студиото имаш достъп до тренировъчни програми за извайване на цялото тяло или разнообразни програми с акцент дупе, с акцент корем, 13 минутни тренировки (да, всяка тренировка е по-добра от никоя), тренировки подходящи за из път (когато пътуваш, на ваканция си), тренировки, които са подходящи при болежки в коленете, глезените, ставите и още много, много тренировки. За да гледаш тренировките от онлайн фитнес студио „Прекрасна“, трябва да имаш интернет връзка. Не можеш да използваш студиото, ако нямаш интернет.

 • Кога мога да започна?

  Веднага! Ако заплатиш плана си с банкова карта, Paypal или през платформата на Epay, услугата ти се активира веднага. Ако направиш банков превод, плащане на каса на Easypay, достъпът ти се активира в работни дни, когато преводът се отрази в нашата банкова сметка. Може да отнеме 24-48 часа.

 • Ще продължавам ли да бъда таксувана месец след месец?

  Не. Не взимаме автоматично никакви плащания. Ако избереш едномесечен достъп до онлайн фитнес студио „Прекрасна“, имаш достъп 30 дни до студиото. След този период преценяваш дали искаш да си удължиш достъпа или не. Същото важи и за 6 месечния достъп. Плащаш еднократно в началото и след това сама преценяваш дали искаш да продължиш. Таксата е еднократна и се заплаща в началото на закупуване на плана.

 • Какви начини за плащане има и коя система за плащания използвате?

  Можеш да заплатиш за онлайн фитнес студио „Прекрасна“ по начин удобен за теб: банкова карта, Paypal, Epay платформата, на каса на Easypay, банков превод. Избери удобния за теб начин. Плащанията с банкови карти се извършват през системата на Epay, които са оторизирани от Борика. Ние не събираме данните на банковите карти. Плащанията са защитени от Epay.

Не намери отговор? Свържи се с нас