Отслабване Соня

Прекрасни, какво е първото нещо, което ви хрумва, когато в живота ви се опита да влезе ново начинание :)) Много вероятно да е “нямам време” :)) Не мога да готвя, кога ще тренирам, семейство, деца, работа…аз съм просто човек, не супержена :))) Нооо, не подозирате какви сили владееете, докато не започнете :)) Да, не сме свръхчовеци, а просто жени :)) А какво ще кажете за мама, която кърми бебче, има и дете в училище, още едно в ясла? Домакиня, съпруга…:)) О, не е фантастика, реалност е :)) Запознайте се със Соня!

Ето какво казва тя “Ако вярвате, че едно нещо го можете, или пък, че не го можете, то и в двата случая ще сте прави!”

Кажи си, че можеш, и ми изпрати имейл с 2 думи „Искам промяна“ ? Виж какво включва програмата за промяна на начина на живот.

Насладете се сега на Соня, мотивирайте се с разказа й, всичко е възможно! Как мислите, дали й е било лесно, а като гледате снимките й – струвало ли си е? 🙂

Аз съм Соня, на 34 г.

След раждането на третото си детенце реших, че повече от всякога искам и заслужавам да изглеждам добре!

Два месеца след това се свързах с Руми Илиева! Не познавах работата й, бях “неграмотна” в нейната област, това малко ме притесняваше в първия момент!

Написах й, че мечтая за красиво, здраво и стегнато тяло…

Още от момиче съм слаба, като моите 43-47 кг в никакъв случай не се отъждествяваха с перфектна фигура – имах тлъстинки по корема, брич, целулит… Възхищавах се на плоските коремчета, пресите, стройните бедра…!

Не съм се подлагала на диети, любител съм на вкусната храна и сладките нещица, още повече, че съм напълно способна да си ги сътворявам сама!

Никога нищо не съм тренирала през живота си!

Преди малко повече от две години за първи път чух името на Руми, с чиято помощ моя братовчедка беше станала неузнаваема! Ефектът наистина беше “Уау!” .

Тогава името на Руми просто остана в главата ми – сигурно подсъзнателно съм знаела, че тя е човекът, към когото ще се обърна един ден!

И така – от второто майчинство влязох в третото, (отбелязвам за всички, които вярват, че секциото е оправдание да имаш корем – и трите ми раждания са със секцио!).

Този път не ми се чакаше “да се прибера с времето”! Килограмите ми се възстановяваха със свое темпо, но вече търсех друго – кардинална промяна, на съответната цена!

Да, има жертви! Излизаш за известно време от установената зона на комфорт, но…бързо изграждаш нова такава! Както се казва “не всичко е цветя и рози” и е нормално да е така!Стремежът, постоянството и трудът, обаче, дават своите резултати винаги! И никак не се бавят! Не се отчайвайте!

Казват, че човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му!

Но човек определено е това, което мисли! Ако вярвате, че едно нещо го можете, или пък , че не го можете, то и в двата случая ще сте прави!

В началото и аз исках повече, отколкото можех, но важното е, че го исках, че го вярвах, и именно това ме теглеше напред!

След като се свързах с Руми, само с два – три имейла уточнихме какво да включи в менюто ми. Имах си своите палачинки, сладолед, шоколад, баница, чийзкейк, брускети, бисквити и всичко останало, с което се храня и обичам, в неподозирано вкусни варианти! А това далеч надхвърли очакванията ми!

И понеже кърмя, Руми се съобрази и с това, когато изготви моя режим. Имам добавки, преди и след като заменя две кърмения на бебето с друга храна!

Три основни хранения, две междинни закуски и добавката за кърменето – има моменти, в които това няма изяждане, ако денят определено е от малко по-натоварените!

Промених начина си на готвене, открих интересни съчетания и продукти, интегрирам и семейството си към това. Всъщност и за тях приготвям същото, само че те си хапват далеч по-големи количества от мен, за което често им завиждам!

