Отслабване Рая

Здравейте, Прекрасни 🙂 Искам да ви мотивирам с историята на Рая, която получи Индивидуалната програма като подарък от своя приятел :)) Още по-хубавото е, че той реши да я подкрепи, хранейки се по менюто й (разбира се, количествата за него бяха различни 🙂 ) В компания винаги е по-лесно, но и Рая имаше своите предизвикателства :)) Важното е, че беше твърдо решена да постигне целта си, а още след първия месец разбра, че победата ще е нейна! 🙂 Сладкишите на колегите вече не са изкушение, сега тя ги изкушава и вдъхновява! :))

Искаш ли победа, Напиши ми имейл само с 2 думи “Искам промяна” 🙂

Здравейте на всички! Реших да разкажа и своята история, за да вдъхновя още хора за промяната и да докажа, че е възможна!

Аз съм на 26 години и се опитвам да отслабна от вече не си спомням кога. Никога не съм била много дебела (така си мислех, докато не видях първите снимки), но винаги е имало килца, пречещи ми да си купувам дрехите, които искам и да се чувствам готина в тях.

Много пъти съм спазвала различни диети, ходех на фитнес, тичах в парка, но винаги се връщах към старите навици, захарта и чипса. Винаги думата диета е била много стряскаща, асоциирах я с глад, лишения и след това връщане на килограми бързо, че понякога и двойно.

Как разбрах за Руми? Моята сестра беше нейна клиентка преди време и разбира се, постигна невероятен резултат. Още тогава ми се искаше да опитам , но все се оправдавах, че не обичам да се лишавам от храна, не обичам да спортувам и най-вече волята ми е много слаба.

Постоянно говорех за това вкъщи, че искам промяна, че искам да се видя в друга светлина, че ми се иска да опитам 🙂 И един ден получих страхотна изненада – както аз го наричам, НАЙ-ХУБАВИЯТ ПОДАРЪК. Моят приятел се беше свързал с Руми, беше уговорил да получа режим, като подарък за рождения ми ден. Най-хубавото от всичко беше, че той ме подкрепи като реши, че заедно ще следваме режима и ще променим начина си на живот.

В началото бях малко изнервена и честно споделям, че първите две, три седмици ми бяха много трудни. Не знаех как да готвя за двама, постоянно в работата някой носеше нещо домашно – баница, торта и всякакви сладкиши. Мислех си, че това не е за нас, постоянно мислех за това, че не ям някакви неща, тренировките ми бяха много трудни, но имейлите с Руми ми даваха сила, обясни ми как да готвя, за да ми е по-лесно, мотивираше ме. И така до първия месец – когато видяхме снимките ни с половинката ми. Просто бяхме толкова доволни и още по-мотивирани! Вече не мислех, че ще се откажа. Исках още по-голяма промяна и я постигнах!

Сега продължаваме да хапваме всякакви вкусотийки от режима и сайта! Показвам на приятелите си снимките ми преди и след и те просто са удивени от промяната! Постоянно получавам комплименти от колеги и вече си купувам по-малък размер дрехи 🙂 Обещала съм си, че ако кривна от пътя, ще си погледна снимките и прекрасните имейли и те ще ми дадат сила и мотивация!

Научих, че всяка промяна е трудна, но е много сладка, особено, когато е споделена!

Благодаря ти, мила Руми! Без теб нямаше да успеем! 🙂

Подари си промяна, направи най-доброто за себе си 🙂 Изпрати ми имейл и започваме :))