Ускори метаболизма

Програма с тренировки за плавен преход от ниво 1 към ниво 2

 • Начинаещи
 • Напреднали
 • Краен резултат
  Отслабване, стягане
 • Времетраене
  8-10 минутни тренировки
 • Продължителност
  6 седмици
 • Уреди за тренировките
  Гири, стол

Програма с комбинация между силови и аеробни упражнения, които ускоряват метаболизма.

Тренировките са по 8-10 минути, които по желание може да правиш по 2 пъти (16-20 минути тренировка на ден). Програмата е с тренировки за плавен преход от ниво 1 към ниво 2. Подходяща е както за напълно начинаещи, така и за напреднали с тренировките. За много кратко време тренираш цялото тяло. Когато си в динамичен период и времето не достига, имаш решение с програмата “Ускори метаболизма”. Само след няколко седмици чувстваш тялото си тонизирано, стегнато, леко, като тренираш около 10-ина минути на ден.

Само след 6 седмици с програмата:
⭐ стягаш и тонизираш цялото тяло
⭐ забързваш метаболизма
⭐ преминаваш плавно от ниво 1 към ниво 2

Вземи “Ускори метаболизма” в онлайн фитнес студио Прекрасна

Ускори метаболизма е подходяща за теб, ако искаш:

👌 да тренираш кратко
👌 да ускориш метаболизма си
👌 да стегнеш тялото си
👌 плосък корем
👌 стегнато дупе
👌 стройни бедра

Вземи “Ускори метаболизма” в онлайн фитнес студио Прекрасна

Ето и какво споделят някои вече трениращи в Студиото момичета за програмата:
💬 yolga: Тази програма за мен е чудесна алтернатива на И днес тренирах – кратки тренировки, които бързо те вкарват в тренировчен ритъм, а от там и в по-сериозно отношение към това, да бъдеш ежедневно активен. Това ми е втори отзив за програмата, няколко месеца след като я завърших, и смело мога да кажа, че благодарения на “Ускори метаболизма”, сега отново тренирам редовно, въпреки предизвикателствата на ежедневието.

💬 b_pachnikova: Обичам интервални тренировки! Страхотно натоварване за кратко време. Без да спазвам режим, съм свалила 4 кг. За втори път правя програмата. Вероятно и ще потретя 🙂

💬 krassist: Много приятни тренировки, натоварващи цялото тяло.

 

В Студиото получаваш ОЩЕ:

👉 Рецепти, тренировки и мотивация, за да постигнеш мечтата си за отлична форма!

👉 Всичко необходимо, за да тренираш в уюта на своя дом. Отворено е за теб 24 часа в денонощието и пасва на твоя ритъм на живот.

👉 Сплотена фейсбук група, в която си говорим по женски, мотивираме се, вдъхновяваме се, споделяме трудностите и търсим решения заедно. Правим ежемесечни срещи онлайн на живо по интересни за теб теми.

👉 Подкрепа и напътствия от Руми – твоят личен фитнес треньор.

Ела в студио „Прекрасна“

Всичко за мечтаната форма - на едно място!

Два плана на цената на един

3 месечен план

119 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 3 месеца
Намалението е до 21.07.2024 г.

Два плана на цената на един

6 месечен план

179 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 6 месеца
Намалението е до 21.07.2024 г.

Два плана на цената на един

12 месечен план

299 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 12 месеца
Намалението е до 21.07.2024 г.

Дочка Стефанова

48 години

Tренирала съм с всички програми на Руми! Последно тренирах с най-новата програма "Корем Мечта". Невероятна програма бих я повторила отново! Тренирам от март 2018г и продължавам да го правя и досега. Чувствам се жизнена и енергична, януари ще навършва 48 години, и до момента не съм била в по добра форма.

Зорница Славчева

30 години

Тренирам с Руми от началото на 2018 г., бих казала почти без прекъсване. Оказа се изключително постижимо това да си тонизиран, здрав и енергичен, посредством ежедневните малки крачки. В студиото се чувствам като дете в магазин за играчки, от който може да си вземе, каквото пожелае. Е, към днешна дата се чувствам все по комфортно в тялото си и все повече го предизвиквам!

