Отслабване Полина

Здравейте, Прекрасни 🙂 Днес ви срещам с Полина, която за 5 месеца постигна страхотен резултат 🙂 Тя имаше подкрепата на съпруга си, направи си добра организация и започна да действа 🙂

Полина ми писа по препоръка на нейна приятелка 🙂 Винаги ме радвате, когато препоръчвате програмата ми, благодаря за подкрепата 🙂 Колко е хубаво, че сега тя пише история, като тези, които е чела, отваряйки сайта ми за първи път 🙂

Поискай промяната, погрижи се за добрата си форма и ти ще имаш своите преди-след снимки :)) Всичко започва с двете думи “Искам промяна” 🙂 Напиши ми ги и да действаме :))

Тук може да видиш какво включва Индивидуалната програма :))

Привет на всички, които четат моята история и се чудят дали да направят крачка към промяната. Ще започна с това, че съм на 27 години и имам 2 годшен син и не, килограмите ми не бяха от бремеността. Когато родих успях да сваля всичките 17 кг, които бях натрупала и то без много усилия за около 1 година.

Проблемът обаче дойде после, когато се успокоих, че съм свалила излишните килограми и си бях върнала предишното тегло (50кг). Тогава се започна едно тъпчене с всякакви вредни храни, като че ли си мислих, че щом съм свалила, сега мога да ям колкото и каквото си поискам, без да се отрази на това как изглеждам. Да, ама Не!!!

Съвсем скоро всичко,което бях изяла, се виждаше по краката, дупето, корема. Бях качила неусетно 6 кг, дори не се бях поглеждала в огледалото до една прекрасна вечер, в която минавайки пред него, нещо ми направи впечатление и се спрях, и започнах да се оглеждам отпред, отзад, отстрани и буквално се ужасих от това, което видях в отражението. Бях се превърнала в отпусната, кашкавалена млада жена с много целулит, паласки, бричове и т.н.

Тогава разбрах, че е дошъл моментът да се взема в ръце и да направя нещо хубаво за тялото, самочувствието и най-вече здравето си. Една приятелка ми беше споменала за Руми и нейните режими, с които и самата тя беше отслабнала 10 кг. Влязох и още същата вечер разгледах сайта на Руми и прочетох доста истории, като тази, която сега пиша (не съм си и помислила даже, че мога да съм от другата страна) и на сутринта най-накрая се реших да й пиша, в крайна сметка нищо нямаше да загубя, ако пробвам. Започнах да чакам нервно и да си поглеждам телефона през 5 мин за отговор.

Нямах търпение да започнем да си пишем и да видя с какво всъщност се захващам и дали ще успея да се справя. От първия разговор ми падна камък от съцето и разбрах, че тя е моя човек. Беше толкова мила и вярваше, че ще се справя, че не ми оставаше избор да не повярвам в себе си. Още след като уточнихме какво искам в менюто, тя ми изпрати тренировките, с които да започна, понеже наистина нямах търпени да се случат нещата.

След около 2 седмици Руми ми изпрати и режима и няма да лъжа, когато го отворих бях меко казано на ръба да се откажа, но пък вече се бях хванала на хорото, трябваше поне да се опитам да го изиграя. Трудното беше първата седмица, докато си организирам времето за готвене тренировки и гледането на сина ми, но пък Руми беше плътно до мен и при всяка трудност намираше начин да ми помогне и даде съвет, за което съм й безкрайно благодарна тя е страхотен човек и професионалист.

Готвех за цялото семейство. Мъжът ми също страшно много ме подкрепи и хапваше без претенции каквото му сервирам, пък и след 2рото 3тото ядене, вече беше фен на рецептите и как няма да не е, като всичко е страшно вкусно.Така неусетно с вкусна храна и кратки зареждащи тренировки, успях да сваля излишните кг и да се отърва от ужасния целулит, имам още доста за изчистване, но най-важното е, че отново започнах да се харесвам и се научих как, какво и колко да ям.

Сега съм си дала почивка за лятото, но от септември съм обратно в играта. Така, че момичета не се чудете, ако нещо не ви харесва или не се чувствате добре, пишете на Руми и тя ще ви помогне да намерите себе си и отново да се гледате с удоволствие в огледалото.

Благодаря ти Руми, че беше до мен, без теб нямаше да успея. Надявам се след някой друг месец да имам още по-добри резултати за показване!

И все пак, да си споделя резултата до момента за 5 месеца от 55 кг-48 кг.
Бюст 80 см-78 см, талия 69 см-60 см, ханш 84 см-80 см бедро, 54 см-50 см, прасец 32 см-31 см, бицепс 27 см-24 см.

Начинът на действие е ясен – тренираш редовно и хапваш любимите си рецепти в точни за теб количества 🙂

Напиши ми имейл с думите “Искам промяна” и се погрижи за себе си :))