Отслабване Никол

Здравейте, Прекрасни 🙂

Днес ви срещам с една млада и целеустремена дама, станала наскоро майка 🙂

Радвам се на нейната упоритост и желание за промяна!

Никол със замах изхвърли солети и карамелени бонбони и без никакво колебание се хвърли в приключението “Промяна” 🙂

Тази вяра и желание са вдъхновяващи 🙂

Така е, ако искаш промяна, нещо променяш, защото правейки същите неща като преди, отлагайки за утре, за понеделник, за новия месец, ние стоим в същата ситуация, тази, която не харесваме и жадуваме да променим 🙂

Междувременно наслагваме чувство на неудовлетвореност, трупаме дрехи, които са ни отеснели, в чували, и въздишаме по нещо, което е на една ръка разстояние 🙂 Всъщност, по-близо е, защото желанието за промяна е в главите ни 🙂

Извикваме го, декларираме го и започваме да действаме 🙂

Чакам твоето “Искам промяна“, за да вдъхнем живот на тези думи и да се задействаме заедно 🙂 Виж какво включва програмата за промяна на начина на живот :))

Казвам се Никол, на 26 години съм и имам дъщеря на 4 месеца. Преди да забременея бях 53 кг, 169 см. Винаги съм гледала как се храня, защото като дете бях пълничка и имах склонност към напълняване, но в пубертета отслабнах от само себе си. 2012 г. отидох за първи път в САЩ, но още преди заминаването, бях качила едни 6-7 кг, които много ми пречиха.

Докато бях там, една приятелка ми сподели, че правила тренировки от сайта на една жена на име Румяна, спазвала един от режимите в сайта и за 1 мес свалила и се стегнала. Проверих веднага сайта и така открих Руми Илиева. Изчетох всичките й статии на един дъх, видях всички нейни тренировки, правих някои от тях и докато бях там, не качих килограми, а дори свалих.

Така 5 години държах моите кг, докато не дойде 2017 г, когато забременях и бях сигурна, че ще кача много, защото просто знам, че съм склонна към напълняване от една страна, и от друга страна, не исках да се лишавам, защото ме беше страх да не навредя на бебето. Докато бях бременна писах на Руми и споделих, че съм бременна и ме е страх да не стана хипопотам и ако може да ми направи режим, тя каза, че не прави режим за бременни, но ме насочи да правя специалната тренировката за бременни. И така 9 месеца от ден 1 до последно, всеки ден правих тази тренировка и знаех, че родя ли тя ще е моят спасител.

Така за 9 месеца качих скромните 22 кг и станах 74 кг. Бебето не беше от най-големите, и излизайки от болницата бях свалила само 4 кг. Имах всичко – дупе, паласки, корем, оле какъв корем. Бях отчаяна. Абсолютно нищо не ми ставаше. Ревеше ми се. Точно 1 месец след раждането писах имейл до Руми за помощ и ВЕДНАГА получих отговор, в който тя ме увери, че ще си върна предишното тяло и ще бъде до мен докато не го постигна. В момента, в който получих режима изхвърлих всички мои любими солети, шоколадови бонбони с пълнеж от карамел и започнах. Всеки ден ставах преди бебето и правих тренировките, правих си план за яденето кога да го сготвя, за да не стане така, че да объркам нещо.

Хареса ми това, че абсолютно всичко, което обичам да ям беше съобразено и че във всеки един момент, в който ми хрумваше нещо ново, Руми ми казваше как да го включа, за да не разваля режима.

В началото, няма да лъжа, ми беше трудно. Чувствах се тромава, голяма, като топка. Но бях толкова мотивирана и стриктна и знаех, че щом Руми казва, че ще успея, значи ще успея. Правете си изводи сами колко много увереност ми вдъхна тази жена. Имаше моменти на застой, веднага пишех на Руми, оплаквах се отчаяно, че тази седмица не съм мръднала нито в см, нито в кг, но тя както винаги ме мотивираше и ме караше да ПОВЯРВАМ в себе си и че резултатите ще са на лице.

В един момент отворих черния плик (онзи за смет, защото вече реших, че ще сменям гардероба) с дрехите, които абсолютно категорично не ми ставаха и когато започнах 1 по 1 да ги обличам, не можех да повярвам – плачех и влизах в дрехите си.

Истината е, че наистина бях стриктна, лишавах се от 20 мин повече сън , за да мога да стана да тренирам СПОКОЙНО преди бебето да се е събудило. Чувствах се енергична.

Благодаря ти Руми, че ме накара да се чувствам отново секси, енергична и здрава!

Изпрати ми имейл само 2 думи „искам промяна“ и започваме да действаме! Любимите ти дрехи те чакат в чувалчето 🙂 Време е да ги извадиш 🙂