Корем мечта

Тази програма буквално залепя корема към гърба!

 • Начинаещи
 • Супер напреднали
 • Краен резултат
  Отслабване, извайване, стягане
 • Времетраене
  30-40 минутни тренировки + 3 минутни минита
 • Продължителност
  12 седмици
 • Уреди за тренировките
  гири, ластик, стол, възглавница, кърпа

“Корем мечта” създадох в резултат на много години опит, десетки тренировъчни програми и постоянно обучение с най-добрите световни курсове и семинари. Тренировки подходящи за напълно начинаещи, хора с кратък опит в тренировките и супер напреднали.
В “Корем мечта” създаваме връзка между дишане-мисъл-мускул. Тренираме цялото тяло и с всяко издишане стягаме корема. Включени са упражнения, с които тренираш корема по нетрадиционен начин, така че той буквално залепва за гръбнака. Във всяка тренировка има и упражнения за цялото тяло, така че да го оформяш стегнато и хармонично.

Само след 12 седмици с програмата:
⭐ плосък корем
⭐ стягаш цялото тяло
⭐ създаваш връзка дишане-мисъл-мускул

Вземи “Корем мечта” в онлайн фитнес студио Прекрасна

Корем мечта е подходяща за теб, ако искаш:

👌 да тренираш 30-40 минути интензивно
👌 да създадеш връзка между дишане-мисъл-мускул
👌 плосък корем
👌 стягане на корема
👌 да усетиш коремните си мускули по нов и неподозиран начин
👌 да стегнеш цялото си тяло

Ето и какво споделят някои от трениращите в Студиото прекрасни момичета:
💬 vesradeva8: Стана ми любима програма! Ще направя задължително и тази за ниво 2-3. Смъкнах 6 см от талията, което е чудесно, защото точно там ми беше некомфортната зона. Тук-там леко се подават мускулчета, започвам да се харесвам :))) Минитата са изключително важни, смятам че те доста ми прибраха корема, както казва и Руми всъщност! Действа! Програма чудо! :)))))

💬Силвия Крумова: Не смятах, че работа за корема ми е такъв приоритет, в смисъл мислех, че стягане на дупе и изобщо цяло тяло ми е по-важно. Направих Уникална и все пак пробвах Корем-мечта… Само за да разбера за пореден път колко невероятни упражнения е включила Руми! Наистина чувствам корема си по съвсем друг начин, промени се не само формата му, но и начина по който го усещам, започнах да усещам разни мускулчета, които дори не съм подозирала, че имам. Тазовото дъно се активира прекрасно. В резултат на това стойката ми дори се променя, по-изправена и стабилна съм. А не успявам да ги правя точно толкова често, колкото е предвидено, понякога поради разболяване или друго правя пауза по седмица и повече, за мен е важно да се връщам и да не спирам. Нито спазвам специален хранителен режим в момента. Въпреки това програмата (дори за начинаещи) работи блестящо за мен и аз за нея! Благодаря на Руми за старанието и усилията, които е вложила, оценявам го!

💬vesela77: Най-ЛЮБИМА програма ( фен съм на fit30). Оформя тялото, стяга корема, сваля номера на дънките с размер надолу. Благодаря Руми.

💬Мирена Митова: Изключително добра програма – разнообразна и ефективна. Благодарение на нея мускулите на корема ми се оформиха, появиха се и нови странични, а най-важното е, че се научаваш как да активираш корема си правилно по време на упражнения. Така го тренираш постоянно, без значение коя програма следваш. Задължително ще я повторя, а минитата съчетавам с друга програма в момента.

💬 Светла: Най-любимата ми програма! Много ми харесва съчетанието от силови и кардио упражнения. Минитата също много ми допаднаха. Определено ще я повторя! Коремът ми се чувства прекрасно!

Вземи “Корем мечта” в онлайн фитнес студио Прекрасна

В Студиото получаваш ОЩЕ:

👉 Рецепти, тренировки и мотивация, за да постигнеш мечтата си за великолепно тяло!

👉 Всичко необходимо, за да се грижиш за себе си външно и вътрешно. Отворено е за теб 24 часа в денонощието и пасва на твоя ритъм на живот.

👉 Прекрасна, сплотена група, в която си говорим по женски, мотивираме се, вдъхновяваме се, споделяме трудностите и търсим решения заедно. Правим ежемесечни срещи онлайн на живо по интересни за теб теми.

👉 Неограничена подкрепа и напътствия от Руми – твоят личен фитнес треньор.

Ела в студио „Прекрасна“

Всичко за мечтаната форма - на едно място!

30% отстъпка

3 месечен план

119.00 79 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 3 месеца
Намалението е до 30.06.2024 г.

