Отслабване Светлана

Здравейте, момичета 🙂

Днес ви мотивирам със Светлана, която е прекрасна, устремена, с нови навици и нови знания 🙂

Колко е важно да сме здрави, щастливи, в добра форма, за да сме пълноценни майки, дъщери, любими, приятелки нали? 🙂

Да, нужно е да се погрижим за себе си, преди да се погрижим за другите, защото само така ще го направим качествено 🙂 Нека не забравяме и, че това, което правим ежедневно, е част от възпитанието на децата ни. Тренираме, движим се редовно, хапваме жива, истинска храна (не от лъскави пакетчета)! Ежедневните действия се превръщат в навици.

Погрижи се за себе си и добрите си навици, и ми изпрати имейл с 2 думи „Искам промяна“ 🙂 Виж какво включва програмата за промяна на начина на живот :))

Здравейте!

Казвам се Светлана и съм на 29 години. Винаги съм била стройна и слаба. Никога не съм се притеснявала от това, че хапвам повече и на крак, защото на мен просто нищо не ми се лепваше 🙂

Преди 1,9 години се появи на бял свят дъщеря ми. По време на бременността напълнях с 20 кг. Дори след раждането, бързо свалих тези килограми без никакви усилия (възвърнах своите 57 кг ). Е, недоспиването и хапването „когато имам време“, играеха роля. Никога през живота си не съм спазвала диети и не съм тренирала какъвто и да е спорт.

Грешката, която правим много майки, е тази, да забравим себе си и своите нужди след появата на детето. Забравяме, че децата имат нужда не само от грижи и любов, а и от здрави майки 🙂

Така спокойна, че възвърнах килограмите си, се върнах към старите навици (хапване на бърза храна, пакетирана храна, мазно и газирано). НО, тялото ми се беше променило…всичко започна с бясна скорост да се лепи по мен. Целулитът започна да крещи от бедрата и дупето ми, паласките висяха от така фината до скоро талия.

Всичко продължи до заветните 61кг и до момента, в който не потърсих Руми. Стана много бързо, реших, че е време за промяна и не мога да се справя този път сама. Седнах на компютъра и написах Руми Илиева. Срещала съм много пъти нейни видеа в мрежата и винаги ми е правило впечатление колко мило и спокойно говори.

Това ми даваше чувство за сигурност и доверие в нея. Не съм се колебаела и за миг дали тя е човекът, просто бях сигурна, а и тренировите вкъщи ми бяха приоритет, тъй като нямам време и не харесвам фитнес залите. Така започнахме да кореспондираме с Руми. След като се запозна с мен и моите хранителни навици, започна да изготвя режима ми. Скоро след това той беше готов и моята промяна започна. Бях много мотивирана, но да си призная честно, първата седмица беше много трудна за мен и тялото ми (за човек, който никога не се е занимавал със спорт, освен в училище).

Трудна беше, докато не видях резултатите си още първата седмица. Тогава още повече се мотивирах. Та промяната беше видима не само на сантиметъра, а и в огледалото. Да, само за една седмица резултатите ми бяха – 2 кг и много в сантиметри. По-мотивиращо от гледката в огледалото няма 🙂

Продължих да спазвам режима си и тренирах уверено, че правя нещата, както трябва, и съм избрала правилния човек. Руми винаги е била насреща, ако съм имала трудни моменти и въпроси. След 8 седмици спазване на режима, аз надминах дори и първоначално поставените си цели. Сега имам нови по-големи, защото разбрах, че мога, и най-важното, разбрах как, благодарение на нея.

Благодаря, Руми! Ти си страхотна!

Дааа, целите стават все по-високи с времето, но промяната винаги започва с една малка крачка 🙂 Направи я и ми изпрати имейл с 2 думи „Искам промяна“! Виж какво включва програмата за промяна на начина на живот :))