Отслабване Таня

отслабване без йо йо

Прекрасни, мотивирам ви с разказа за промяната на Таня. Таня в никакъв случай не беше с наднормено тегло, но имаше желание да изглежда по различен начин. Работихме да постигне целите си, като разгърне генетичния си потенциал.

Ето какво постигна за 9 месеца, като големите промени се случиха в началото, но Таня искаше повече, така че продължи да следва програмата за промяна на начина на живот, докато получи усещане за постигната цел 🙂

Мерки в началото и след 9 месеца тренировки и промяна на храненето:

Ръст: 165 см
Тегло: 53 – 49.9 кг
Талия: 67 – 61 см
Ханш: 96 – 93 см
Бедро: 52 – 49 см
Прасец: 34 – 31 см
Бицепс: 25 – 24 см

Искаш ли да разгърнеш своя потенциал и да ти помогна да хапваш вкусно и да тренираш максимално ефективно, само по 20-3 минути на ден?

Ако искаш да започнеш своята промяна, изпрати ми и мейл само с 2 думи „искам промяна“. Можеш да бъдеш в перфектна форма, като правиш точните и правилни неща за това, без да губиш време с диети и дълги тренировки. Каквито и диети да спазваш, ако се върнеш към стария си начин на хранене, ще има йо йо ефект. Затова ще работим за промяна на начина на живот и изграждане на навици, с които да постигнеш целите. Ще хапваш вкусна храна и ще тренираш кратко и ефективно.

Тук може да видиш още снимки от преди-след промяната на начина на живот на други читатели.

отслабване с храна

Оставам те с разказа на Таня

Аз съм Таня, на 26 години 🙂

Никога не съм се смятала за дебела, но имах разни комплекси свързани с паласките, корема и ръцете си. В един момент обаче, започнах да се закръглям и да трупам точно в тези зони.

Никога не съм спортувала! Имала съм периоди, в които съм си казвала край променям начина си на живот, започвам да правя упражнения и спирам да ям боклуци. За мен това означаваше бъркани яйца, по – малко шоколад и малко коремни преси, с една дума, детска му работа!

През пролетта на 2015-та година открих сайта на Руми и не можех да повярвам, че е възможно след 3 месеца на персонално меню и спорт да има такава ОГРОМНА разлика при някои жени. Мотивирах се и си казах щом те могат и аз мога.

Започнах да правя 90 дневното предизвикателство. Бях стриктна първите 2 месеца, спрях да ям мазни неща и хляб, пиех многооо вода. Забелязвах че, има промяна, сега ми се струва нищожна, но тогава си мислех, че съм постигнала много. В момента, в който се прибрах от морето, мотивацията ми отиде на кино, започнах да си хапвам и спрях тренировките. В резултат, се сдобих с големи паласки, мазнички ръце, бедра и корем…ужас! Това ми беше най- отпуснатия период!

Есента на 2015-та се сгодих, това означаваше, че ще бъда булка, а не исках да съм дебела булка! Отново започнах да разглеждам сайта на Руми, имах около 6 месеца до сватбата.

Писах й! След няколко имейла, в които обсъждахме какво обичам да хапвам и какво не, какво не си харесвам и на коя част от тялото си искам да наблегна, тя започна да изготвя менюто ми.

Когато го получих, наистина не можех да повярвам, че ще ям пица и спагети и ще отслабвам….да имаше разни грамажи на храните, от които нищо не разбирах, но това си бяха пица и спагети все пак. Когато си купих кухненска везна и започнах да меря всичко, видях че количеството храна беше много по- малко, от това което бях свикнала да хапвам.

Няма да лъжа първите няколко седмици ми беше много трудно, чувствах глад постоянно. За шоколад мечтаех всеки ден. Случвало се е да сънувам как ям торта и на сутринта да се стряскам, че наистина съм я изяла. В някои от менютата имах сладка закуска, която изяждах с такова неописуемо удоволствиеее!

Най-гадният момент за мен беше, когато излизах на вън и не можех да консумирам всичко което ми се искаше. Отивам на кафе, поръчват се торти, горещи шоколади, сандвичи, а аз си седя с един чай…без захар! Така се научих да пия чай и кафе без захар или мед 🙂

Имах достатъчно свободно време и се концентрирах само и единствено в това да си правя тренировката за деня и да си следя менюто.

След 1 месец се снимах и заедно с Руми сравнихме снимките с тези, които си направих в началото на програмата. Имаше ОЧЕВАДНА разлика!!! Ханшът някак магически се беше свил! Е, това беше, нямаше как да се откажа вече!

Завърших си програмата, продължих с 90 дневното предизвикателство, а след това с Дупемания. 9 месеца не спрях да тренирам и да ям по менютата си с леки модификации. Позволявах си повече неща за хапване, но нямаше как да загубя контрол, прекалено много се харесвах, за да си го позволя! 🙂 Лятото ми беше невероятно, носех неща, които преди просто нямаше как да да облека 🙂

Това е първото нещо, в което проявих постоянство! Наистина се превръща в начин на живот! Движението и това, че промених начина си на хранене ме кара да се чувствам специална! Вече не изпитвам нужда да изяждам всичко, което ми се мерне пред очите, научих се да се вслушвам в тялото си и да се наслаждавам на храната! Когато имаш 30 г сиренце за деня, се радваш на всяка хапчица, наистина хаха 🙂

Моят съвет към всички, които се чудят да ли поемат по този път, е да го направят, защото си струва на 10000%! Трудно е първия месец, после организмът ти свиква, а когато погледнеш снимките си преди и след и видиш какво си постигнала… ами велико е! 🙂

отслабване с тренировки

Изпрати ми имейл само с 2 думи “искам промяна” и започваме работа по твоята програма за промяна на начина на живот.