Отслабване Юлияна

Прекрасни, днес ще видите разказа на една млада майка, която ми писа леко скептична, не много уверена, притеснена за многото си задачки, за кърменето :)) Само за 3 месеца, освен, че се превърна в уоууу, супер мама, тя разбра, че с добра организация всичко се постига :)) Продължи да кърми успешно, докато влиза във форма!

Организацията е част от всеки успех, ако искаш да ти помогна с нея, изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и започваме да работим заедно. Тук може да видиш описание на индивидуалната програма.

Даа, Юлияна е истинска фурия, вижте разказа й :))

Здравейте, казвам се Юлияна и съм на 27 години.
Откровено казано, много дълго се чудех дали да пиша на Руми (имайки предвид, че винаги досега съм поставяла под съмнение резултатите от подобни тренировки, режими и прочие) или не, а още повече, най-много ме притесняваше това, че бях родила преди 3 месеца и половина и кърмех. Това, че не “преливах” с кърма някак си още повече засилваше съмнението и колебанието ми, че ще излезе нещо от цялата работа (всички кърмещи сме слушали как, ако започнеш да се ограничаваш от към храна, кърмата ти ще намалее, ще спре и още какво ли не)

Относно начина, по който изглеждах след раждането, ако трябва да бъда точна, не изглеждах супер фрапиращо (според околните най-вече :), но това, което исках да постигна, е аз самата да се чувствам добре в кожата си. Преди да забременея бях 48 кг, забременях, накрая бях 66 кг, след раждането смъкнах до 55 и ги заковах:)…и така започнаха мислите какво и как да направя, за да се променят нещата (мисълта за кърменето все още ме разколебаваше и не излизаше от главата ми).

Въпреки това, най-силно всъщност ми повлия това, че самата Руми беше наскоро родила, кърмеше и тренираше (и каква по-голяма мотивация от това). Тогава реших и й писах…след това й разказах какво обичам да хапвам и вече нямах търпение да получа менюто (а трябваше да се почака да го изготви, разбира се) 🙂 наистина бях доста нетърпелива и любопитна. През този период на изчакване правех тренировки, които тя ми беше изпратила и започнах да се чувствам все по-добре.

Като цяло имах притеснение как ще съчетая всичко… бебето, кърмене, готвене по режима, теглене на храната, тренировки…лелеее, но всичко наистина явно е въпрос на организация и желание. Успявам! 🙂 (Отбелязвам,че мъжът ми също хапва от храната от режима, много е доволен, и при него има резултат 🙂

Та, когато ми изпрати режима Руми…лелее…колко ми беше интересно, всъщност все още ми е 🙂 Може би, заради това не ми тежи да готвя, тренирам и всичко останало, а и какво по-хубаво да тренираш, когато искаш, и то у дома 🙂 Да не говорим, че имах страшни болки в коленете, кръста и гърба след като родих, в момента няма и следа от тях.

С режима гледам да съм стриктна (разбира се получават ми се отклонения понякога, хах) и въпреки това резултатите са страхотни. Но за мен най-важното е, че продължавам да кърмя успешно! Невероятно е как може да се променя човешкото тяло, особено женското (бременност, раждане…) Лично за мен най-голяма мотивация е самата Руми, и това е самата истина. Рецептите са невероятни, интересни и разнообразни, тренировките страхотно изпитание, увенчано накрая с видими резултати. Човек просто трябва да реши и пожелае, и може да постигне всичко.

Звучи клиширано, но това наистина е най-добрата инвестиция…тази в здравето на човек! Аз продължавам със своята промяна! Наистина, няма нищо по-хубаво от това да ядеш нещата, които обичаш, да тренираш в комфорта на собствения си дом, да изглеждаш добре и най-вече да си здрав! Убедена съм, че ако започнете, със сигурност няма да съжалявате! Благодаря ти, Руми!

Хайде, прекрасна, организирай се и ми напиши имейл само с 2 думи „искам промяна“, веднага започваме!