Отслабване Зоя

Здравейте, прекрасни :))

Много се радвам, че днес ви срещам със Зоя 🙂 Толкова хубави промени има около нея! Кърмачето й сито и доволно, семейството й хапва вкусно, тя е по-организирана, спокойна, хармонична :))

И всичко това – защото започна се грижи за себе си 🙂 Да, тя е една щастлива дама 🙂

Често попадайки във водовъртежа на ежедневието, забравяме да се грижим за себе си, после пък чувстваме угризения, че сме “откраднали” време за спорт… Но Зоя разбра, че само една щастлива жена може да даде щастие и любов на семейството си 🙂

Погрижи се за себе си, напиши ми имейл с вълшебните думи “Искам промяна” и започваме работа заедно 🙂

Тук може да видиш какво включва Индивидуалната програма.

Казвам се Зоя, на 35 години съм, майка на две деца – момче на 6 години и бебе момиче на 6 месеца.

Бих искала да ви разкажа за един от повратните моменти в моя живот – а именно срещата ми с Руми и положителната промяна след това. Познавах Руми задочно много преди да се реша да й пиша. Още след раждането на първото си дете попаднах случайно на нейния сайт в търсене на подходящи упражнения, за да си възвърна предишната форма. Така започнах да тренирам „заедно“ с нея като се възползвах от страхотните тренировъчни програми като „ Ние не сме желета“, „Усещане за жена“ и др. Но само с тренировки не успях да сваля всички излишни килограми. Останаха ми малко.

Когато се върнах на работа, вследствие на стрес и уседнал начин на живот натрупах още килограми и неусетно забравих за Руми и тренировките. (Голяма грешка!). Така, когато забременях с второто си дете, вече тежах завидните 67кг при ръст 165см. По време на бременността качих 20 кг, които много ми тежаха, а след раждането заковах кантара на 78кг. Приличах на огромен кит. Имах чувството, че като ходя и земята се тресе. Задъхвах се, потях се и много ме болеше гърба. Вместо да се наслаждавам на прекрасните си дечица и безгрижно майчинство, аз все по-често се чувствах тъжна, унила и неразбрана. Бях заядлива и недоволна. Знаех, че трябва да се успокоя, за да кърмя пълноценно бебето си, но единствено утеха намирах като си похапвах често и по много каквото ми попадне пред очите.

Докато един ден, една моя близка приятелка не ми дойде на гости. Тя изглеждаше страхотно – направо сияеше! И от дума на дума ми сподели, че спазва хранителен режим, изготвен не от кого да е, а от самата Руми. Аз отново си спомних за онова слънчево момиче от екрана и в мен се събуди желание за промяна.

Приятелката ми ме насърчи да се свържа с нея. Сподели, че Руми изготвя програми и на кърмещи жени. Думите и бяха: „Каквото ти ядеш, това яде и твоето бебе. Ако се храниш с „junk food“, то също приема такава храна“. Това ми беше повече от достатъчно, за да се свържа с Руми още на следващия ден с думите „ИСКАМ ПРОМЯНА“. Руми ми отговори почти веднага. Увери ме, че режима ми ще бъде напълно съобразен с нуждите на една кърмеща жена. И така, след кратки уточнения относно любимите ми храни и вкусови предпочитания, аз нетърпеливо зачаках своя „нов начин на живот“.

Времето, докато чаках режима използвах много пълноценно – настройвах се психически всеки ден. Оборудвах се с гири, пътечка и нов спортен екип. Подейства ми много стимулиращо. Консултирах се и получих разрешение от лекаря си относно тренировките (все пак бях родила секцио). Вече нищо не можеше да ме спре.

Когато получих и започнах да следвам режима, бебчето ми беше точно на три месеца. Признавам си, в началото ми беше доста трудно – особено първата седмица, докато свикна с липсата на захар.

Промяна забелязах почти веднага. Още след първата седмица бях с 2 кг по-лека. Настроението ми се подобри и започнах да възвръщам спокойствието и радостта си. Следвах режима много стриктно (и все още го следвам), минах през всички менюта и спазвах всичко до последния грам. Режимът се оказа много вкусен, с разнообразни рецепти и интересни за мен вкусови комбинации.

Започнах да готвя почти всеки ден или през ден. Готвих за себе си, готвих и за семейството си, а най-хубавото е, че се чувствах страхотно. Открих нова страст – здравословното готвене. Снабдих се с нови уреди и пособия, а мъжът ми само гледаше отстрани и не вярваше, че това съм аз. Относно количеството храна мисля, че е напълно достатъчно. В интерес на истината никога преди не съм яла толкова много и вкусни неща – разбира се предимно салати и зеленчуци. Преоткрих „живата“ храна и тя ми се отразяваше чудесно – кожата ми се изчисти, косата ми заблестя, ноктите ми станаха по-здрави, което за кърмеща жена си е цяло чудо.

„Черешката на тортата беше когато след един месец на режим, при редовната си консултация, бебка беше наддала най-много на тегло. До този момент не наддаваше задоволително и педиатърът ми препоръчваше да я дохранвам с адаптирано мляко. Какво по-голямо доказателство от това, че съм на прав път! Вече нямаше сила, която да ме откаже от целта.

Станах много организирана и изпълнителна. С тренировките подходих още по-стриктно. Започнах от ниво „начинаещи“, бързо преминах на ниво „напреднали“ и „супер напреднали“. Сега тренирам по безплатните календари (Страхотни са, разнообразни и много зареждащи!). Сутрин ставам в 6ч когато всички спят и започвам. След това денят ми е изпълнен с енергия. С тренировките не правя компромис, дори когато съм имала безсънна нощ с бебка или съм пипнала някой вирус от баткото. Те ми дават голяма сила и ме държат в кондиция.

Мили дами, както описвам промяната си, сякаш всичко изглежда идеално. Всъщност не винаги е така. Имам своите моменти на слабости и колебания. Изкушенията са навсякъде около мен – в магазина, вкъщи, на гости, на ресторант.

Понякога им се отдавам, но наистина се старая да е много рядко, защото удоволствието от тях е краткотрайно. Понякога изпитвам угризения, че не обръщам достатъчно внимание на децата и мъжа си, в стремежа да следвам режима и да тренирам. Но гледам да се отърсвам от тези угризения, защото те само ме отклоняват от целта. А целта ми е да се чувствам щастлива, защото мисля, че само една щастлива и доволна от себе си жена може да даде щастие и любов на семейството и близките си, да бъде техен пример за един качествен и по-добър живот.

Благодаря ти, Руми!

Благодаря ти, че се появи в живота ми в най-подходящия момент и стана катализатор за моята вътрешна промяна!

До този момент аз търсих щастието си чрез външни фактори, а то е било вътре в мен – просто е трябвало да го освободя от излишните мазнини. Разбира се, има още много работа до крайната ми цел, но сега знам как да я постигна. Искрено вярвам, че след година ще се похваля с още по-добри снимки.

В заключение ще споделя и моите резултати. След три цикъла с програмата, аз промених:

Тегло: от 78 кг на 68 кг

Талия: от 96 см на 79 см

Ханш: от 110 см на 98 см

Бедро: от 64 см на 57 см

Прасец: от 39 см на 37 см

Бицепс: от 31 см на 27 см

Самочувствие: + 100%.

Искаш ли да подобриш самочувствието си със 100 %, хайде тогава, да действаме 🙂 Очаквам имейл с думите “Искам промяна” и започваме работа 🙂 Можеш да си следващата щастлива дама 🙂 За още вдъхновение – виж тук :))