Тренировъчни програми

На тази страница са събрани всички тренировъчни програми.

Ако никога не си тренирала започни с програмата за начинаещи.

Ако имаш малък опит с тренировките, започни 90 дневната тренировъчна програма, от ниво 2.

Ако имаш над 6 месеца опит с тренировки, може да следваш ниво 3 от програмите по-долу или от 90 дневната програма.

Винаги разгрявай преди тренировка и разтягай след нея!

Идеята на различните нива е да да ти даде възможност да тренираш според собствените си сили и да напредваш постепенно. Състезавай се само със себе си!

ПРОГРАМИТЕ

fit30
Невероятни резултати за 30 минути на ден тренировки вкъщи! Стопи мазнините и извай тялото, което искаш за 12 седмици! Програмата е подходяща за всеки, който има поне 1-2 месеца опит с тренировки. По-трудна е от Дупемания. Тренировките са разделени на горна и долна част на тялото. Един ден се тренират бедра, дупе и прасци. На следващия ден се тренира корем, гърди, гръб, рамене и ръце. Тренировките са снимани в по-трудно и в по-леко ниво. Кликни тук, за да вземеш програмата fit30.

КОРЕМ МЕЧТА
Тази програма буквално залепя корема за гръбнака!
В “Корем мечта” създаваме връзка между дишане-мисъл-мускул. Тренираме цялото тяло и с всяко издишане стягаме корема.

Имаме и 3-минутни минита, в които осъзнато работим за активиране на дълбоките коремни мускули. На пръв поглед, колко са 3 минути!? Нооо, когато започнеш да изпълняваш минитата, ще усетиш, че колкото повече напредваш, толкова по-трудни ти стават.

Това е така, защото с времето се научаваш да активираш все повече мускулни влакна, да задържаш мускулите активни по-дълго време и напрежението, което усещаш е все по-голямо. Даже в началото може да ти се сторят лесни минитата, ако е така, това означава, че трябва работа и търпение да започнеш да активираш корема здраво.

Не съм споделяла, че след като родих, около 4 месеца след това не усещах връзката мисъл-мускул. Задавах команда към мускулите на тазовото дъно, а те не реагираха, което много ме натъжаваше и се чувствах безсилна .. Това, че не усещах нищо ме демотивира и не правех всеки ден упражненията за тазово дъно. С времето нещата започнаха да се получават. Сега си мисля, че това е забавило прогреса ми и от опита и знанията, които имам сега, бих правила тези упражнения всеки ден Спокойно, става въпрос за фини релаксации и стягания, които могат да се правят ежедневно след раждане.

Много бих се радвала, ако изпълняваш 3-минутните минита 5 пъти седмично, за да изградиш и засилиш връзката дишане-мисъл-мускул. Програмата действа и само с 3 пъти седмично минита, така че не се притеснявай, ако нямаш възможност след всяка тренировка да изпълняваш 3 минути за корем. Кликни тук, за да вземеш програмата КОРЕМ МЕЧТА.

УНИКАЛНА
УНИКАЛНА е първата програма, с която експертно работиш едновременно за оформяне на цялото тяло + избираш тренировки специално за твоите проблемни зони.Работиш за твоите проблемни зони. Сама избираш между тренировки за бедра, брич, корем, ръце и др. Пестиш време, с кратки, но супер ефективни тренировки. От началото до края е максимум 40 минути.Избираш упражнения от 3 нива на трудност – Начинаещи, напреднали, супер тренирани. 12 седмична програма с най-разнообразните упражнения! Премахваш скуката и чакаш следващата тренировка с нетърпение. Изключително подходяща за трудно мотивиращи се тренират. Всяка тренировка започва с 5 минути разгряване. Следва тренировка, която оформя цялото тяло. За финал 5 минути разтягане. Вземи програмата тук.

ДУПЕМАНИЯ
Стегнато тяло за 12 седмици. Повдига и окръгля дупето, но няма да имаш нужда от по-голям размер дънки 🙂 Прибира корема, стяга и оформя цялото тяло. Дупемания е 12 седмична тренировъчна програма за бързи резултати. Тренировките са по 20 минути + 10 минути разгряване и разтягане, така че за 30 минути постигаш резултати, които се равняват на часове тренировки. Получаваш 16 силови тренировки, 6 кардио тренировки и 10 мини дупеподпалвачки. Програмата е снимана в по-леко и по-трудно ниво. Руми изпълнява тренировките в по-труден вариант, а през цялото време има допълнителен прозорец, в който виждаш как да модифицираш упражнението в по-лесен вариант.Кликни тук, за да вземеш програмата Дупемания.

