Отслабване Тара

Днес искам да те мотивирам с промяната на Тара – изключително позитивна и готова за промяна млада жена, която има невероятна усмивка. Скривам лицата на клиентите по очевидни причини и няма как да видиш каква огоромна промяна има в лицето! Няма ги бузите и пухкавината и усмивката й е станала още по-заразяваща – страхотна усмивка имаш, Тара!

Резултатите й за 2 месеца са впечатляващи!
(Тара е с тежък кокал, не й давам повече от 56-57 кг, ръст 165 см)

тегло – 74 / 66кг.(-8кг.)
бюст – 93 / 91см.(-2см.)
талия – 74 / 66см.(-8см.)
ханш – 103 / 91см.(-12см.)
бедра – 61 / 54 см.(-8см.)
бицепс – 34 / 28см.(-6см.)

Ако искаш да ти изготвя персонално меню съобразено с храните, които обичаш и без тези, които не обичаш, пиши ми на имейла, има го в страницата За контакт.

Оставям те с нейния разказ 🙂

отслабване Тара

Привет от голямата усмивка 🙂

Аз съм Тара на 26 години, не много висока (165 см) и до там….

Пиша това писмо, за да разкажа историята на моето тяло и това, което то преживя през последните години. Пиша и до всички, които се чудите дали сега му е времето и дали да не отложа до понеделник или след тези бисквити няма да ям повече…до следващите, дали да не е другия месец и след Великден… ха

Толкова е трудно да си жена, в главата ти има толкова много мисли, че дори не можеш да им хванеш посоката.

Сега да ви запозная с това, което ме доведе до тук. В живота си никога не съм била изключително слаба, винаги съм си имала малко коремче, крачета, дупе като на мравка и такива меки неща, но никога не съм била пълна. Обичах да бъда активна и постоянно се движех и се занимавах с какви ли не спортове. Но също така и обичам да похапвам и то все разни сладкарски изделия, включително и пагубния за мен шоколад.

Започнах диетите може би на 14-15 години, не знам защо го направих, може би под влиянието на по-голямата ми сестра, но след 1 седмица на супер строга диета (от сорта на 2 кисели млека на ден, 2 краставици и т.н.) не можех да се вдигна от леглото, без сили бях останала и се наложи да се захранвам стабилно… та, може би тогава прецаках нещата.

От там на сетне съм опитвала какво ли не, но ако трябва да съм честна пред вас и себе си, имах и проблем със самочувствието и вярата в собствените си сили, бях подложена на тормоз в училище от зли деца (на които не се сърдя вече) и те ми насадиха милиони комплекси, тези комплекси ме преследваха и решението си мислех, че е в идеалното тяло 🙂 хахах Глупаче!

Ами при мен наддаването дойде след университета и факта, че нямам работа. Изпадах в особени състояния на преяждане, уж да запълня празнотата и после строго наказание-глад уж да ги оправя. За да запълвам времето и празния си стомах, започнах да майсторя разни мъфини, сладкиши, солени фъчове и какви ли не кулинарни вкусотии и проблемът беше че ми се получаваха, всички много ги харесваха, включително и АЗ. И не можех да спра, а пък уж съм толкова дисциплинирана, не знам какво се случваше по това време с мен, но знам че и други са били в капана с мен…когато ти се хапва и чипс и картофки и вафла и шоколад и …и …и не се наяждаш, нищо не те засища и вече загубваш вкусовете, важно е количеството.

Та за да изляза от този омагьосан кръг, прибегнах към старите познати…ето тук се включиха диетите, препаратите за отслабване (наричам ги така, защото сега знам, че това е само химия и нищо повече-една отрова в контролирана доза), отслабващите колани, масажори, упражненията на разни звезди, книги със съвети за диети и какво ли още не.

отслабване с персонално меню

Накратко ще ви запозная с диетичната си биография 🙂

Опитвала съм ВСИЧКИ, ама наистина всички диети…включително 90 дневни, на Аткинс (аз не ям месо), Саут Бийч, диетата с кленов сироп (ето това никога не го правете 10 дни глад на някаква отвара…не знам къде ми беше ума), цветна диета, диета с плодове и чай, диета с ….ами май писмото ще стане доста дълго така че спирам до тук, пък и май не съм сигурна, че ще си спомня всички 🙂 И така след тези саморазрушителни опити да постигна нещо добро, аз съсипах всичко…започнах да боледувам постоянни, започнах да хапвам повече и накрая се докарах до едно състояние, от което не мислех че има излизане.

Тогава започнах да правя всеки месец, детоксикациите на д-р Михайлов (това са 3 дни на сок по време на пълнолуние) и май нещо в мен се пречупи, започнах да разсъждавам малко повече и да ценя здравето си. Пък и имаше ефект, не особен върху теглото, но вече не боледувах толкова. Но това не беше достатъчно, исках да се чувствам добре, исках да обличам това което ми харесва, а не това което ще скрие недостатъците ми.