Кристина Расташка

40 години

Тренирала съм с всички програми на Руми - "fit30", "Дупемания", "За Из Път", "Уникална", всички! Поддържам форма с нея от не знам кога. На 40 се чувствам прекрасно, особено докато правя ренегатско на стол със скок. Руми, благодаря че те има!

Райна Георгиева

41 години

Студио "Прекрасна" наистина е добра идея с неизчерпаеми възможности! За протокола, тренирам вече четвърта година с Руми започнах 60кг. 162см. постигнах 49кг. 162см. и не съм мърдала от това си постижение години. Не мога да кажа, че да тренирам ми е любимо, но го правя, защото тялото ми се чувства добре затова нямам намерение да спирам!

Десеслава Митева

32 години, майка на две деца

Тренирам с Руми, откакто я открих. Първото ми раждане беше 2015г., а второто 2017г. И през двете бременности тренирах и се хранех с балансираните менюта на Руми. Формата си възстанових с двете нейни програми "fit30" и "Дупемания". Всяка жена, когато роди си мисли, че няма как да се възстанови и да изглежда, както преди, но аз дори изглеждах и се чувствах по-добре и от преди бременността си.

Диана Борисова

38 години, с 2 деца

Руми, благодаря! Тренирам всеки ден и резултатите са у-ни-кал-ни! Тренировките са страхотни, разнообразни, интересни и натоварващи. Радвам се на раменете си, на стегнатите ръце и на корем, който не съм имала и на 20. На 38 с две деца съм в най-добрата си форма и продължавам напред!

Имаш въпроси за студиото?

 • Какво е онлайн фитнес студио „Прекрасна“ и подходящо ли е за мен?

  Онлайн фитнес студио „Прекрасна“ е онлайн мястото със стотици тренировки и рецепти, с които може да тренираш и готвиш в комфорта на своя дом. Може да си в перфектна форма без да напускаш дома си. В студиото имаш достъп до тренировъчни програми за извайване на цялото тяло или разнообразни програми с акцент дупе, с акцент корем, 13 минутни тренировки (да, всяка тренировка е по-добра от никоя), тренировки подходящи за из път (когато пътуваш, на ваканция си), тренировки, които са подходящи при болежки в коленете, глезените, ставите и още много, много тренировки. За да гледаш тренировките от онлайн фитнес студио „Прекрасна“, трябва да имаш интернет връзка. Не можеш да използваш студиото, ако нямаш интернет.

 • Кога мога да започна?

  Веднага! Ако заплатиш плана си с банкова карта, Paypal или през платформата на Epay, услугата ти се активира веднага. Ако направиш банков превод, плащане на каса на Easypay, достъпът ти се активира в работни дни, когато преводът се отрази в нашата банкова сметка. Може да отнеме 24-48 часа.

 • Ще продължавам ли да бъда таксувана месец след месец?

  Не. Не взимаме автоматично никакви плащания. Ако избереш едномесечен достъп до онлайн фитнес студио „Прекрасна“, имаш достъп 30 дни до студиото. След този период преценяваш дали искаш да си удължиш достъпа или не. Същото важи и за 6 месечния достъп. Плащаш еднократно в началото и след това сама преценяваш дали искаш да продължиш. Таксата е еднократна и се заплаща в началото на закупуване на плана.

 • Какви начини за плащане има и коя система за плащания използвате?

  Можеш да заплатиш за онлайн фитнес студио „Прекрасна“ по начин удобен за теб: банкова карта, Paypal, Epay платформата, на каса на Easypay, банков превод. Избери удобния за теб начин. Плащанията с банкови карти се извършват през системата на Epay, които са оторизирани от Борика. Ние не събираме данните на банковите карти. Плащанията са защитени от Epay.

Не намери отговор? Свържи се с нас