Програма за Здравословно Отслабване

Включва “Меню 28 Дни” и БОНУС 16 домашни тренировки

Какво представлява менюто?

Продължителност: 4 седмици, като може да се повтори няколко пъти до достигане на желаното тегло.

Част от менюто "28 дни"
Част от менюто "28 дни"
Храни: Месо, риба, яйца, зеленчуци, мляко, сирене, кашкавал, варива, ядки, плодове – комбинирани по специален начин.

Ако не обичате определени вид храна, има посочени възможности за заместване.

Храненето в менюто е съобразено с тренировките, така че да сваляте основно мазнини и да запазите мускулите си, за да изглеждате стегнати и здрави.

Менюто представлява електронна книга, която започва с най-често задавани въпроси като:

“Колко ще отслабна, ако следвам това меню”

“С какво да заместя спанака, ако не го обичам..”

“Ако някой път съм навън или на работа и нямам вариант да изпълня менюто, какво да направя, какво да ям?”

“Може ли да се добавя мед/захар, ако искам закуските да са ми малко по-вкусни?” и още много отговори на въпроси за отслабването…

и след това 28 дни, 4 хранения на ден или общо 112 хранения разписани подробно.

Целта е след като отслабнете да придобиете знание как да се храните здравословно и сами да започнете да правите комбинации от храни.

Тренировките

Към менюто има БОНУС 16 тренировки:
5 тренировки за начинаещи
5 тренировки за напреднали
1 аеробна интервална тренировка
5 тренировки за супер напреднали

По една тренировка за всеки делничен ден от седмицата и една 10 минутна интервална тренировка, която можете да добавите към другата, ако спешно трябва да сваляте килограми. Сутрин се прави тренировката за деня, а вечер, преди вечеря 10 минутната интервална тренировка. Това е само по желание, ако бързате.

Повечето хора отслабват трайно като правят само първия кръг на тренировката за деня (около 12 минути), защото не е важно да се тренира дълго, а кратко, с излизане от зоната на комфорт.

Тренировките са в домашни условия и нямате нужда от уреди. Използват се постелка за упражнения (може одеяло), стол. За упражненията за гръб, единствено, използвам гири, но ако нямате може да се правят с бутилки минерална вода от 1,5-7 литра.

Тренировките представляват загряване, упражнения и накрая разпускане – тези 3 части са 40-55 минути на ден, като натоварящата част (упражненията) е не повече от 30 минути . Всеки ден се правят различни упражнения, така че да не ви омръзва и да ги правите с желание.

В понеделник е най-лесната тренировка и с напредване на седмицата расте и трудността, като най-трудна е в четвъртък (но е по-кратка). Уикендът е за почивка, като почивайте активно – разходка, пазаруване …

Тренировките включват силови упражнения и редуване на кратки аеробни интервали, което е най-добрият метод за горене на мазнини. Снимала съм как аз правя тренировката, броя, показвам как се диша, вие само трябва да следвате, каквото правя аз.

Няма да крия, че упражненията са трудни, но няма смисъл от лесни упражнения, нищо не се постига, ако не излезем от зоната на комфорт.

С моите тренировки не се правят огромни мускули, ако искате да качите мускули, тази програма не е за вас!

Отслабване с програма 28 дни на Теодора Тонова
Много хора отслабнаха с тази програма и не само това, имат здравословни успехи – спират хапчета за кръвно, холестеролът влиза в норма, спят по-добре, имат енергия и качеството на живот се повишава значително. Вижте резултатите на Теодора Тонова, спазвала меню “28 дни” и тренирала с моите домашни упражнения.

Получавате меню и тренировки веднагa, изпращам ви имейл с менюто в pdf файл, и линкове, от които да си изтеглите тренировките.

Забележка: няма да получите физически продукт, менюто и тренировките са в електронен вид, ако искате може да си разпечатате менюто, а тренировките да си запишете на DVD.

Заплащането е по банков път. Пишете ми на имейл iskam@fitnesinstruktor.com, за да ви изпратя въпроси, на които да отговорите.

На имейла, от който ми пишете ще ви изпратя менюто и тренировките.

Ако имате въпроси, пишете ми на iskam@fitnesinstruktor.com

Давам ви дума, че ще ви вкарам в най-добрата форма, която някога сте били, без значение на колко години сте!

Руми

ПП На тази страница публикувам коментари само от хора, които са спазвали гореописаната програма за отслабване, ако имате въпрос, напишете ми имейл.