Зимен рестарт

Програма, с която само за 5 дни обновяваш тялото, ума и духа си!

 • Начинаещи
 • Напреднали
 • Супер напреднали
 • Краен резултат
  Отслабване, детокс, презареждане
 • Времетраене
  10-30 минутни тренировки
 • Продължителност
  5-30 дни
 • Уреди за тренировките
  Гири и ластик

В “Зимния рестарт” Руми Илиева разкрива как да се почувстваш обновена за 5 дни! Рестартът е на тялото, ума и емоциите, нежен и с любов към себе си!

С рестарта за броени дни се чувстваш лека, виждаш как дрехите ти стават широки и чувстваш всеки ден нежната и мека грижа към себе си. Много бързо се рестартираш и започваш да сбъдваш мечтите си. Правим по-малко неща, за по-големи резултати!

Започни устремено 2024 г и бъди здрава, щастлива, в отлична форма и хармония със себе си!

Ето какво ще правиш през Зимния рестарт:

➡️ Хранене с растителна храна съобразена със зимния сезон, вдъхновено от аюрведа, китайската народна медицина, модифицирано спрямо българските традиции и одобрено от диетолог.

Ще се храним с продукти, подходящи за това време на годината, и с вкусни храни, с които да прочистим организма си от натрупаните килограми и токсини по време на зимния, по-лежерен период.

Зимата е времето на бъбреците и пикочния мехур, затова и детоксът, който правим, ще е насочен към тези органи, да ги подпомогне и прочисти.

➡️ Свързване с тялото ти, за да започнеш да го чуваш и най-сетне да разбереш какво означава „слушам тялото си“.
Ще насочим внимание и навътре съм себе си, за да успокоим ума си и да намерим баланса, който ни е необходим.

➡️ Намаляване на стреса с практика, която като бонус гори калории.

➡️ Повишаване на чувството за „животът ми е добър“.

➡️ Визуализация за сбъдване на едно твое желание, която като бонус ти сваля стреса и внася радост.

➡️ Тренировки с програма по твой избор от Студиото. Ще ти дам и препоръки. Ще тренираме кратко и ефективно от вкъщи, за да има наистина видим ефект върху фигурата, здравето и самочувствието ни. Движението е живот, Прекрасна! И независимо какво правим за себе си, ако го съчетаем с кратки домашни тренировки, то неминуемо ще се отрази на здравето ни в изцяло положителна светлина.

➡️ И всичко това ще направим за 5 дни в компанията на стотици други Прекрасни! Така няма да загубиш мотивация и ще можеш да споделяш и обсъждаш всичко – от рецепти до затруднения, ако срещаш такива – със задружната ни общност от други отслабващи и грижещи се за себе си момичета. Може да направиш рестарта, колкото пъти искаш, подходящо време за “Зимния рестарт” е до около средата на март месец.

Програмата включва меню само с растителна храна (но не се храним само със салати, дори може да не хапваш салати), тренировъчни програми за ниво начинаещи, напреднали и супер напреднали по 10 минути на ден. Може да тренираш и по-дълго, ако желаеш. Практики, с които рестартираш ума и духа си, заредена и енергична постигаш целите си през целия ден.

Менюто е пълноценно и питателно, зареждаш тялото си с много ценни вещества, така необходими по време на зимния сезон.

Тренировките са подходящи за хора, които никога преди не са тренирали имат малък или сериозен опит, защото всяко упражнение има 3 варианта на изпълнение – лек, труден и атлетичен. Трудността на тренировките нараства плавно, така че имаш напредък всяка седмица и виждаш в огледалото как дупето се оформя, коремът се прибира, а бедрата и ръцете се извайват нежни и грациозни.

Визуализацията е магнит за красив живот, в който сбъдваш чудеса С ЛЕКОТА! Целият Зимен рестарт е изпитан от Руми и дава резултати, от теб се иска само да го следваш.

Зимният рестарт е подходящ да се прави до средата на март, така че можеш да го повтаряш колкото пъти искаш и така да подпомогнеш още повече процеса на влизане във форма.

Очаквай:

⭐ 5 дни хранене специално за зимата❄️
⭐ свързване с тялото, за да го чуваш след 5 дни
⭐ техника, която намалява стреса и гори мазнини
⭐ спиш по-добре
⭐ кожата ти е по-сияйна
⭐ имаш повече енергия
⭐ дрехите са ти станали широки
⭐ си по-оптимистично настроена
⭐ не обръщаш внимание на дразнители
⭐ хората ти правят комплименти
⭐ тренировките са ти приятни
⭐ храненето ти е лесно
⭐ събуждаш се с енергия
⭐ денят ти минава весело, сякаш нямаш трудности или пък трудностите са станали по-лесни

Вземи “Зимния рестарт” в Студио Прекрасна

В Студиото получаваш още:

👉 Всичко необходимо, за да се грижиш за себе си външно и вътрешно. Отворено е за теб 24 часа в денонощието и пасва на твоя ритъм на живот.

👉 Затворена Фейсбук група, в която си говорим по женски, мотивираме се, вдъхновяваме се, споделяме трудностите и търсим решения заедно.

