Отслабване Зорница

отслабване с вкусна храна

Прекрасни <3 мотивирам ви с промяната на Зорница, която за около 6 месеца намали теглото си с 11 килограма, придоби добри хранителни навици и редовен спортен режим. Предпочитанията й за храни бяха следните „не мога без пресни плодове и зеленчуци, обичам много ориз и картофи и не ми се иска да ги забравям напълно. Месо консумирам умерено обичам риба, но никакви морски деликатеси. Обичам много зелеви сарми и кекс, разни домашни сладки и курабии.“

Да, можеш да влезеш във форма докато хапваш любимите си ястия. Ако искаш и твоята форма да се промени и да научиш здравословни варианти на любимите си рецепти, пиши ми само 2 думи „искам промяна“ и ще адаптирам любимите ти храни, така че да отслабваш с тях. Виж какво включва програмата за промяна на начина на живот и още снимки преди-след влизане във форма.

Оставям те с разказа на Зорница.

Здравейте,
Казвам се Зорница и съм на 31 г. Имам честта да споделя с Вас моята лична история за промяна, не само на тялото, но и на живота ми.
Проблемите с килограмите при мен са били вечен спътник в живота ми и като дете и като тийнейджър, не са били толкова много, но достатъчно, за да ме карат да се чувствам зле и потисната.

В гимназията намерих начин, много лош начин, да се справя с тях, а именно пълен глад и цигари. Кошмарна комбинация. Всичко си вървеше добре, докато не започнах работа, на която стоя цял ден на стол и до която ходя с автобус, а глада не може да е вечен, тъй че в този период започнах и да хапвам каквото и колкото искам.

И резултатът не закъсня. Отново излишни килограми, дрехи които не ми стават, други които не ми стоят добре и ужас при мисълта за среща с огледалото. И така минах през няколко диети – Дюкан, 90 дневна, точкова, пиене на чай с дни без никаква храна, но всичко ми носеше само разочарование, бях потисната и се чувствах ужасно. Така вече десет години си работя все на стол.

Тъй като обичам да се движа наистина вървя много. И така поддържах 62-63 кг. и забременях качих 12 кг., не знам и как ги качих като не можех да ям почти нищо, но си бяха там.

След раждането бързо се върнах на 66 кг. дори имаше период, в който бях и 63 кг., но кърменето намаля, а апетитът за сладко не. Преди да кърмя никога не съм обичала да ям толкова много сладки неща и резултатът беше – отново 66кг.

Това започваше много да ме изнервя и ей така за новата 2016 г. реших, че трябва да променя нещата. Бях чувала за програмата на Руми и влязох в сайта да поразгледам. Разгледах почти всички мотивиращи истории и реших, че трябва да опитам.

Всичко звучеше добре и най-важното даваше дълготраен ефект и не беше просто някаква диета, която трае месец, два и после никой не ти казва какво да правиш и килограмите се връщат. През всички тези години на глад и диети, разбрах, че не може вечно да се лишаваш, все идва момент, когато започваш да се храниш без да мислиш и килограмите се трупат.

Тук ми направи впечатление, че си хапваш обичайните неща, просто спазваш количествата и начина на приготвяне. Друго, за което се подготвих добре беше, че ще отнеме време казах си, че няма да очаквам резултатите веднага и някак си сама си поставих срок от минимум 6 месеца.

И така писах на Руми, получих си вкусната програма и тренировките. Аз съм човек, който обича да се движи и много ми допаднаха упражненията. Да бяха ми трудни, но все си повтарях като мантра думите на Руми: „Трябва да ти е трудно”.

И така след 5 седмици бях на напреднали и се чувствах пълна с енергия и много по-щастлива. Да храната често не ми стигаше, но два месеца спазвах стриктно и си теглих количествата.

диета за отслабване

Веднага имах резултат в сантиметрите и това ми даваше мотивация, както и непрестанната подкрепа и правилните съвети от страна на Руми. След още 5 седмици бях на супер напреднали, след това минах през Румфита, който доста ме изтощи. Сега приключих и фит 30 и започвам Дупемания.

Не съм изгубила амбицията си, защото разбрах, че това е правилния начин, човек да изглежда, добре, здрав, жизнен, пълен с енергия и щастлив. Отслабнах с 11 кг в момента съм 55 кг и наистина се чувствам добре, вече не тегля храната, но знам колко трябва да хапвам.

Признавам, че си хапвам всичко, когато ми се хапва и благодаря на Руми, че ме научи да ям наистина, когато съм гладна или когато нещо ми се хапва много и после се чувствам добре, а не ме яде съвестта.

През всички тези месеци разбрах, че не е важно само да си слаб, а това как се чувстваш и как е оформено тялото ти.

На Руми съм благодарна за това, че ми показа един друг начин на живот, в който без глад и непрестанна мисъл за храна, без усилие, можеш да поддържаш теглото си. Че спорта ти носи щастие, енергия, сила, издръжливост, воля и те учи на търпение.

Благодарна съм и, че я открих и й се доверих в точния момент, защото сега знам много неща за храненето, теглото, колко е важно да се тренира и всичко това ще предам на моя син, не бих допуснала да извърви моя грешен път за „поддържане на форма” и наистина ще го науча, колко е важно да се спортува.

Тренировките! Те са моето истинско щастие, аз съм влюбена в тях и ги правя с удоволствие и желание.

Надявам се моята история да вдъхне кураж на някой, който се колебае да опита, доверете се на Руми, тя е професионалист и ще направи всичко, за да ви помогне, да се случи промяната ви.

Пътят е дълъг, но си заслужава всяка крачка!

Аз съжалявам само, че съм чакала толкова време!

Успех и вдъхновение, дами! Просто е – повярвайте си!

Искаш ли да влезеш във форма, докато хапваш любима храна, пиши ми, и ще адаптирам любимите ти рецепти за теб. Изпрати ми само 2 думи „искам промяна“.

отслабване с тренировки