6 месечен план

179.00 129 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 6 месеца
Намалението е до 30.06.2024 г.

12 месечен план

299 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 12 месеца
Намалението е до 30.06.2024 г.

Дочка Стефанова

48 години

Tренирала съм с всички програми на Руми! Последно тренирах с най-новата програма "Корем Мечта". Невероятна програма бих я повторила отново! Тренирам от март 2018г и продължавам да го правя и досега. Чувствам се жизнена и енергична, януари ще навършва 48 години, и до момента не съм била в по добра форма.

Зорница Славчева

30 години

Тренирам с Руми от началото на 2018 г., бих казала почти без прекъсване. Оказа се изключително постижимо това да си тонизиран, здрав и енергичен, посредством ежедневните малки крачки. В студиото се чувствам като дете в магазин за играчки, от който може да си вземе, каквото пожелае. Е, към днешна дата се чувствам все по комфортно в тялото си и все повече го предизвиквам!

Кристина Расташка

40 години

Тренирала съм с всички програми на Руми - "fit30", "Дупемания", "За Из Път", "Уникална", всички! Поддържам форма с нея от не знам кога. На 40 се чувствам прекрасно, особено докато правя ренегатско на стол със скок. Руми, благодаря че те има!

Райна Георгиева

41 години

Студио "Прекрасна" наистина е добра идея с неизчерпаеми възможности! За протокола, тренирам вече четвърта година с Руми започнах 60кг. 162см. постигнах 49кг. 162см. и не съм мърдала от това си постижение години. Не мога да кажа, че да тренирам ми е любимо, но го правя, защото тялото ми се чувства добре затова нямам намерение да спирам!

Десеслава Митева

32 години, майка на две деца

Тренирам с Руми, откакто я открих. Първото ми раждане беше 2015г., а второто 2017г. И през двете бременности тренирах и се хранех с балансираните менюта на Руми. Формата си възстанових с двете нейни програми "fit30" и "Дупемания". Всяка жена, когато роди си мисли, че няма как да се възстанови и да изглежда, както преди, но аз дори изглеждах и се чувствах по-добре и от преди бременността си.

Диана Борисова

38 години, с 2 деца

Руми, благодаря! Тренирам всеки ден и резултатите са у-ни-кал-ни! Тренировките са страхотни, разнообразни, интересни и натоварващи. Радвам се на раменете си, на стегнатите ръце и на корем, който не съм имала и на 20. На 38 с две деца съм в най-добрата си форма и продължавам напред!

Имаш въпроси за студиото?

 • Какво е онлайн фитнес студио „Прекрасна“ и подходящо ли е за мен?

  Онлайн фитнес студио „Прекрасна“ е онлайн мястото със стотици тренировки и рецепти, с които може да тренираш и готвиш в комфорта на своя дом. Може да си в перфектна форма без да напускаш дома си. В студиото имаш достъп до тренировъчни програми за извайване на цялото тяло или разнообразни програми с акцент дупе, с акцент корем, 13 минутни тренировки (да, всяка тренировка е по-добра от никоя), тренировки подходящи за из път (когато пътуваш, на ваканция си), тренировки, които са подходящи при болежки в коленете, глезените, ставите и още много, много тренировки. За да гледаш тренировките от онлайн фитнес студио „Прекрасна“, трябва да имаш интернет връзка. Не можеш да използваш студиото, ако нямаш интернет.

 • Кога мога да започна?

  Веднага! Ако заплатиш плана си с банкова карта, Paypal или през платформата на Epay, услугата ти се активира веднага. Ако направиш банков превод, плащане на каса на Easypay, достъпът ти се активира в работни дни, когато преводът се отрази в нашата банкова сметка. Може да отнеме 24-48 часа.

 • Ще продължавам ли да бъда таксувана месец след месец?

  Не. Не взимаме автоматично никакви плащания. Ако избереш едномесечен достъп до онлайн фитнес студио „Прекрасна“, имаш достъп 30 дни до студиото. След този период преценяваш дали искаш да си удължиш достъпа или не. Същото важи и за 6 месечния достъп. Плащаш еднократно в началото и след това сама преценяваш дали искаш да продължиш. Таксата е еднократна и се заплаща в началото на закупуване на плана.

 • Какви начини за плащане има и коя система за плащания използвате?

  Можеш да заплатиш за онлайн фитнес студио „Прекрасна“ по начин удобен за теб: банкова карта, Paypal, Epay платформата, на каса на Easypay, банков превод. Избери удобния за теб начин. Плащанията с банкови карти се извършват през системата на Epay, които са оторизирани от Борика. Ние не събираме данните на банковите карти. Плащанията са защитени от Epay.

Не намери отговор? Свържи се с нас