Пролетен рестарт

Програма, с която само за 5 дни обновяваш тялото, ума и духа си!

 • Начинаещи
 • Напреднали
 • Супер напреднали
 • Краен резултат
  Отслабване, стягане, презареждане
 • Времетраене
  30 минутни тренировки
 • Продължителност
  5-30 дни
 • Уреди за тренировките
  Гири и ластик

В “Пролетния рестарт” Руми Илиева разкрива най-ефективните си ритуали, с които поддържа тялото и душата си във форма целогодишно.

С рестарта за броени дни се чувстваш лека, виждаш как дрехите ти стават широки и чувстваш всеки ден, че разцъфваш точно както всичко около нас през пролетта. Много бързо се рестартираш и започваш да сбъдваш мечтите си.

Направи лято 2024 твоето лято и бъди здрава, щастлива, в отлична форма и хармония със себе си!

Програмата включва меню само с растителна храна (но не се храним само със салати), тренировъчни програми за ниво начинаещи, напреднали и супер напреднали по 10 минути на ден. Практики, с които рестартираш ума и духа си, заредена и енергична постигаш целите си през целия ден.

Менюто е пълноценно и питателно, зареждаш тялото си с много ценни вещества, така необходими ни след зимния сезон.

Тренировките са подходящи за хора, които никога преди не са тренирали имат малък или сериозен опит, защото всяко упражнение има 3 варианта на изпълнение – лек, труден и атлетичен. Трудността на тренировките нараства плавно, така че имаш напредък всяка седмица и виждаш в огледалото как дупето се оформя, корема се прибира, а бедрата и ръцете се извайват нежни и грациозни.

Ритуалът за отпускане е магнит за красив живот, в който сбъдваш чудеса С ЛЕКОТА! Целият Рестарт-детокс е изпитан от Руми и дава резултати, от теб се иска само да го следваш.

Добре е през цялата пролет да повториш Рестарта поне няколко пъти.

Само след 5 дни Рестарт:
⭐ спиш по-добре
⭐ кожата ти е по-сияйна
⭐ имаш повече енергия
⭐ дрехите са ти станали широки
⭐ си по-оптимистично настроена
⭐ не обръщаш внимание на дразнители
⭐ хората ти правят комплименти
⭐ тренировките са ти приятни
⭐ храненето ти е лесно
⭐ събуждаш се с енергия
⭐ денят ти минава весело, сякаш нямаш трудности или пък трудностите са станали по-лесни

Вземи “Пролетния рестарт” в Студио Прекрасна

Ето какво споделят клиенти за Рестарта:

🥰 💬 Vermont Mebel: Правила съм миналата година, когато стартира в Студиото, сега също го правя. Това е нещо невероятно зареждащо, пречистващо на физическо и психическо ниво! Силно препоръчвам 🌹


🥰 💬 М.Б.: Включих се в предизвикателството – “Пролетен рестарт”. За мен беше наистина едно страхотно предизвикателството, особено да заменя кафето (освен хранителния режим и тренировките). След третия ден главоболието ми изчезва, настроението се подобри, тонуса и силата също. След петия ден бях нов човек! Чувствам се преродена! Това 10-дневно предизвикателството за мен е нов начин на живот! Благодаря Ви!!!


🥰 💬 Д.Г.: Руми, от много години вече тренирам с твоите тренировки. Преди малко повече от година родих и продължавам да поддържам форма, благодарение на теб! Честно казано, никога не съм мислела, че ще съм от хората, които ще се нуждаят и от съвет как да се справят с емоционалната си форма, докато не се срещнах с постоянно нарастващата тревожност след раждането. Достигайки, поне в моите очи, дъното на отчаяние, страх, тревожност преди няколко дни отново попаднах на плана за рестарт, който бях пренебрегнала покрай изпити и други задължения. И реших да пробвам и емоционалния рестарт покрай хранителния, както пишеш ти, за няколко дни, да видя как ще се чувствам.


Вчера, мислейки си за какво съм благодарна преди да заспя, някак несъзнателно се сетих за теб и това не е никак случайно. Искрено съм ти благодарна за това, което си и което правиш, защото за пръв път откакто цялата вихрушка на тревожността ме помете, успях САМА да се справя с нея, сама да успея да видя мислите и фантазиите, които ме теглят надолу, да им се усмихна и да премина към ония по-хубавите, за които мечтая, които искам да привлека.


Вярвай ми, не съм от хората, които често си споделят чувствата на непознати, нито съм мислела, че изобщо ще стигна дотук, за да ти пиша това. Просто го чувствам правилно и вярвам, че заслужаваш да знаеш, че си успяла да помогнеш на още един човек в още един аспект да постави началото и на емоционалното си възстановяване. Благодарна съм – искрено и от цялото си сърце!


В Студиото получаваш още:

👉 Всичко необходимо, за да се грижиш за себе си външно и вътрешно. Отворено е за теб 24 часа в денонощието и пасва на твоя ритъм на живот.

👉 Затворена Фейсбук група, в която си говорим по женски, мотивираме се, вдъхновяваме се, споделяме трудностите и търсим решения заедно.

