Отслабване Савана

отслабване савана

Доза мотивация със снимките на Савана 😀

За 3 месеца Савана се промени много. Усещах го по ежедневната ни комуникация. Изключително любознателна, питаше какво ли не и учеше със страшна скорост. Виждах как разцъфва красиво цвете. Патенцето се превръщаше в лебед и ме правеше много щастлива, че съм част от тази промяна.

giri-savanaВъзхищавам се на желанието й за борба. На това как сама си направи по-тежки гири, след като й казах да тренира така, че да й е трудно.

Тренировките са кратки и трябва да се извлича максимума от тях, защо да си губиш времето с леки гири?!!

Изключително много се зарадвах на новата й татуировка, която си е направила това лято, когато са били на море в България (живеят в Париж).

Savana-tattoos-400pxWУсетих, че иска да живее, да се развива и да се наслаждава на всичко, през което минава.

Страхотна промяна – не само физическа, но и ментална и духовна.

Силна жена, с невероятна вътрешна красота!

Силен дух и нежно тяло! Истинска жена!

Савана, благодаря ти, научих от теб много!

———————————————
Ако искаш да ти изготвя персонално меню като на Савана, само с храните, които обичаш, без храните, които не обичаш, пиши ми на имейла. 5 седмици ще си пишем, отговарям на въпросите ти, показвам ти какво е нормално, мотивирам те, проследявам резултатите ти и има и бонус 3 тренировъчни програми. Повече информация за персоналното меню има тук.
———————————————

Здравейте мили дами! 🙂 Надявам се снимките и историята ми да помогнат на ново-започналите и на тези които тепърва ще започват! 🙂

На 27 години съм и имам две прекрасни дечица! На 23 родих първото си детенце! Преди това що годе изглеждах добре. Нямах сланинки… Е, в пубертета напълнях малко и от там получих малко стрии по дупето. Но не се оплаквах! Абе, общо взето си бях прилично пухкавичка! 😀

Винаги съм имала ниско самочувствие. Не се харесвах особено много и винаги съм искала да имам плосък и стегнат корем като на Бритни Спиърс! 😀 Да отбележа че тя беше и е моята любимка все още и може би за това съм искала винаги да искам да приличам на нея! 🙂 След две дечица и тя сега изглежда много, много добре!

Но никога не полагах усилия да направя нещо по въпроса. Коремчето ми си седеше винаги така леко тлъстичко и много мразех, като седна и да ми изскочи над панталона! 🙁 Естествено че близките ми винаги ми казваха, че нищо ми няма и че сам хубава и бла бла бла… Но аз не им вярвах и не се харесвах! 🙁

SAvana_change_back

След първото раждане успях да си върна килограмите. Станах 50 кг, но за малко и после станах 52,53 и така си останах, но се харесвах! Бях доволна че успях да сваля килограмите си въпреки че можех и още!

Преди близо 3 години преживях нещо, за което и сега като се сетя ми става много мъчно и болно! Но съм сигурна че всеки от нас си има такъв период от живота си, към който не иска да се връща и за който не иска да си спомня!

Беше една тежка година, през която много се промених, не физически! Промених се като човек, като характер…. Но сега всичко е наред. 🙂

Дойдохме със съпруга ми да живеем в Париж. Доста голяма промяна! Почти веднага забременях с второто си детенце. Беше много неочаквано и за мен беше наистина голям стрес. Искахме второ дете но не и точно в този момент! Но то като дойде не пита.

Бях станала от 53,54кг – 75кг! След като родих почти веднага свалих 7,8 кг…. Станах 56 кг и край! Ни нагоре, ни надолу! След втората бременност вече тялото ми доста се промени, Кожата ми стана по-отпусната, гърдите също се отпуснаха, дупето ми увисна, имах паласки… 🙁 Абе с една дума бях ужасна! Това ме съсипваше!

Като се погледнех в огледалото и виждах едно грозно и отвратително нещо! Да, така мислех за себе си! 🙁 Постоянно плачех и се депресирах все повече и повече! Това че бях далеч от близките си и приятелите си правеше депресията ми още по-задълбочена. Станах по-сприхава и изнервена! Бързо се ядосвах и се сърдех за незначителни глупости! Просто бях друга! Наложи се да пия лекарства, които ме успокояваха и които и до сега пия!

Майка ми ме усещаше и искаше да ми помогне, но беше твърде далеч! 🙁 Имала съм такива моменти, все едно съм затворено между 4 стени и край мен няма нищо и никой-празна стая! Затварях се и не допусках никой, дори децата си..!! Никой и нищо не можеше да ме извади от тази черна дълбока дупка!

За пред хората бях добре. Като ме питаше някой: Здрасти, как си!? Аз отговарях: Благодаря добре! И лепвах фалшивата усмивка!

Ох, беше ужасно и не искам да се сещам за този период!

И така, това че не можех да премахна тлъстинките много ме тормозеше. Исках да направя нещо но не знаех какво и как!
Един ден, както си ровех из You Tube да си търся музика, попаднах на едно клипче. Пуснах го и загледах с интерес! Естествено това беше Руми и показваше как да станем здрави, стегнати и красиви! 😀

Имаше адрес и аз веднага влязох и започнах да разглеждам! Доста поседях там. Прочетох доста от историите на други жени, които са се променили с нейна помощ. Стори ми се примамливо и реших да пратя едно съобщенийце! 🙂 Помолих Руми да ми помогне. Бях доста отчаяна и много се надявах това да е реално!

Когато тя отговори на имейла ми, направо не можех да повярвам! Не знаех да се радвам ли….!? Обсъдих това с мъжът ми. Той също разгледа сайта на Руми и решихме да опитаме! Нямах търпение да започна! Едвам дочаках менюто и тренировките си! 🙂

SAvana_change_side

В началото ми беше трудничко, както всяко начало! Иска се само да си упорит и постоянен в това, което правиш! Като видях резултатите след 1 месец бях направо поразена и не можех да повярвам, че това съм аз! И така до ден днешен не спирам да тренирам! Изглеждам добре! Вече се харесвам в кожата си! Изглеждам добре в каквато и дреха да вляза! Щастлива съм от начина, по който изглеждам! Доволна съм от това което постигнах с помоща на Руми, и не мисля да спирам! :* БЛАГОДАРЯ ТИ РУМИ! :* ЩЕ СЪМ ТИ ВИНАГИ БЛАГОДАРНА ! :* :* :*

———————————————

Да поздравим Савана за невероятния й дух, воля и позитивизъм!