Отслабване Стефи

отслабване с Руми

Мотивирам те с разказа на Стефи, която ми изпрати снимките си 1 година след като сме работили заедно. Резултати са постигнати по-бързо, но финалните снимки са след 1 година, затова и така ги надписах. Стефи е майка на 2 деца, която изглежда като тийнейджърка. Да я поздравим за волята, постоянството и енергията, която струи от нея!

Искаш ли да влезеш в перфектна форма, докато хапваш вкусно и тренираш вкъщи по пижама, по 20-30 минути на ден? Пиши на Руми само 2 думи “искам промяна” и тя ще ти изготви вкусно персонално меню, като адаптира любимите ти рецепти, така че да може да и ги хапваш и да отслабваш. Може да видиш какво включва програмата за промяна на начина на живот, която следва и Стефи.

Здравейте! Казвам се Стефи и съм на 34 години.

Бих искала и аз да споделя как се запознах ми с Руми и да съм в хармония с моето тяло. Надявам се моята история да мотивира всеки, който се е решил на промяна за красиво и здраво тяло, защото именно от публикуваните истории разбрах, че всичко е възможно, само трябва да направиш първата крачка.

Винаги съм била слаба и стегната. Когато забременеях първия път бях 28 години и 49 кг., но вследствие на доста обстоятелства започнах да задържам вода и изглеждах като един балон пълен с вода, влязох в родилното над 90 кг, раждах секцио и не успях да се възстановя бързо (заради лекарска грешка). След 1 година бях свалила около 30 кг (вода), но забременях пак и всичко отначало, пак влязох в родилното над 90 кг., след година пак около 30 кила на долу, нооо ми останаха около 15 кила които не помръдваха,. Мислех си че като тичам след децата и постоянно съм в движение ще сваля, но уви.

Наложи ми се да си потърся рокля за някакъв повод, пробвах рокли, а в огледалото го нямаше онова хубаво тяло, на което каквото и да му се сложи изглеждаше красиво, чувствах се като наденица. Постоянно ме болеше нещо, все исках да си полегна че бях уморена. В един момент просто се отвратих от себе си и от това как изглеждам, омръзна ми корема да се подава над дънките, големи ръце, а за седалището и краката да не говоря. Исках ПРОМЯНА и то ВЕДНАГА.

До този момент никога не бях спазвала диети, не знаех как ще се чувствам, но това ми се виждаше правилния път. Приятел ми даде диета, но постоянно бях зверски гладна, е резултат имаше за месец бях свалила 6 кила, но си помислих „Как ще трябва да задържа резултата? Та ако трябва постоянно да съм гладна, какъв живот ще е бъде това?”. Заедно с диетата правех и упражнения, които ми беше дала най-добрата ми приятелка.

Не след дълго се контузих, моята приятелка ми каза че трябвало да загрявам преди тренировка и ми прати линк с тренировка на Руми, и… ооо небеса, казва ти се как правилно да изпълниш упражнението, как да дишаш, не си сам, когато тренираш, защото срещу теб е един весел и позитивно настроен човек, и всеки ден различна тренировка, а не офффф сряда пак кофички и tuck jumps (примерно), и така започна моята промяна към ЩАСТЛИВ ЖИВОТ.

меню от Руми

Веднага писах на Руми (април 2014 г.), тя беше на път, но въпреки това светкавично получих моето вкусно персонално меню и тренировки. И резултатът след първата седмица беше светкавичен, не само килограм и сантиметър на всякъде, а и нови мускулчета, както и енергия и удовлетворение от себе си и всичко това придружено с вкусна храна.
Сега тренирам с всички програми, които пуска Руми на сайта, като вечер с нетърпение ги чакам да ги качи, за да не се бавя сутрин, тъй като ставам в 5 за да тренирам и после душ, каране на децата до детските им градини и от там на работа, която е на 85 км от нас. А когато пътувам към работа забелязах че съм една от малкото които са щастливи и усмихнати рано сутринта. Казвам го не, за да се хваля, а за да покажа че няма невъзможни неща, всичко може стига да има желание.

Вече съм станала доста издръжлива и силна 🙂 Ако усетя че ме обладава мързел да стана да тренирам, си припомням как се чувствам след тренировка и как протича денят ми, зареден с енергия и пълен с нови идеи, а когато не тренирам постоянно ми се спи и съм някак отчаяна и нервна.

В края на 90-дневното предизвикателство се чувствах като машина. Постигнах целта си 51 кг., но се чувствах малко слаба, сега съм 52 и влизам във всички дрехи, които носех когато бях 47-49 кила, но те вече не висят, а ми стоят много по-добре. От септември 2014 г. съм хвърлила и кантар и сантиметър, вече не ми трябват мерки АЗ ЖИВЕЯ и просто се чувствам СТРАХОТНО в кожата си.

Със съветите и мотивацията на Руми аз се научих да се храня правилно и качествено, дори и без меню което да следвам. Сега вече само опитвам някои храни като торти или пица, не преяждам. Също така станах голям кулинар, започнах да готвя – а преди мразех да стоя около печката, вкъщи съпругът ми готвеше, а какви вкуснотийки правя, щом и децата ги ядат 🙂 .

Руми ме посъветва, че ако ми се яде сладко да си го приготвя сама, постоянно експериментирам, а за да не изяждам всичко, споделям със съседите и роднините 🙂 та започнаха и да ме хвалят.

Руми ми показа правилната посока, за това как да се грижа за тялото си. Аз съм силна, аз съм здрава и страхотно изглеждаща жена на 34 години ще направя тази есен, родила съм 2 деца, а изглеждам много по-добре от тийнейджър. Вече не преживявам, а ЖИВЕЯ и нищо не ме боли, усмихната съм, щастлива съм и позитивно настроена, правя всичко с лекота.

За да постигнеш това което искаш трябва наистина да го пожелаеш. Преди каквато и да било промяна, трябва да повярвате, че тя ще се случи, никой не би се борил за нещо, което смята, че няма да постигне. Не е трудно, когато знаете, че е възможно.
Обичайте се. Вкус се възпитава, навици се изграждат!

тренировки с Руми

Искаш ли да започнеш своята промяна сега и да имаш подкрепата на Руми през цялото време? Когато паднеш, Руми ще ти подаде ръка и заедно продължавате до постигане на твоята цел! Хапваш вкусно, тренираш кратко вкъщи и имаш подкрепата на Руми. Пиши й само 2 думи “искам промяна”.