👉 Неограничена подкрепа и напътствия от Руми – твоят личен фитнес треньор.

Ела в студио „Прекрасна“

Всичко за мечтаната форма - на едно място!

30% отстъпка

3 месечен план

119.00 79 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 3 месеца
Намалението е до 31.05.2024 г.

6 месечен план

179.00 129 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 6 месеца
Намалението е до 31.05.2024 г.

12 месечен план

299.00 199 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 12 месеца
Намалението е до 31.05.2024 г.

Дочка Стефанова

48 години

Tренирала съм с всички програми на Руми! Последно тренирах с най-новата програма "Корем Мечта". Невероятна програма бих я повторила отново! Тренирам от март 2018г и продължавам да го правя и досега. Чувствам се жизнена и енергична, януари ще навършва 48 години, и до момента не съм била в по добра форма.

Зорница Славчева

30 години

Тренирам с Руми от началото на 2018 г., бих казала почти без прекъсване. Оказа се изключително постижимо това да си тонизиран, здрав и енергичен, посредством ежедневните малки крачки. В студиото се чувствам като дете в магазин за играчки, от който може да си вземе, каквото пожелае. Е, към днешна дата се чувствам все по комфортно в тялото си и все повече го предизвиквам!

Кристина Расташка

40 години

Тренирала съм с всички програми на Руми - "fit30", "Дупемания", "За Из Път", "Уникална", всички! Поддържам форма с нея от не знам кога. На 40 се чувствам прекрасно, особено докато правя ренегатско на стол със скок. Руми, благодаря че те има!

Райна Георгиева

41 години

Студио "Прекрасна" наистина е добра идея с неизчерпаеми възможности! За протокола, тренирам вече четвърта година с Руми започнах 60кг. 162см. постигнах 49кг. 162см. и не съм мърдала от това си постижение години. Не мога да кажа, че да тренирам ми е любимо, но го правя, защото тялото ми се чувства добре затова нямам намерение да спирам!

Десеслава Митева

32 години, майка на две деца

Тренирам с Руми, откакто я открих. Първото ми раждане беше 2015г., а второто 2017г. И през двете бременности тренирах и се хранех с балансираните менюта на Руми. Формата си възстанових с двете нейни програми "fit30" и "Дупемания". Всяка жена, когато роди си мисли, че няма как да се възстанови и да изглежда, както преди, но аз дори изглеждах и се чувствах по-добре и от преди бременността си.

Диана Борисова

38 години, с 2 деца

Руми, благодаря! Тренирам всеки ден и резултатите са у-ни-кал-ни! Тренировките са страхотни, разнообразни, интересни и натоварващи. Радвам се на раменете си, на стегнатите ръце и на корем, който не съм имала и на 20. На 38 с две деца съм в най-добрата си форма и продължавам напред!

Имаш въпроси за студиото?

 • Какво е онлайн фитнес студио „Прекрасна“ и подходящо ли е за мен?

  Онлайн фитнес студио „Прекрасна“ е онлайн мястото със стотици тренировки и рецепти, с които може да тренираш и готвиш в комфорта на своя дом. Може да си в перфектна форма без да напускаш дома си. В студиото имаш достъп до тренировъчни програми за извайване на цялото тяло или разнообразни програми с акцент дупе, с акцент корем, 13 минутни тренировки (да, всяка тренировка е по-добра от никоя), тренировки подходящи за из път (когато пътуваш, на ваканция си), тренировки, които са подходящи при болежки в коленете, глезените, ставите и още много, много тренировки. За да гледаш тренировките от онлайн фитнес студио „Прекрасна“, трябва да имаш интернет връзка. Не можеш да използваш студиото, ако нямаш интернет.

 • Кога мога да започна?

  Веднага! Ако заплатиш плана си с банкова карта, Paypal или през платформата на Epay, услугата ти се активира веднага. Ако направиш банков превод, плащане на каса на Easypay, достъпът ти се активира в работни дни, когато преводът се отрази в нашата банкова сметка. Може да отнеме 24-48 часа.

 • Ще продължавам ли да бъда таксувана месец след месец?

  Не. Не взимаме автоматично никакви плащания. Ако избереш едномесечен достъп до онлайн фитнес студио „Прекрасна“, имаш достъп 30 дни до студиото. След този период преценяваш дали искаш да си удължиш достъпа или не. Същото важи и за 6 месечния достъп. Плащаш еднократно в началото и след това сама преценяваш дали искаш да продължиш. Таксата е еднократна и се заплаща в началото на закупуване на плана.

 • Какви начини за плащане има и коя система за плащания използвате?

  Можеш да заплатиш за онлайн фитнес студио „Прекрасна“ по начин удобен за теб: банкова карта, Paypal, Epay платформата, на каса на Easypay, банков превод. Избери удобния за теб начин. Плащанията с банкови карти се извършват през системата на Epay, които са оторизирани от Борика. Ние не събираме данните на банковите карти. Плащанията са защитени от Epay.

Не намери отговор? Свържи се с нас