Отслабване Мира

Здравейте, Прекрасни 🙂 Как сте, хапнахте ли козунак, курабийки (казвайте какво още :))) Е, празниците минаха и е време за влизане във форма 🙂 Ще ви мотивирам с Мира, която за 6 месеца се преобрази, и то кааак :))

Мира започва разказа си отзад-напред 🙂 Това е чудесен подход – представяй си края на всяко начало и променяй началото, така че да ти хареса краят!

Ако искаш да се видиш в края, започни своето Начало, сега, изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и стартираме заедно 🙂 Тук ще видиш описание на индивидуалната програма.

Оставям ви с разказа на Мира 🙂

Мисля, че когато човек си поставя цел да постигне нещо, трябва да има визия, ясна картина в главата си какъв ще е крайният резултат. Затова аз ще започна моята история отзад-напред. Ще ви разкажа днес коя съм. После ще ви кажа как стигнах до тук. За да поставите ясна цел и пред себе си и после да чертаете път за постигането на й!

Днес аз съм жена със страхотно тяло. Всяка дреха, която обличам, ми стои добре. Нямам целулит или поне не видим такъв. Имам стегнати крака, които изглеждат невероятно в рокля или пола. Имам релефен гръб, който показва всяка капчица пот усилие, което съм положила, за да стигна до тук. Имам дупе, което дори и аз заглеждам в огледалото! Най-важното! Най-вжното е на последно място. Имам здраве! Имам тяло, което не боледува, издържа физическо напрежение, имам съзнание, което не преяжда и не тъпче душата си с храна, имам сила и бързина както никога до сега! Имам баланс! Вътре в себе си! При всяко хранене! Храната вече е удоволствие, а не борба за количество. Звучи ли ви невероятно? Поетично?! Невъзможно?! Прехвалено?! Може и така да е. Но нека ви разкажа как стигнах до тук, за да видите, че няма романтика. Има ясна цел и решение, правилен подход и консистентност!

На 30 години съм и се казвам Мира. Приятно ми е! След 15 години търсене, намерих това, което тръсех. И РУМИ ми показа как. РУМИ ме насочи. РУМИ ме държа на правилния път. РУМИ беше там за мен!

Декември 2015 година имах зад гърба си две деца, храносмилателни проблеми с лениви черва, запек и постоянни газове, което влошаваше качеството ми на живот всеки ден. Също така в главата ми постоянно водех диалог с всичко правилно за храненето и това, което детето Мира – онова пухкаво и комплексирано момиченце иска да направи с храната, а именно да се натъпче!

А аз чета много. Храненето и спортът са моето хоби. Зная много, но това знание ми помага единствено да не ям некачествена храна и да бъда добър дървен философ, когато се зачекне темата хранене. Никога не ми помогна да постигна здраве, в духа и тялото. Храня се здравословно и спортувам непрекъснато от 2008 година до сега. Пробвала съм много диети и много спортове. Нито една диета не успях да задъжа повече от едмица. Но нали така ме убеждават всички реклами? Че трябва да стане бързо! Пробвала съм и доста спортове. Но нито един не ме грабваше наистина! Нямах физиката, бързината и силата, която винаги съм искала!

И декември 2015 вече ми дойде до гуша. Ясно осъзнавах факта, че ако сега не правя нищо, никога няма! Все още кърмех второто си дете, затова реших да пробвам неплатен режим Миленита от сайта на Руми, който е обяснен като по-щадящ. Резултатите не закъсняха. Бяха бавни, но все пак ги имаше. 2 месеца – 4 кг. Тогава не знаех, че мога да се меря с метър и не съм го правила. Сега кантарът не ми е критерий. Теглото ми е варирало между 1-3 кг в рамките на деня. Това хич не е обективно. Поне за мен. Но разлика имаше. Беше видима. И този първоначлен успех ме накара да се върна към старите си навици първо веднъж, после дваж и после всеки ден!

Тогава разбрах, че трябва да пиша на Руми. Избрах нея, защото виждах резултатите на другите, виждах нейната усмивка, позитивно отношение, мнението й по много въпроси и естествено невероятната физика, която има. Тя беше мой тип човек. И пътуването с нея започна. То беше изпълнено с „а-ха“ моменти – такива, при които ти светва лампичка над главата. Точно като по детските филмичета.

Както знаете, тя изготвя режим с храната, която обичате! И с моя режим беше така. Тя ме предупреди, че трябва да меря храната, да имам везна. Това в началото не ме притесни. Когато за първи път отворих менюто, готова да приготвя закуска, премерих храната. Първият, „А-ха“ момент. Хиляди въпроси се заредиха в главата ми:
Как е възможно да съм изяждала толкова много?

Нима съм преяждала на всяко ядене?

Как е възможно да се наяждам с толкова малко?

Как може да имам енергия (имам ниско кръвно) без шоколад?

Как може да ми е вкусно докато съм на режим?

И аз съм преяждала всеки път. Може да не е с количество, с което да получа разширен стомах, но със сигурност не беше ок. Имах газове след всяко хранене.

След седмица на режима вече бях изхвърлила задържана вода и се чувствах по-лека. Но най-хубавото беше, че коремът ми беше спокоен и прибран. Нямах подуване, нямах газове. Бях вече нормален човек. Цялото това здраве, което усещах, ме накара да продължа. А РУМИ беше до мен във всеки един момент.

След 2 месеца вече бях с доста см по-малко. И в един момент реших да спра. Не можех да свикна с всичко това. Дрехите ми падаха. Дори бельото вече не ми ставаше. Трудно ми беше да го приема. Дори не го виждах в огледалото. И това беше следващият „А-ха“ момент. За голямата промяна трябва време – за тялото да се промени, за психиката да свикне. Човек трябва да бъде консистентен по пътя към целта си!

И аз продължих да съм консистентна. До днес. До утре. До завинаги! Аз съм това, което искам да съм – здрава, силна, с хубаво тяло, със самочувствие, със спокойствие и баланс, че храната е удоволствие! РУМИ ми показа как и беше до мен!

След 6 месеца ще си щастлива, че си започнала днес, затова изпрати ми имейл с 2 думи „искам промяна“ и започваме пътешествието заедно :)) Затвори очи и си представи жената със страхотно тяло, която искаш да си…сега тръгни към нея!