Отслабване Весела

отслабване

Прекрасни, днешната мотивация е с разказа и снимките на Весела. Много обичам да видя снимки на клиенти след година, защото показват, че промяната е трайна.

Весела дойде с желание да отслабне 12 кг, а вече е -21 кг – никой не може да я спре да тренира и да се храни добре 🙂

Ако искаш и ти да изградиш трайни навици да тренираш и да се храниш добре и да бъдеш в най-добрата си форма, изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и започваме да работим по твоята програма за промяна на начина на живот. Тук може да видиш какво включва програмата.


Казвам се Весела Грозданова и съм на 35 години. До преди да започна работа в офис и да си купя автомобил, никога преди това не съм имала проблеми с килограмите. Заседяването в офиса е много пагубно за тялото и е абсолютно необходимо работещите на такива места хора да отделят повече време за физическа активност.

След 2 години работа в офиса, вече бях напълняла със 7 кг. и тежах 69 кг. при ръст 170 см. В това време и забременях и напълнях с още 14 кг., които дори и след раждането, ги задържах. Не съм спазвала никога диета – опитвала съм, но винаги съм чувствала някаква строгост в тези масово достъпни диети.

Дори напротив – хапвах си царски – сутрин не закусвах, на обяд в офиса се хранех по заведения, когато се приберях от работа към 18.00 хапвах нещо на крак от хладилника или от шкафа със сладки изкушения, след това вечерях обилно.

Освен това не полагах никакви усилия да се движа повече, да спортувам. По принцип съм деен човек, често със семейството ми пътуваме, ходим на ски, но когато тези движения са от време на време и няма постоянство, те са абсолютно недостатъчни.

В някакъв момент през лятото на 2015 година, започнах да усещам себе си много тежка, тромава. Започнах да се замислям за някаква промяна. Не се харесвах като жена и се чувствах страшно уморена и от най-малкото физическо натоварване. Мнооого ми тежеше.

Бяхме на море в Гърция…..не исках никой да ме снима, чувствах се засрамена на плажа пред приятелите ни. След това имах една случка с баща ми, която за минути ме накара да взема решението си, че ще отслабна.

Баща ми живее наблизо до мен и тъй като е вдовец, аз почти всеки ден минавам пътьом оттам, за да го видя или да му оставя нещо. В началото на декември минах сутринта през дома на баща ми, той ме огледа по-особено и ми каза без грам съвест “Ама Весела, много си напълняла…”.

Изумях….имах нужда да го чуя от някой много близък човек и още повече мъж. До там бях стигнала, че аз самата нямах собствена мотивация да отслабна и чаках някой да ме подбутне.

Мъжът ми е възпитан човек, тактичен е, никога не ми е правил забележки за килограмите. Баща ми също е доста деликатен, но този път се изказа много различно от стила му на общуване. И аз докато пътувах с колата към офиса се замислих…той ми го каза, защото е загрижен за мен, а след като той е угрижен….значи наистина е време да предприема нещо.

Взех си кафе, след като отидох на работа и реших да прегледам в интернет нещо за отслабваме – не знаех какво точно и написах просто “Отслабване” в google. Появи ми се сайтът на Руми. Разгледах някои неща, разчетох се – силно се впечатлих от изказа на Руми.

Написах и имейл, че съм взела решение да се променя и бих искала да ми изготви режим. След около месец усилена комуникация с Руми по имейл – уточняване начин на хранене към момента, любими продукти, такива, каквито бих искала да съдържа режимът ми, такива, с които не бих искала да правя компромис и да се лиша от тях по време на режима, въобще всякакви детайли, необходими да се изготви възможно най-МОЯТ режим, който да ми служи, докато аз самата възпитам желаната култура на хранене.

И така на 3 януари 2016 година беше първият ми ден с контролиран начин на хранене и физическа активност. Само ако знаех какво ще се случи с мен след по-малко от година, сигурно щях да съм направила тази крачка много отдавна.

Спазвах изключително стриктно всичко, което ме съветваше Руми. Хранех се изключително и само с продуктите, които съдържаше режимът. Общо взето с храненето бях безкомпромисна. С тренировките също – дори вече съм пристрастена да тренирам.

Правя го вечер след работа – най-удобно ми е. Отнема ми от 35-40 минути до около 50-60 минути, когато тренирах с Дупемания.

Първите 3 месеца тренирах с ниво Начинаещи. След това Напреднали, после Дупемания и от септември до сега съм на Супер напреднали. Понякога заменям тренировка с тичане. Понякога дори тренирам двуразово.

Старая се да имам от 5 до 6 тренировки седмично. Рядко по-малко пъти и често 6 тренировки седмично. И съм супер надобряла…страхотно е да видиш как моделираш тялото си.

Аз се чувствам така, както когато бях на 20 години – супер лека, супер подвижна, неуморна, здрава, чувствам се Жена.

Няма да се впускам в подробности за реакциите на хората около мен, но такива, които не ме бяха виждали в процеса на отслабване, след като се видях с тях в новата си визия, онемяваха.

Резултатът в цифри звучи така – свалих 21 кг., намалих обиколките си на талията – 29 см., ханш -17 см., бицепс – 5 см., бедро – 10 см. и мноооооого см. бюст :-(((

Начинът ми на живот вече е различен. Отслабването и поддържането на тялото означават най-вече ЗДРАВЕ и след това красота, суета, женственост.

Съветвам жените, и не само тях, да не се оставят на монотонността и обездвижването, да са внимателни с храната, която приемат и да вярват на себе си, че ако желаят, могат да направят тялото им да изглежда прекрасно и да се чувстват комфортно в него.

Благодаря от сърце на Руми за професионализма, с който се отнесе към мен и преобрази изцяло представата ми за пълноценен и здравословен начин на живот. Аз съм наистина много щастлива!!

Никога няма да е перфектното време за промяна. Трябва да се научиш да се храниш и тренираш, докато си заета и имаш хиляди задачи. Изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и започваме да градим навици.