Отслабване Мира

Прекрасниии, днес ви мотивирам с разказа на Мира, която за по-малко от 4 месеца постигна страхотни резултати. В разказа по-долу ще видите какви физически предизвикателства имаше и как, когато човек има желание, намира начин.

Високоефективната тренировъчна програма, която споменава е подходяща при следните случаи: болки в кръста, коленете, раменните стави, изобщо при повечето ставни предизвикателства, при диастаза. С тази програма не се работи за решаване на тези предизвикателства, а се тренира, като се заобикалят ограниченията. Програмата е много нежна към ставите. Подходяща е и за влизане във форма 3-4 месеца след раждане. Пиши ми на имейла, ако искаш тази програма.

Ако искаш да ти помогна да влезеш в перфектна форма и да я задържиш завинаги, изпрати ми имейл със само 4 думи „кой е моят начин“. Тук може да видиш какво включва програмата, която изготвям.


Нали знаете онова приятно чувство на задоволство, което ви обзема, когато сте сигурни, че постъпвате правилно и ще успеете? Така се чувствам аз винаги, когато се замисля за виртуалното ни познанство с Руми и за това как тя ми помогна да променя отношението си към храненето и към собственото си тяло.

Днес, четири месеца след началото, си давам сметка, че вложените средства в съвместния ни „проект“ с Руми са най-смислено похарчените пари в целия ми живот да момента.

Особеното в моя случай е това, че през последните десет години страдах от сериозни проблеми с гръбначния стълб – две дискови хернии и една тотална дискова протрузия, болезнени кризи, обезболяващи инжекции, месеци приемане на лекарства и физиотерапия, стабилизиране … и така до следващия есенен сезон, когато от най-малкото натоварване всичко започваше отначало.

В миналото карах ски, бях активна планинарка, поне два пъти седмично ходех на аеробика, каланетика, пилатес, а ето, че за няколко години се превърнах в напълно обездвижена лелка на средна възраст, изпитваща истински ужас от всичко, което би могло да натовари гръбнака.

С времето като че ли се предадох и се примирих, че съм физически непълноценна и трябва да се откажа от някои неща – спорта, танците, ходенето в планината. Естествено, килограмите, които преди без диети и ограничения поддържах около 52 при ръст 161 см., бавно запълзяха нагоре.

До тази зима, когато установих, че съм 61 килограма – леко наднормено тегло за моя ръст. Беше ми неприятно да гледам отражението си в огледалото, съзнавах, че ще си докарам и други здравословни проблеми и реших, че не мога да продължавам така, каквото и да ми струва.

Бях попадала на сайта на Руми преди няколко години, но тогава така и не се реших да и пиша, съмнявах се, че може да ми помогне. Намерих я отново, прочетох историите на другите момичета и се престраших да се свържа с нея.

Отговори ми веднага и още с първите думи успя да ме зареди с оптимизъм – като че ли изобщо не се стресна от моя „случай“. Предложи ми своята „Високоефективна програма“, създадена специално за хора с подобни на моите двигателни проблеми и се зае с изготвяна на индивидуалното ми меню.

Отначало упражненията ми се сториха прекалено лесни, нямах усещането, че се натоварвам достатъчно, но после се фокусирах върху техниката на изпълнение, започнах да коригирам неправилната си стойка, увеличих тежестта на гиричките и осъзнах, че „лесните“ упражнения работят – появи се лека мускулна треска, ръцете и бедрата ми видимо се стегнаха и оформиха.

Дори коремът ми спадна, без нито една направена коремна преса или лицева опора!

Индивидуалното меню, което Руми ми направи, беше изцяло съобразено с предпочитанията ми по отношение на храните, като ми помогна да разбера как и в какви количества мога да ги съчетавам, за да не прекалявам. За 4 месеца успях да сваля 9 килограма и да намаля 8 сантиметра от талията и 11 – от ханша.

Днес продължавам с упражненията от втората част на Високоефективната програма, храня се с натурални и чисти продукти и се чувствам здрава и изпълнена с енергия.

Болежките ми като че ли изчезнаха и чувствам кръста си здрав и гъвкав. Осъзнавам, че имам още много работа, но се радвам на това, което постигнахме заедно с Руми и съм амбицирана да продължа.

На всички, на които положението им се струва безнадеждно, дали поради здравословни проблеми, или поради многото килограми в излишък, искам да кажа да не се отчайват и да се свържат с Руми – тя ще намери решението, което работи точно за вас.

Няма начин да няма начин е любимото ми мото, а начинът е различен за всеки 🙂 Ако искаш на намерим твоят начин, изпрати ми имейл само с 4 думи „кой е моят начин“.