Отслабване Рени

Как сте, момичета? 🙂 Готови ли сте за една по-различна история днес? Различна и забавна, в главна роля май си имаме Вино :)))

Такава е Рени, искрена и директна 🙂

Моята цел е Ти да постигнеш това, което искаш, имам решение за всяка ситуациация 🙂 Напълно разбирам, че всички имаме различен ритъм на живот, различни навици, различни приоритети и ценности 🙂

Е, Рени искаше да влиза във форма, но не беше готова да се раздели с чашата вино, затова й предложих решение 🙂 Резултатът е видим, налиии 🙂 И двете бяхме гъвкави, приемащи, разбиращи 🙂 Да, граници има, но я има и свободата в тези рамки 🙂

Кажи ми кое е твоето предизвикателство, за да ти предложа решение 🙂 За целта – изпрати ми имейл с 2 думи „Искам промяна“ 🙂 Виж какво включва програмата за промяна на начина на живот :))

А сега ви оставям с Рени и настроението, което излъчва 🙂

Здравейте пухкавелки,

Искам да споделя с колкото се може повече от вас…които съумеят да прочетат, разбира се, малкото ми словоизлияние до края, относно моята трансформация.

Няма да започна с това, че винаги съм била маниак на тема килограми, хранителни режими и главоблъскане с вечния въпрос „Как да изглеждам страхотно и секси?“. По-скоро ще започна с това, че моето мото е „Обичам да пуша, да пия и да ЯМ“ … както се казваше в една велика песен, хахаха :))

Та аз съм от онези примери, които Руми ще даде, които не са от най–стриктните, не са и от най–изпълнителните… абе не са и пример като се замислиш, защото да си го кажем честно – кой хранителен режим включва вино?! Въпреки че във всеки един аспект от живота си гледам да съм последователна и стремглаво упорита, уви, в начина си на хранене се оказа адски трудно. И то не заради трудността на индивидуалния режим, а поради факта че обичам да се глезя! Да си подарявам малки наградки, когато имам успешна сделка, успешен работен ден, изпълнена задача. Просто обичам да награждавам тялото си по какъвто и да е начин.

Винаги съм спазвала определени ограничения относно храненето си, макар и несъзнателно, но настъпи период в живота ми, в който това остана, меко казано, на заден план. Радвам се че взех решение и се обърнах за помощ, макар и самочувствието което имам, да не ми отстъпва, и това да е едно от най–трудните неща за всеки, а именно да кажеш: „Искам промяна и имам нужда от помощ!“.

Индивидуалният хранителен режим не е труден като за начало, трудното идва да го приспособиш като начин на живот. Няма да лъжа относно своето мото, а именно частта с пиенето или в детайли разгледано, ВИНОТО! Не мога де се кривя, обичам да пия вино „Една чаша да е, моя си е!“.

Истината е че няма правилен начин да се храниш добре, всеки си има свой начин на живот, своя гледна точка, вкус и предпочитания или иначе казано разни хора, разни идеали. Въпросът е да знаеш границата на всичко, да спреш, когато трябва, когато е най-сладко. Това ми липсваше и на мен, както предполагам и на много други – да знаеш границата.

Хранителният режим е неизменно сързан с тренировки, както беше и моят. Като човек, който тренира от почти 20 години, не мога да кажа, че ме затрудни, но определено беше подбран с правилните упражнения и натоварвания. Аз лично следя сайта на Руми от години, следвала съм два от тренировъчните й режими в продължение на 1 година и бях запозната с творчеството й, така да се каже.

Тренировките отстрани изглеждат лесни и прости за изпълнение, но разгледани в детайли и на практика, са добре структурирани, последователно натоварващи и синтезирани. В крайна сметка, за да се облечеш, отидеш, тренираш, прибереш, изкъпеш и починеш в края на деня е заместено с две думи, голямото оправдание – „Нямам време“. Докато това при Руми го няма, при нея и 5 минути на ден да са – „Важни са и имат смисъл!“. Затова колкото и уморена и психически смазана да се прибирах от работа, имах една мисъл „ 30 минути и с чиста съвест ще си хапна и изпия чашата с вино“.

Отслабнах близо 10 кг, като имам желание и намерение за още някое друго килце да се стопи, пътят е пред мен и нищо не може да ме спре, вече знам как и начинът да го постигна също ми е известен, няма да казвам благодарение на кого, само ще й благодаря.

И сега, когато добавям финални щрихи на своя разказ, който се надявам да вдъхнови ако не 100 човека, то поне 2ма, искам да кажа „Наздраве и наслука, това което не се постига с пот, се постига с много пот и воля!“

Вярвайте в себе си, вярвйте в тялото си! То я вашият облик, грижете се за него така, за да ви се отблагодари и радва то!

Изпрати ми имейл само 2 думи „искам промяна“ и започваме да действаме!