👉 Неограничена подкрепа и напътствия от Руми – твоят личен фитнес треньор.

Ела в студио „Прекрасна“

Всичко за мечтаната форма - на едно място!

Два плана на цената на един

3 месечен план

119 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 3 месеца
Намалението е до 21.07.2024 г.

Два плана на цената на един

6 месечен план

179 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 6 месеца
Намалението е до 21.07.2024 г.

Два плана на цената на един

12 месечен план

299 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 12 месеца
Намалението е до 21.07.2024 г.

Дочка Стефанова

48 години

Tренирала съм с всички програми на Руми! Последно тренирах с най-новата програма "Корем Мечта". Невероятна програма бих я повторила отново! Тренирам от март 2018г и продължавам да го правя и досега. Чувствам се жизнена и енергична, януари ще навършва 48 години, и до момента не съм била в по добра форма.

Зорница Славчева

30 години

Тренирам с Руми от началото на 2018 г., бих казала почти без прекъсване. Оказа се изключително постижимо това да си тонизиран, здрав и енергичен, посредством ежедневните малки крачки. В студиото се чувствам като дете в магазин за играчки, от който може да си вземе, каквото пожелае. Е, към днешна дата се чувствам все по комфортно в тялото си и все повече го предизвиквам!

Кристина Расташка

40 години

Тренирала съм с всички програми на Руми - "fit30", "Дупемания", "За Из Път", "Уникална", всички! Поддържам форма с нея от не знам кога. На 40 се чувствам прекрасно, особено докато правя ренегатско на стол със скок. Руми, благодаря че те има!

Райна Георгиева

41 години

Студио "Прекрасна" наистина е добра идея с неизчерпаеми възможности! За протокола, тренирам вече четвърта година с Руми започнах 60кг. 162см. постигнах 49кг. 162см. и не съм мърдала от това си постижение години. Не мога да кажа, че да тренирам ми е любимо, но го правя, защото тялото ми се чувства добре затова нямам намерение да спирам!

Десеслава Митева

32 години, майка на две деца

Тренирам с Руми, откакто я открих. Първото ми раждане беше 2015г., а второто 2017г. И през двете бременности тренирах и се хранех с балансираните менюта на Руми. Формата си възстанових с двете нейни програми "fit30" и "Дупемания". Всяка жена, когато роди си мисли, че няма как да се възстанови и да изглежда, както преди, но аз дори изглеждах и се чувствах по-добре и от преди бременността си.

Диана Борисова

38 години, с 2 деца

Руми, благодаря! Тренирам всеки ден и резултатите са у-ни-кал-ни! Тренировките са страхотни, разнообразни, интересни и натоварващи. Радвам се на раменете си, на стегнатите ръце и на корем, който не съм имала и на 20. На 38 с две деца съм в най-добрата си форма и продължавам напред!

Имаш въпроси за студиото?

 • Какво е онлайн фитнес студио „Прекрасна“ и подходящо ли е за мен?

  Онлайн фитнес студио „Прекрасна“ е онлайн мястото със стотици тренировки и рецепти, с които може да тренираш и готвиш в комфорта на своя дом. Може да си в перфектна форма без да напускаш дома си. В студиото имаш достъп до тренировъчни програми за извайване на цялото тяло или разнообразни програми с акцент дупе, с акцент корем, 13 минутни тренировки (да, всяка тренировка е по-добра от никоя), тренировки подходящи за из път (когато пътуваш, на ваканция си), тренировки, които са подходящи при болежки в коленете, глезените, ставите и още много, много тренировки. За да гледаш тренировките от онлайн фитнес студио „Прекрасна“, трябва да имаш интернет връзка. Не можеш да използваш студиото, ако нямаш интернет.

 • Кога мога да започна?

  Веднага! Ако заплатиш плана си с банкова карта, Paypal или през платформата на Epay, услугата ти се активира веднага. Ако направиш банков превод, плащане на каса на Easypay, достъпът ти се активира в работни дни, когато преводът се отрази в нашата банкова сметка. Може да отнеме 24-48 часа.

 • Ще продължавам ли да бъда таксувана месец след месец?

  Не. Не взимаме автоматично никакви плащания. Ако избереш едномесечен достъп до онлайн фитнес студио „Прекрасна“, имаш достъп 30 дни до студиото. След този период преценяваш дали искаш да си удължиш достъпа или не. Същото важи и за 6 месечния достъп. Плащаш еднократно в началото и след това сама преценяваш дали искаш да продължиш. Таксата е еднократна и се заплаща в началото на закупуване на плана.

 • Какви начини за плащане има и коя система за плащания използвате?

  Можеш да заплатиш за онлайн фитнес студио „Прекрасна“ по начин удобен за теб: банкова карта, Paypal, Epay платформата, на каса на Easypay, банков превод. Избери удобния за теб начин. Плащанията с банкови карти се извършват през системата на Epay, които са оторизирани от Борика. Ние не събираме данните на банковите карти. Плащанията са защитени от Epay.

Не намери отговор? Свържи се с нас