Отслабване Нели

Здравейте, Прекрасни :)) Позитивните мисли трябва да са подплатени с позитивни действия, на това ни учи Нели днес 🙂 Да, удобно e да си стоим в зоната на комфорт, но без да излезем от нея, няма прогрес, това важи за всички сфери на живота 🙂

В живота на Нели се появи едно НО, което смени гледната й точка и куп обстоятелствата, като години, седяща работа, лекарства…спряха да имат значение 🙂 Защото вече значение имаше това, което Нели започна да прави за себе си 🙂

И тя никак не се шегуваше, макар че започна на 1ви април :))) Не си и поплюваше – следваше стриктно целта си, планираше, тренираше и хапваше вкусно :))

Никога не е късно да започнеш да се грижиш за себе си и във всяка възраст една дама има право да се чувства здрава и щастлива 🙂

Ако искаш промяна, време е да действаш! Действието започва като ми изпратиш имейл с 2 вълшебни думи “Искам промяна” 🙂 Тук може да видиш описание на индивидуалната програма 🙂

Здравейте! Казвам се Нели и съм на 48 години. Според мен, прекрасна възраст за пълна промяна – физическа и емоционална. Не, не съм закъсняла, защото като се замисля – можеше и да не ми се случи. Така се бях примирила с начина си на живот, с вредните навици, с килограмите, че дори бях възприела всичко това като зона на комфорт. И ми се струваше, че няма начин да се променя. Почти не се движех (работя седнала), бързо се уморявах, прекалявах със сладки неща, напоследък изпитвах постоянен глад и се тъпчех безразборно. Някак неусетно станах 78 килограма.

Понякога си мислех, че са ми много и трябва да направя нещо, за да отслабна, но си оставаха само мислите, без действия. Все си намирах оправдания – че е от годините, от работата, от лекарства. Както виждате – много удобни причини да не предприема мерки. Но!

Радвам се на това “но“! Но един ден попаднах на историята на Даяна от сайта на Руми. (Тук ще поясня, че често се ровех в този сайт, гледах тренировки, рецепти, съвети и само толкова. След това прочетох и още истории и коментари, разбрах какво включва програмата. Какво по-хубаво от това, да се храня с нормална храна, да не гладувам и в същото време да отслабвам!?

Без много колебания изпратих на Руми вълшебните думи “Искам промяна”. Получих менюто и тренировките на 31 март, петък. Следващият ден беше събота, 1 април, ден на шегата. И всичко започна на този ден, но не беше шега. Много стриктно и упорито спазвам всичко, което ми изпрати Руми. Тренировките правя рано сутрин, преди работа. Първите дни ми беше изключително трудно, спирах честичко записа, за да си почина и продължавах. Постепенно свикнах, сега 20 минута тренировка ми е къса, ако имам време, правя повече повторения.

Винаги съм си мислила, че не мога да пазя някаква диета дълго време, защото е много ангажиращо всеки ден да си приготвям храна – закуска, обяд, вечеря. Но всичко е до желание, цел и мотивация. Още от първия ден започнах да планирам всичко – кога да тренирам, кога да си приготвям храната, кое кога да ям. Естествено, всичко беше лесно благодарение на Руми, защото тя подробно ми описа как да се справям, а и пет седмици беше на разположение за всички мои колебания и въпроси. Чаках с нетърпение нейните имейли, за да разбера дали се справям добре. Радвах се когато ми пишеше, че резултатите ми са страхотни, това ме мотивираше допълнително.

Очаквах някаква видима промяна след 4 – 5 – 6 месеца, все пак години наред си трупах килограмите и няма как бързо да се стопят. Вижте снимките ми преди и след. Едната снимка е от март, другата от юни. Разликата е очевидна. Мисля, че на едната снимка не съм аз, не помня да съм била такава. Шегувам се, мои са и двете и много съм горда с резултатите, които постигнах. Вече се харесвам, всички мои приятели и познати виждат промяната ми.

Промених начина си на хранене, тренирам редовно и ще правя всичко, което е по силите ми, за да запазя прекрасната си форма. С моят опит горещо препоръчвам на всички, които искат положителна промяна, първо да се доверят на Руми. В нейните програми има всичко, което е необходимо за постигане на отлични резултати. Няма смисъл да правите “коктейл” от различни диети и тренировки, следвайте само една програма и ще видите, че работи. Ще съм щастлива, ако успея да вдъхновя повече момичета и жени да започнат своята промяна. Възрастта няма значение, важни са желанието и целта, която да следваме. И накрая искам да благодаря на Руми за това, че е така търпелива и всеотдайна към всички, които искат промяна! Успех!

Действаме ли? :)) Изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и стартираме промяната ти! 🙂