В началото наистина ми беше някак объркано…затруднявах се да приготвям храна за себе си и отделно за останалите, това ме бавеше, още повече, ако им се хапваше нещо друго, (пък и децата си имат своите предпочитания)… Променяха се хранителните ми навици – режимът си е режим, когато се следва и не се отклоняваш… Имаше моменти, в които усещах глад, поради намалените грамажи…и все ми се хапваше нещичко, и по възможност повечко…! Бях в търсене на удобното време за тренировка или просто на някакво свободно време за тренировка!

Но това е само първите десетина дни, после всичко си идва на мястото!

Всяка седмица се проследява напредъка в резултатите! За мен е истинско вълнение момента със сантиметъра пред огледалото! И обратния имейл на Руми!

А Руми е много изчерпателна, детайлна, обръща внимание на всяко едно изречение, дори да е само обикновен израз на емоция, споделяне!

И придава стойност на всеки напредък!

Не всичко става с лесна ръка, но важното е да го виждаме и оценяваме там, където е тръгнало да се случва!

И ето, че и аз прогледнах в това отношение – на пръв поглед невъзможните в началото неща, вече не са толкова невъзможни!

Спомням си, че когато си пуснах тренировките за Супер Напреднали, а бях съвсем в началото и тренирах за Начинаещи, си казах, че аз едва ли ще стигна чак дотам, но ето … тук съм, стигнах!

Още на втората седмица усещах стягане, мобилизиране на мускулите. С времето някои упражнения постепенно ставаха лесни и това обнадеждаваше, правеше ги вече не така страшни!

Аз си мислех, че или не ги изпълнявам както трябва, или просто се справям! Оказа се второто!

Имах и моменти, докато тренирах, когато си казвах, че “ето, още 5-6 секунди и спирам, днес съм дотук” или “това не го мога” и въпреки това стигах докрай! Всъщност, докато се уморя наистина, а не до мързел, и тренировките са приключили. Просто не са дълги!

Това ми позволи да ги вмъкна в и без това претъпкания ми график със задължения, и с бебе, училище, ясла, балет, английски…на моменти ми беше “мноооого весело”, ама наистина в кавички!!!

Случвало ми се е и да пропусна тренировка и се чувствах така, все едно съм пропуснала да си измия зъбите,че съм пропуснала да се изкача още едно стъпало нагоре!

Равносметката е следната:

•щастлива съм, че започнах;
•че не отложих във времето;
•че стигнах дотук!

Продължавам, понеже има върху какво да работя още, поставям си нови цели и най-вече, защото го искам с цялото си същество!

И защото всичките ми усилия дотук дадоха своя резултат и смисъл!

Придобих знания как и с какво да се храня. И важното е, че ми харесва!

Научих се да закусвам и не само!

Имам нови любими храни.

Наспивам се бързо.

Сутрините ми започват с кафе и мляко и с някоя от новите ми любими закуски, а не с лишения!

Тренирам, защото това ме кара да се чувствам успяла! И добре!

Промяната идва, стига да искаме, а не да търсим оправдания! За мен е като едно дълбоко вдишване – поех нова глътка чист въздух!

Благодаря на Руми за прецизността! Аз вече й казах, че за мен тя е творец, наред с всичко останало!

Обръщам се към всички, които четете – това е мое преживяване, моя борба, мой личен момент, изпитвам притеснение от снимките си, но желанието да покажа постигнатото и да помогна на някого да се реши, надделя!

Момичета и момчета, всеки от нас може да бъде такъв, какъвто иска! Осмелете се да направите първата крачка и никога не се връщайте назад!

Пожелавам успех на всички и на себе си!

Искаш ли да започнеш сега, да се чувстваш добре, уверена и можеща, да придобиеш нови знания, изпрати ми имейл само 2 думи „искам промяна“ и започваме да работим заедно!