Отслабване Рая

Днешната мотивация е от Рая и показва промяна за 1 година. Започнахме да работим заедно няколко месеца след като беше родила и кърмеше. Ето какво постигна с постоянство, воля и желание:

-28 см от талията
-22 см от ханша
-13 см от бедрото
-7 см от прасеца
-8 см от ръката

Искаш ли да влизаш във форма, докато хапваш любимите си рецепти, адаптирани от Руми? Изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и започваме да работим за твоята перфектна форма. Тук може да видиш какво включва програмата, която изготвям.

Здравейте,

Всичко започна след като родих първото си дете … Всичко беше прекрасно, може би бях малко объркана в началото, но все пак ми е за първи път. Начинът ми на живот се промени, имахме доста безсънни нощи, дните минаваха като на сън. Определено първите месеци след раждането бяха тежки, но аз трябваше да бъда пълна с енергия и силна, за да мога да се грижа пълноценно за бебчо …

Четири месеца след като се бях възстановила от секциото започнах да се оглеждам повече в огледалото и това, което виждах никак не ми харесваше и не се чувствах добре. Определено напрежението, умората и недоспиването си казаха думата. Хранех се безразборно и то най-вече със сладкиши и различни шоколадови изкушения. Не се движех много, ако имах свободно време все гледах да си почивам.

Исках да отслабна, търсех диета която да е подходяща за кърмачки, но все се страхувах да не ми спре кърмата и го отлагах за след като приключи кърменето. Понеже килограмите започнаха да се покачват не изчаках и започнах упорито да си търся специалист, който да ми изготви режим.

След не дълго търсене в интернет споделих с мъжа ми, че съм прочела в сайта на Руми за жени, които са спазвали нейно меню докато кърмят и това не им попречило да кърмят и отслабват. Убедих го, че всичко ще бъде наред и така писах на Руми : „ Искам промяна „.

И на 04.12.2015г. Започна моята промяна. Определено ми беше трудно – храната беше в по-малки количества от тези, на които бях свикнала и имаше тренировки. Беше трудно, но само първите 2-3 седмици, после се свиква и даже ти доставя удоволствие, когато виждаш резултатите от усилията, които си положил.

Трябваше да готвя различна храна за себе си и за мъжа ми, беше предизвикателство и все още е.
(Бележка от Руми: не е нужно да готвите различно за всеки, защото цялото семейство може да следва вашето меню, даже и децата. Просто им казвайте, че пробвате нови рецепти 😉 )

След няколко месеца следване на менюто виждах промяна и това много ме мотивираше да продължа и продължих…Първите 4 месеца бях много стриктна, правех от позволените заменки понякога. За тези месеци се бях научила какво да ям и по колко и не следях режима много, но си признавам, че съм се връщала към него отново.

Тренирах по минимум 4 пъти в седмицата, беше доста изморително. В началото чувствах слабост, потях се много, не ми достигаше въздух и не можех да изпълнявам упражненията правилно.. Напълно нормално предвид начина ми на живот. Това беше само първите няколко седмици след това усещах как ставам по-силна и по-издръжлива.

Благодарение на упражненията кожата ми не се отпусна, а даже напротив, стегнах се, почти изчезна целулита и се потя по-малко.

Това са моите резултати след по-малко от 1 година :

-28 см от талията
-22 см от ханша
-13 см от бедрото
-7 см от прасеца
-8 см от бицепса

Наистина не очаквах, че ще постигна толкова много през тази една година. От както започнах
да се грижа за себе си или по-точно от както започнах „промяната“ сякаш позволих на хубавите моменти, хубавите неща да влезнат в живота ми.

Благодаря ти Руми!

Не се колебайте да започнете своята промяна! Вярвайте в себе си и не се отказвайте при първата трудност! Успех!

Изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и ще ти покажа как да тренираш и готвиш за перфектна форма, и това да ти отнема под 1 час на ден.