Отслабване Тони

Прекрасни, как сте, забавлявате ли се лятото 🙂 Хапвате ли пълноценна храна и тренирате ли редовно?

За мен няма сезон, когато става въпрос за хранене и тренировки. Отдавна съм се научила, че няма перфектен момент за пълноценна храна и редовни тренировки. Всеки ден е перфектен, когато става въпрос за нашето тяло!

Срещам ви с една чудесна дама, която днес е доволна и щастлива, удовлетворена, това е усещането, което търсим. Можещото, силно тяло, което ни “слуша”. Добрият външен вид получаваме като бонус!

Случи се така, че ми писа девойка, по препоръка на Тони. Когато й благодарих за препоръката, Тони възкликна: “Резултатите при мен са толкова забележими, че нямаше нужда от много уговорки” 🙂

Нали е хубаво да се вдъхновяваме така, без много приказки, без убеждаване.

На свой ред, Тони също е била вдъхновена от случайна дама, ще разберете от разказа й.
Прекрасно действа начинът “Предай нататък”! Доброто и вдъхновението никога не свършват, колкото повече, толкова повече.

Имаме си една мрежа от тайни(явни) агентки, с парола “Искам промяна”.

Ако искаш да си част от нея, изпрати ми имейл с двете думи „Искам промяна“ ? Ето какво включва програмата за промяна на начина на живот :))

Здравейте, казвам се Тони и съм на 39 години! Като дете и тинейджър, а после и студент, бях слаба. Влизах в магазините и си купувах дрехите от манекените. Но дойде време и на 26 г забременях, и родих първото си дете! От тогава започна моето ходене по мъките!!! От 55 кг станах почти 80 кг. Всяко ходене по магазините за мен беше свързано с много сълзи, нямаше го удоволствието, на което бях свикнала от пазаруването. С много лишения, гладуване и различни диети, успях да сваля до 70 кг. На 29 години забременях с второто си дете. Този път нещата минаха по-добре. Качих само 10 кг и после бързо ги свалих. Но бях 68-70 кг. Годините покрай децата бързо минаваха. През всички тях, аз вечно бях на диета, но свалях и после пак качвах.

Един ден бях на фризьор и преди мен седеше една жена. Разбрах, че е била толкова едра, че не се е побирала в стола. Аз бях изумена от това, как е успяла 🙂 Помолих фризьорката да я попита за начина, по който е успяла и тогава чух – Руми Илиева!!!

Свързах се веднага с нея! Прочетох всичките ѝ статии, които открих. Но бяхме в период, в който не можех да си позволя парите за индивидуален режим. Но започнах да правя нейни рецепти, които открих, както и упражнения. В последствие спрях “белите отрови” захарта и брашното. И така успях за стигна до 57-58 кг. През февруари месец тази година реших, че е време отново да се свържа с Руми и го направих. Толкова много съжалявам за пропилените си години в мъки и зор да отслабна. Само за три – четири месеца аз бях неузнаваема!50 кг, стегната и във върховна форма!!! А най – важното, хапвах всичко, което обичах 🙂

Понеже бях правила доста от упражненията, бързо минах от начинаещи към напреднали. Всяка седмица имах разлика не само в кг, но и в обиколките. Нямах търпение да дойде другият ден и да започна деня си с тренировка.

Вече няма по-щастлив човек от мен, благодарение на Руми. Понеже всеки ден тренирам с нея, имам чувството, че я познавам от години и я чувствам много близка. Поради тази причина, често ѝ задавах, може би за някои глупави въпроси, но тя винаги ми отговаря подобаващо и мотивиращо.

Това е вече моят начин на живот и не само моят, а и на цялото ми семейство!

Благодаря ти, Руми!!!

Помисли за всички хубави неща, които те очакват и ми изпрати имейл само с 2 думи „искам промяна“! Твоята промяна те очаквааа 🙂