Total Body Shape
Програма с 3 пъти седмично тренировки. Стяга и оформя цялото тяло с аеробни и силови упражнения. Тренирате в избрани от вас 3 дни от седмицата, като редувате ден с тренировка и почивен ден. Например тренирате понеделник, сряда и петък, а в останалите дни почивате. Всички тренировки натоварват цялото тяло до 20-та минута, така че ако бързаш, може да прекъснеш тогава тренировката.

Ако искаш да тренираш 5 пъти седмично с тази програма, тогава прави тренировката до около 20-22 минута и на следващия ден направи втората част на тренировката. Така всъщност ще имаш 6, а не 5 тренировки в седмицата. Кликни тук, за да вземеш програмата Total Body Shape.

PUSH
ТРЕНИРОВКИ, СЛЕД КОИТО СЕ ПРЕРАЖДАШ. Програма за повишаване на силата и издръжливостта. Тонизира и оформя цялото тяло, изправя стойката, прибира корема. Това са тренировки с постепенно и нарастващо натоварване, за 3 месеца, значително повишаваш силата и издръжливостта си! Програмата включва: 8+8 силови тренировки, 8+8 възстановителни тренировки – 12 седмичен календар. Меню с богат избор от рецепти, с които да съставиш свое меню и да хапваш каквото на ТЕБ ти се яде. Програмата включва тренировки 3 нива – начинаещи, напреднали и супер напреднали.Може да започнеш програмата с напреднали и да я завършиш със супер напреднали, защото се развиваш постоянно. Вземи програмата тук.

За Из Път
В перфектна форма докато пътуваш, с 15 минутни тренировки. Подходящи за хотелска стая. Упражненията изискват само ластик и твоето тяло 🙂 Тренировките са по 15 минути + 10 минути разгряване и разтягане. Снимани са за ниво начинаещи, напреднали и супер напреднали. Кликни тук и вземи програма За Из Път.

Стегни и Оформи
Това е програма за начинаещи, но всеки месец включвам по-трудни упражнения, така че след тези 4 месеца си готова да продължиш с ниво напреднали. Важно е да напредваш плавно и постепенно, за да вработваш тялото си, да научаваш правилната техника на изпълнение на упражненията, за да усещаш всички ползи от тренировките и да се предпазиш от болежки. Кликни тук и вземи програмата програма Стегни и Оформи.

Високоефективна програма
Специална тренировъчна програма с малки тежести, нежна към ставите, натоварваща за мускулите. Програма от 2 нива, всяко включва 5 тренировки. Всяка тренировка е 20 минути + 10 минути разгряване и разтягане. Тази програма е нежна към ставите и е подходяща при болки в коленете, дискова херния, ставни проблеми, диастаза след раждане.

Програмата не е възстановителна за тези заболявания, а заобикаля ограниченията им и дава възможност на всички да тренират въпреки предизвикателствата. В програмата няма клек, напад лицеви опори и планк, коремни преси, изолирани коремни упражнения.

Тренираш в комфорта на своя дом и в удобно за теб време. Може да тренираш сутрин, обед или вечер, когато имаш възможност. Важното е да си направиш тренировката за деня.

Кликни тук, за да вземеш Високоефективната програма.

2015 година

Седмица 39Седмица 38Седмица 37Седмцица 36Седмица 35Седмица 34Седмица 33Седмица 32Седмица 31Седмица 30Седмица 29Седмица 28Седмица 27Седмица 26Седмица 25 (РумФит)Седмица 24 (РумФит)Седмица 23 (РумФит)Седмица 22 (РумФит)Седмица 21Седмица 20Седмица 19Седмица 18Седмица 17Седмица 16Седмица 15Седмица 14Седмица 13Седмица 12Седмица 11Седмица 10Седмица 9Седмица 8Седмица 7Седмица 6Седмица 5Седмица 4Седмица 3Седмица 2

Тренировка с упражнения за бременни

Преди 2015 година

Програмите по-долу са подредени от по-лесни към по-трудни.

Начинаещи

Божествени тела

Усещане за жена

Умирай трудно

Кое е това момиче

Адреналин в кръвта

Изгори 450 калории

Стегни се

Ние не сме желета

Здрави и силни