Отслабване Вики

Здравейте, Прекрасни!

Искате ли да знаете как се стига от “тренировките бяха кошмар” до плочките, които виждате на снимката? :))

С упоритост и силно желание за промяна 🙂 Вики успя, този път запалихме искра, която не загасна, защото за всяка промяна е нужно постоянство и упорита работа 🙂

Често бързо се палим и после бързо гаснем, но може би това е, защото не сме намерили своето “огънче” :)) Няма друг начин, начертаваме план и го следваме, даваме си време и вървим към целта :))

Много се радвам, че семейството на Вики първо е видяло, “усетило” промяната, по вкусните гозби 🙂

Дааа, промените не са само измерими (на кантар, в табличка) Живата храна, приготвена по подходящ начин, наслада за сетивата, усещането за енергичност, увеличена сила (15 лицеви, в началото Вики не можеше да направи нито 1 :), изчезнали болежки тук-там, както и щедрите усмивки – това Е промяна, която не може да се пипне, но се усеща и още как :))

Искаш ли да се усмихваш повече, пиши ми имейл с две думи “Искам промяна” и започваме да чертаем план заедно 🙂

Тук можеш да видиш какво представлава Индивидуалната програма 🙂

Ето я историята на Вики 🙂

Аз съм Вики, на почти 37 години съм. Майка на две прекрасни деца, работеща, неспортуваща, до преди няколко месеца, хранеща се неправилно отново до преди няколко месеца. Никога не съм била от хората, които активно спортуват. Ходила съм на народни танци, малко фитнес, бягане. Искрата се запалваше и бързо изгасваше. В един момент се получи така, че натрупах много килограми. Работата ми е заседнала. Работя по повече от 8 часа на бюро. Храненето ми беше набързо къде заради децата, къде заради работата, безразборно, понякога пропусках хранене. Минала съм през много диети.

Най-запомнящата се беше 90 дневната. Всички имаха йо-йо ефект върху мен. След второто раждане върнах до някъде килограмите с тази диета и край пълен застой, в един момент качих килограми. Любимите ми бели дънки и розова рокля не ми ставаха, а в момента са ми свободни.

Беше в началото на август. За пореден път реших да се ровя в нета, за да потърся диета, режим, упражнения, с които да намаля теглото си, но от вкъщи. Не се харесвах, не се чувствах добре в кожата си. В продължение на два дни, докато се ровех в интернет за поредната „диета-чудо” все ми изскачаше сайта на Руми. Прехвърлих първия ден по диагонал сайта, но на следващия пак се появи. Този път се зачетох, бих казала, че изчетох промените на всички момичета публикувани в сайта. Казах си – „няма случайни неща”.

Написах й мейл с думите „искам промяна”. Руми ми отговори още на следващия ден и започнахме активна кореспонденция. Докато чаках режим изготвен специално за мен, започнах тренировките за начинаещи и спазвах протеиновата диета. Тя изготви режим, който изцяло да е съобразен с моите желания за любими храни. Режимът ми беше супер, но тренировките бяха кошмар в началото, едва дишах на моменти, но си повтарях, че няма да се откажа. Пред очите ми бяха всички променени, прекрасни момичета и Руми.

Хранителният ми режим не беше диета, а моето хранене приготвено по правилен начин. Нямах ограничения в любимите си храни, имах свобода да избирам. Можех да правя замени по препоръките на Руми, но спазвах стриктно.

Още първия месец започна промяната. Видя я моето семейство, на което готвя по нов начин. Всички вкъщи заобичаха новия начин на приготвяне на храната ни. Все още се уча как да се храня правилно, но вече предпочитам храната ми да е жива, истинска. Правя си по-добър план какво да готвя за цялото семейство през седмицата. Те същото ме подкрепят и насърчават да продължа. От време на време децата се включват в упражненията, забавляваме се много. В началото не можех да направя една лицева опора, а сега правя 15 лицеви опори.

Преминавах периоди на зареждания, после пак влизах в режим. Правех си снимки, попълвах си табличката. Руми ми обясняваше по снимките как се променя тялото ми. Вече се усещам по-жизнена, по-енергична, по-усмихната, изчезнаха болките в гърба, кръста.

В момента се усещам като друг човек. Близки и познати, които не са ме виждали известно време, се впечатляват от промяната ми.

Моята борба продължава, защото имам още см от обиколките да намалявам. Имам залитания по тестени изделия или сладко, но ще успея, бавно и методично ще се справя. Разбрах, че с изтощителни диети не се получава. Правилното хранене и тренировките – там е истината.

Надявам се моята история да вдъхнови поне един човек, който се колебае да опита, така както ме вдъхновиха всички публикувани истории и снимки в сайта. Пътят е дълъг, но си заслужава. Доверете се на Руми. Тя е прекрасна, вдъхновяваща, търпелива, подкрепяща. Тя ми показа, че мога да се променя и като тяло, и като начин на мислене.

Благодаря ти, Руми! Благодаря ти за усилията, за положителната енергия, с която ме зареждаш!

И ти можеш! Изпрати ми имейл само 2 думи „искам промяна“ и ще ти покажа как :))