И тогава си спомних за един сайт с упражнения, бях си го запаметила на браузера и сега му дойде времето, разгледах го доста обстойно, прочетох всичко, размислих се и реших…това ще е новогодишното ми обещание 🙂

И така писах на Руми, разказах й всичко и тя веднагически реагира (Бележка от Руми: напоследък реагирам по-бавно заради многото писма 🙁 но отговарям на всеки!)…чак не ми остави време да се почудя 🙂 Прати ми програмата и упражненията и леки насоки (не че след това не я засипвах с въпроси) и още на следващия ден започнах. Започнах и да си водя нещо като малък дневник, за да се следя…още си нямам доверие 🙂 Но знаете ли какво…всичко се оказа доста по лесно…

Е, да, в началото докато свикна да си готвя всичко, да купувам определени неща от магазина, а други (преди обичайни) да подминавам, да ставам по тъмно за да правя една бърза кратка тренировка и после след работа пак да тренирам-силово…ами трудно е…ДААА при това много, всички около мен си хапват, лежат си и им е добре, а аз постоянно в движение хвърча като линейка, да напазарувам, да тренирам, на работа, вкъщи да оправя…не ми оставаше време за социален живот, но бях решена този път да изпълня докрай нещата, пък да става каквото ще 🙂

Менюто на Руми ми хареса много, научих страхотни рецепти с неподозиран вкус, контролирам порциите с малки мерилки и не съм гладувала и ден (честна дума 🙂 ). Научих се да пазарувам на куп и така спестявам време, готвя си у дома и си нося на работа. Това, което обаче най-много ме спечели бе, че Руми използваше храна и упражнения у дома-толкова просто 🙂 И след месец и нещо, една сутрин станах и посегнах към любимите ми дънки…обух ги и те ми бяха уникално широки 🙂 ЕЕЕ знаете ли няма такова усещане…и 10 000 000 сладкиши и 100 часа лежане не биха могли да ми донесат такава наслада. Тогава видях истинската промяна и осъзнах какво е станало…ами аз съм се променила…няма го корема и паласките, изчезнали са и бричовете…еее има какво още да се желае, но все пак това е успех.

fitnes_instruktor_1_change_Tara

Сега докато четете това, аз все още се боря с дебеланата в мен, все още е в главата ми и се търси в огледалото, но там вече живее друг човек, много по-усмихнат, много по-позитивен и някак винаги приповдигнат(това ми е от упражненията).

Забавлявам се с тренировките всеки ден, забавлявам се докато приготвям храната си, забавлявам се когато си избирам дрехи и се чувствам като нов човек.
Пожелавам си много сили за много новите предизвикателства 🙂 А на Вас…ако сутрин като станете и се погледнете в огледалото и от там ви гледа едно подпухнало, отпуснато и тъжно човече, ако когато се обличате, изпитвате ужас от това дали днес дрехите ще ви станат, ако когато се събличате се молите никой да не ви гледа, ако си похапвате тайно, ако прекалявате с щанда със захарите, ако пак ви повали последния вирус и ако сте опитали какво ли не…попаднали сте на точното място. Просто си позволете да опитате, може би и при вас това ще любов за цял живот (надявам се).

Ето и резултатите ми преди и след 2 месеца:
тегло – 74 / 66кг.(-8кг.)
бюст – 93 / 91см.(-2см.)
талия – 74 / 66см.(-8см.)
ханш – 103 / 91см.(-12см.)
бедра – 61 / 54 см.(-8см.)
бицепс – 34 / 28см.(-6см.)

P.S. Руми, благодаря ти, ти ми спаси живота, тогава когато мислех че няма надежда да се видя така както винаги съм искала, ти ми каза, спокойно ще стане. Сега виждам наченките и наистина вярвам, знам че пътят е дълъг и трънлив и знам, че имам още много, но най-хубавото е че поставих началото с теб 🙂 Ти за мен винаги ще си спасител и винаги можеш да разчиташ на мен. Не се познаваме лично, но аз съм те виждала веднъж, случайно(нали и аз живея в София)…стана ми толкова благо и мило и аз така съм свикнала да те виждам всеки ден (от клиповете) че ти си ми като най-добър приятел :* Целувам те и дано наистина да помогна на някой с историята си 🙂

Бележка от Руми: ако ме видиш на улицата, ще се радвам да ми се обадиш 🙂 Събирам си снимки с читатели, вече имам доста в телефона 🙂

Ако искаш да ти изготвя персонално меню съобразено с храните, които обичаш и без тези, които не обичаш, пиши ми на имейла, има го в страницата За контакт.